VG > Økonomi

Thursday, 19 October, 01:50

VG - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Kim Jong, Russlands, Sergej Lavrov, Trump

Dele artikeln

118 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavrov, Kimog , Trump, oppfører, segsom , barnehageunger
NRK - 12 Jul 17 kl. 12:36

Sergej Lavrov forsvarer Trump jr.

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier til Reuters at det er «vilt» at Donald Trump jr blir klandret for å ha snakket med en russisk advokat. Lavrov sier han ikke visste om møtet..

Hegnar.no - 23 Sep 17 kl. 09:12

- Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..

NRK - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump må roe seg ned

Russlands utenriksminister beskriver retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un som en «slåsskamp mellom barnehageunger». Vi må roe ned sinnataggene, sa Sergej Lavrov på en pressekonferanse i FN-bygget i New York fredag..

P4 - 20 May 17 kl. 18:23

- Trump snakket ikke om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov benekter at Donald Trump har snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. Lavrov møtte Trump dagen etter at Comey fikk sparken, men utenriksministeren sier til nyhetsbyrået Interfax at dette ikke var tema. New York Times refererte i går til et notat fra møte med russiske tjenestemenn denne dagen, der Trump skal ha omtalt Comey som en "skrulling"..

VG - 20 May 17 kl. 17:34

Lavrov nekter for at Trump snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey..

NRK - 20 May 17 kl. 17:27

Nekter for å ha snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. – Vi var ikke borti temaet i det hele tatt, sier Lavrov til nyhetsbyrået Interfax lørdag..

NRK - 11 Jul 17 kl. 21:02

Lavrov vil ha oppgjør om sanksjoner

Den syriske sivilbefolkningen lider under sanksjonene som EU og USA har innført mot Syria, mener Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Lavrov var tirsdag på offisielt besøk hos EUs utenrikssjef Federica Mogherini i Brussel..

NRK - 21 Sep 17 kl. 23:26

Advarer mot militært hysteri

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov advarer mot militært hysteri rundt Nord-Korea i en indirekte kritikk av Donald Trump. Lavrov sa i FNs hovedforsamling torsdag at «militært hysteri» rundt landets atom- og missiltesting vil ende i «katastrofe»..

NRK - 22 May 17 kl. 17:31

Trump: Nevnte aldri Israel

Etter pressekonferansen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa Trump at han aldri nevnte Israel da han møtte blant andre Russlands utenriksminister Sergej Lavrov på Det ovale kontor. – Jeg nevnte aldri Israel, sa Trump til pressen..

Dagbladet - Igår: 02:00

Trump er sur, sint og farlig:- Fryktinngytende

Oppførselen til den republikanske presidenten, Donald Trump, skremmer partifeller, rådgivere og observatører..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Professor: Kan bli krig mellom Assad og kurderne i Syria

Syrias demokratiske styrker har nå kontroll over hele Raqqa, men kampene og lidelsene i Syria er langt fra over..

VG - 2 timer siden

Marihuana for millioner opp i røyk

Tonnevis av marihuana verdt millioner av dollar gikk bokstavelig talt opp i røyk under skogbrannene i Nord-California. Det er krise for en bransje som neste år blir fullstendig legalisert..

VG - 4 timer siden

Tidligere forsvarstopper slakter regjeringens nye plan for Hæren

To tidligere forsvarstopper tar et kraftig oppgjør med planen for den nye hæren. – Dette handler om liv og død, mener general Kjell Grandhagen..

VG - 4 timer siden

Derfor er det stor uro i Catalonia

Uansett om Catalonia erklærer selvstendighet eller ikke, er Spania et skritt nærmere den største politiske krisen i landets moderne historie..

VG - 5 timer siden

Traff på død elg i tre

Svenske Andreas Kling trodde ikke sine egne øyne da han startet jaktdagen på elgjaktens første dag..

VG - 5 timer siden

Peshmerga-talsmann til VG: – Vesten har sviktet oss

ISTANBUL (VG) Etter 48 timer er lynoffensiven i Nord-Irak over. Kurdernes president Barzani lover at uavhengighetskampen ikke var forgjeves..

VG - 8 timer siden

Drept soldats mor mener Trump viser sønnen mangel på respekt

Moren til soldaten som ble drept i Niger 4. oktober, reagerer på måten Trump forholdt seg til familien på etter sønnens død..

VG - 7 timer siden

Denne sjokkvideoen fikk to sparket

De to sikkerhetsvaktene som halte passasjeren David Dao skrikende og blødende ut av et overbooket United Airlines-fly, etter at de hadde påført ham brukket nese, hjernerystelse og utslåtte tenner, har nå fått sparken..

VG - 7 timer siden

Jeff Sessions vil ikke avsløre innholdet i samtaler med president Trump

WASHINGTON, D.C. (VG) USAs justisminister ville onsdag ikke svare på spørsmål fra Senatet om Donald Trump ba ham fjerne tidligere FBI-direktør James Comey på grunn av Russland-etterforskningen..

VG - 8 timer siden

E-sjefen: – Vanskelig å se for seg at Russland ikke har scenarioer for Svalbard

Sjefen for etterretningstjenesten avviser at Russland øvde på invasjon av Svalbard i september. Men han tror den norske øygruppen inngår i russernes planer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt