E24 > Økonomi

Søndag, 29 November, 01:57

E24 - 27 okt. 20 kl. 10:03

Legestreiken trappes opp

Fra mandag blir 12 nye leger tatt ut i streik i syv kommuner..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Legestreiken, trappes, opp
NRK - 27 okt. 20 kl. 10:03

Legestreiken trappes opp mandag

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommer fra mandag. Det melder NTB..

NRK - 27 okt. 20 kl. 13:25

Legestreiken trappes opp

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommuner fra mandag. Det skriver Legeforeningen. Da vil totalt 35 leger streike.

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 10:07

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommuner fra mandag

Mandag trapper Legeforeningen opp legestreiken. Totalt 35 leger vil da være i streik..

P4 - 29 okt. 20 kl. 13:13

– Svært alvorlig med kommuner uten legedekning

– Det er svært alvorlig hvis man ender opp med flere kommuner uten legedekning på grunn av legestreiken. Det sier Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson Ingvild Kjerkol. KS sa til P4-nyhetene i dag at de frykter at flere distriktskommuner vil stå uten legevakt hvis legestreiken trappes opp.

NRK - 28 okt. 20 kl. 23:29

Hasvik får fritak fra legestreiken

Øykommunen Hasvik i Finnmark har fått dispensasjon fra legestreiken som trappes opp neste uke. Årsaken er at hele legevaktordningen i kommunen vil bli rammet. I Hasvik jobber leger i legevaktordningen opptil 16 dager i strekk..

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 16:14

Asheim innkaller partene i legestreiken til møte

Arbeids- og sosialminister Henrik Asheim har innkalt partene i legestreiken til digitalt møte søndag ettermiddag. Streiken skal etter planen trappes opp mandag..

P4 - 29 okt. 20 kl. 06:38

Risikerer å stå uten legevakt

Hvis legestreiken trappes opp fra mandag risikerer flere kommuner å stå uten legevakt. Det frykter KS. Legene streiker fordi de vil ha mulighet til å si nei til legevaktjobbing og fra mandag trappes streiken opp med 12 leger i flere distriktskommuner.

NRK - 01 nov. 20 kl. 16:05

Kaller inn partene i legestreiken

Arbeids- og sosialminister Henrik Asheim innkaller partene i legestreiken til møte klokka 16.15. Legene krever at arbeidsbelastningen for fastleger som også jobber i legevaktordninger i kommunene, reduseres kraftig.

NRK - 01 nov. 20 kl. 16:31

Tvungen lønnsnemnd i legestreiken

Regjeringen griper inn med tvungen lønnsnemd i legestreiken. Det sier Legeforeningen til NTB..

E24 - 01 nov. 20 kl. 16:33

Regjeringen griper inn med tvungen lønnsnemnd i legestreiken

Regjeringen grep søndag inn i konflikten mellom KS og Legeforeningen med tvungen lønnsnemnd. Legestreiken er dermed over..

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Widerøe vil inn i netthandel: Skal tilby frakt landet over innen 24 timer

Widerøe sliter som resten av luftfarten med effektene av coronapandemien. Nå vil selskapet etablere seg i et nytt logistikksegment for å få nye inntekter og utnytte fly, biler og folk som selskapet allerede har..

E24 - 7 timer siden

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

E24 - 7 timer siden

Mener selskapene snor seg unna streikebryteri under vekterstreiken

I en av norgeshistoriens lengste vekterstreiker blir det satt inn vektere på kjøpesentre som skal passe på at kunder overholder smittevernregler: – Tar over oppgaven til streikende vektere, sier hovedtillitsvalgt..

E24 - 10 timer siden

Kappløpet om vaksinene: Disse selskapene leder an

Pfizer, Moderna og Astra Zeneca er langt fremme i kappløpet om å levere den første coronavaksinen. Faktorer som pris og tilgjengelighet kan bli avgjørende for hvilke vaksiner som vinner kampen..

E24 - 12 timer siden

Obos-sjefens tabbe fikk ros i mediene: – Vi tapte 2–300 millioner

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos har aldri vært redd for å gripe mulighetene som bød seg – eller for å lære av tabbene sine..

E24 - 13 timer siden

Hva er galt med valgfrihet for fondssparere?

Det er all mulig grunn til å se på honorarene for aktivt forvaltede fond. Men å si at de ikke gir merverdi, er egentlig en stor misforståelse..

E24 - 15 timer siden

Unge kvinner hardt rammet av coronaledighet: – Lever fra dag til dag

Den siste måneden har arbeidsledigheten snudd oppover for første gang siden ledighetstoppen i vår. Størst økning er det blant unge kvinner. For studenten som livnærer seg på kaféjobben, og mammaen som jobber på flyplassen, er det nå helt krise..

E24 - 18 timer siden

«Fattig student» hentet 3 millioner på rekordtid: – Jeg kan nesten ikke tro det

Influenser Karen Elene Thorsen, kjent for Instagram-kontoen «fattig.student» hentet 3 millioner kroner til sin nye mat-app på under en time. Pågangen ga rekord for finansieringsplattformen Folkeinvest..

E24 - 19 timer siden

– Petter er et fantastisk fint menneske

Han arvet en halv milliard kroner og skulle satse på eiendom, olje og mat. Nå slåss Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland (40) mot konkurs og kollaps..

E24 - 19 timer siden

– Jeg har undertegnet en del taushetserklæringer

Norske Otto Tschudi (71) har vært med å ta Facebook på børs og lærte Clint Eastwood å stå på ski. Men det som får ham opp av sengen 01.30 hver «morgen», er å prøve å forstå hva fremtiden vil bringe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt