NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:28

NRK - 12 Sep 19 kl. 08:17

Lege Wasim Zahid inn i kommunestyre

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at han rykket opp fra 43. til 8. plass på Arbeiderpartiets liste i Bærum. Den profilerte legen er dermed sikret fast plass i kommunestyret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wasim Zahid, Arbeiderpartiets, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lege, Wasim, Zahid, inni , kommunestyre
Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 09:55

Wasim Zahid innvalgt i kommunestyret i Bærum

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 08:12

Twitterlegen rykket inn kommunestyret

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 23:42

Ghayas Zahid lånes ut til Panathinaikos

Den norske fotballspilleren Ghayas Zahid (24) lånes ut fra kypriotiske APOEL til greske Panathinaikos i ett år..

Klartale - 24 Jun 19 kl. 11:47

Advokat klager på lege

En lege hjalp til da Abbasi-familien ble sendt ut av Norge. Han har tidligere skrevet kritisk om innvandring på internett, ifølge aviser..

Aftenposten - 06 Jun 19 kl. 06:14

Amerikansk lege tiltalt for 25 drap

En lege i delstaten Ohio i USA er tiltalt for å ha drept 25 pasienter ved å bevisst gi dem en overdose av smertestillende..

NRK - 06 Jun 19 kl. 02:37

Lege i USA tiltalt for 25 drap

En lege i delstaten Ohio i USA er siktet for å ha drept 25 pasienter ved å bevisst gi dem en overdose av smertestillende. William Husel ga bevisst dødelige doser fentanyl til de 25 pasientene mellom 2015 og 2018, ifølge påtaleansvarlig Ron O'Brien..

Hegnar.no - 27 Jul 19 kl. 10:04

Lege skrev ut over 6.000 tabletter til seg selv

En lege er siktet for dokumentforfalskning, grov narkotikaovertredelse og tyveri etter å ha skrevet ut 6.100 sterke smertestillende tabletter til seg selv..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 11:59

Lege: - Frykter en epidemi

Dødsfall og alvorlige respiratoriske sykdommer kobles til e-sigaretten. Norsk lege frykter e-sigaretten skal bli like utbredt i Norge..

NRK - 05 Jun 19 kl. 17:27

Lege tiltalt for 25 drap

I Ohio i USA er en lege tiltalt for 25 drap etter å ha skrevet ut overdoser med smertestillende. Advokaten hans sier at han ikke mente å drepe pasientene sine..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 2 timer siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt