NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:44

NRK - 12 Sep 19 kl. 08:17

Lege Wasim Zahid inn i kommunestyre

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at han rykket opp fra 43. til 8. plass på Arbeiderpartiets liste i Bærum. Den profilerte legen er dermed sikret fast plass i kommunestyret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wasim Zahid, Arbeiderpartiets, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lege, Wasim, Zahid, inni , kommunestyre
Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 09:55

Wasim Zahid innvalgt i kommunestyret i Bærum

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 08:12

Twitterlegen rykket inn kommunestyret

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum..

Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 11:59

- Dette er min mulighet

Sigbjørn Johnsen og Twitter-lege Wasim Zahid er blant de 17 menn og kvinner som Jonas Gahr Støre har håndplukket til å snekre Arbeiderpartiets program foran valget i 2021..

VG - 07 Nov 19 kl. 22:33

Kritikkstorm mot T.I etter jomfru-kommentar om datteren

Det koker i sosiale medier etter at rapperen T.I sa at han tar med seg datteren til gynekolog for å kontrollere at hun er jomfru. – Helt absurd, sier lege Wasim Zahid om «jomfrutestingen»..

VG - 07 Feb 20 kl. 22:36

Lege om Wuhan-viruset: − Vi kan slappe av litt her i Norge

Lege Washim Zahid mener nordmenn bekymrer seg for mye for Wuhan-viruset..

P4 - 01 Nov 19 kl. 07:15

17 håndplukkede personer skal lage Aps program

17 personer er håndplukket til å stake ut kursen til Arbeiderpartiet mot stortingsvalget i 2021. Tidligere parti-topp Sigbjør Johnsen og twitterlege Wasim Zahid er to av dem som utgjør partiets programkomite og som leder Jonas Gahr Støre selv har plukket ut, skriver Dagbladet. Støre skal selv lede arbeidet, noe som er ganske uvanlig.

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 23:42

Ghayas Zahid lånes ut til Panathinaikos

Den norske fotballspilleren Ghayas Zahid (24) lånes ut fra kypriotiske APOEL til greske Panathinaikos i ett år..

Klartale - 24 Jun 19 kl. 11:47

Advokat klager på lege

En lege hjalp til da Abbasi-familien ble sendt ut av Norge. Han har tidligere skrevet kritisk om innvandring på internett, ifølge aviser..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 21:59

Ble undersøkt av lege

Den siktede ambulansekapreren (32) ble undersøkt av lege etter pågripelsen, opplyser Grete Metlid overfor Dagbladet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 15 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 45 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 30 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 45 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 2 timer siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt