VG > Økonomi

Sunday, 24 June, 22:16

VG - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Kim Jong, Russlands, Sergej Lavrov, Trump

Dele artikeln

118 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavrov, Kimog , Trump, oppfører, segsom , barnehageunger
NRK - 12 Jul 17 kl. 12:36

Sergej Lavrov forsvarer Trump jr.

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier til Reuters at det er «vilt» at Donald Trump jr blir klandret for å ha snakket med en russisk advokat. Lavrov sier han ikke visste om møtet..

Hegnar.no - 23 Sep 17 kl. 09:12

- Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..

NRK - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump må roe seg ned

Russlands utenriksminister beskriver retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un som en «slåsskamp mellom barnehageunger». Vi må roe ned sinnataggene, sa Sergej Lavrov på en pressekonferanse i FN-bygget i New York fredag..

P4 - 31 May 18 kl. 10:31

Lavrov møter Kim

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov er nå i møte med Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Det melder AFP. Tildigere i dag ble det meldt at Lavrov satt i samtaler med sin nordkoreanske motpart Ri Yong-ho i Pyongyang.

P4 - 20 May 17 kl. 18:23

- Trump snakket ikke om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov benekter at Donald Trump har snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. Lavrov møtte Trump dagen etter at Comey fikk sparken, men utenriksministeren sier til nyhetsbyrået Interfax at dette ikke var tema. New York Times refererte i går til et notat fra møte med russiske tjenestemenn denne dagen, der Trump skal ha omtalt Comey som en "skrulling"..

NRK - 15 Jan 18 kl. 10:39

Lavrov vil ikke støtte Trump

Den russiske utenriksministeren Sergei Lavrov sa mandag at Russland ikke vil støtte den amerikanske presidentens krav om endringer i atomavtalen med Iran..

NRK - 31 May 18 kl. 08:54

Lavrov besøker Nord-Korea

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov har innledet samtaler med sin nordkoreanske motpart Ri Yong-ho i Pyongyang, melder russiske medier. Besøket skjer i forkant av det mulige toppmøtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un..

VG - 20 May 17 kl. 17:34

Lavrov nekter for at Trump snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey..

NRK - 20 May 17 kl. 17:27

Nekter for å ha snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. – Vi var ikke borti temaet i det hele tatt, sier Lavrov til nyhetsbyrået Interfax lørdag..

NRK - 11 Jul 17 kl. 21:02

Lavrov vil ha oppgjør om sanksjoner

Den syriske sivilbefolkningen lider under sanksjonene som EU og USA har innført mot Syria, mener Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Lavrov var tirsdag på offisielt besøk hos EUs utenrikssjef Federica Mogherini i Brussel..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Erdogan erklærer valgtriumf – kaller valget «en seier for demokratiet»

ANKARA/ISTANBUL (VG) Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan (65) erklærer valgseier. Men opposisjonen stoler ikke på opptellingen..

VG - 2 timer siden

Narkobeslag på nesten to tonn i seilbåt ved Kanariøyene

I skjulte rom i seilbåten «Pepper Sauce» fant spansk politi 1850 kilo kokain..

VG - 6 timer siden

Sjekk sola! Optisk fenomen vekker oppsikt

Lysfenomenet «halo» som danner det som ser ut som en glorie rundt solen på Østlandet i dag, er ifølge meteorologene relativt vanlig..

VG - 9 timer siden

Forbønn, makt og penger

VG skal ha ros for å rette søkelys mot den praksis enkelte «helbredelsespredikanter» bedriver..

VG - 9 timer siden

Pårørende: Maren (24) lå dødssyk på Radiumhospitalet - fant tre nattevakter sovende

Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer.

VG - 12 timer siden

Kjære ungdommer! (Og eventuelt voksne som måtte trenge å høre det)

Ungdomstiden kan være tøff. Du må stå imot press fra mange kanter om å levere og å prestere. Om å ikke være for mye, og ikke for lite, av alt mulig..

VG - 16 timer siden

Blanke ark uten fargestifter

Ella i NRKs «Skam»-oppfølger fremstilles ikke som spesiell, lovende, sprudlende eller spennende. Det gjør serien «Blank» oppsiktsvekkende..

VG - 17 timer siden

Drap og nasjonale traumer

Når et brutalt drap som det på Sjøvegan forblir uoppklart, påfører det de etterlatte, lokalsamfunnet og hele Norge et traume..

VG - Igår: 21:10

Titalls tusen demonstrerte mot brexit i London

Titalls tusen mennesker demonstrerte lørdag i London med krav om at det holdes en ny folkeavstemning om Storbritannias EU-utmelding..

VG - Igår: 12:53

33 gravide kvinner i surrogati-ring fengslet

En kineser og fire andre ledere av en ulovlig surrogati-virksomhet i Phnom Penh, er mistenkt for å ha solgt surrogatbabyer til foreldre i Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt