VG > Økonomi

Thursday, 14 December, 01:15

VG - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Kim Jong, Russlands, Sergej Lavrov, Trump

Dele artikeln

118 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavrov, Kimog , Trump, oppfører, segsom , barnehageunger
NRK - 12 Jul 17 kl. 12:36

Sergej Lavrov forsvarer Trump jr.

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier til Reuters at det er «vilt» at Donald Trump jr blir klandret for å ha snakket med en russisk advokat. Lavrov sier han ikke visste om møtet..

Hegnar.no - 23 Sep 17 kl. 09:12

- Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..

NRK - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump må roe seg ned

Russlands utenriksminister beskriver retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un som en «slåsskamp mellom barnehageunger». Vi må roe ned sinnataggene, sa Sergej Lavrov på en pressekonferanse i FN-bygget i New York fredag..

P4 - 20 May 17 kl. 18:23

- Trump snakket ikke om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov benekter at Donald Trump har snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. Lavrov møtte Trump dagen etter at Comey fikk sparken, men utenriksministeren sier til nyhetsbyrået Interfax at dette ikke var tema. New York Times refererte i går til et notat fra møte med russiske tjenestemenn denne dagen, der Trump skal ha omtalt Comey som en "skrulling"..

VG - 20 May 17 kl. 17:34

Lavrov nekter for at Trump snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey..

NRK - 20 May 17 kl. 17:27

Nekter for å ha snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. – Vi var ikke borti temaet i det hele tatt, sier Lavrov til nyhetsbyrået Interfax lørdag..

NRK - 11 Jul 17 kl. 21:02

Lavrov vil ha oppgjør om sanksjoner

Den syriske sivilbefolkningen lider under sanksjonene som EU og USA har innført mot Syria, mener Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Lavrov var tirsdag på offisielt besøk hos EUs utenrikssjef Federica Mogherini i Brussel..

NRK - 21 Sep 17 kl. 23:26

Advarer mot militært hysteri

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov advarer mot militært hysteri rundt Nord-Korea i en indirekte kritikk av Donald Trump. Lavrov sa i FNs hovedforsamling torsdag at «militært hysteri» rundt landets atom- og missiltesting vil ende i «katastrofe»..

NRK - 22 May 17 kl. 17:31

Trump: Nevnte aldri Israel

Etter pressekonferansen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa Trump at han aldri nevnte Israel da han møtte blant andre Russlands utenriksminister Sergej Lavrov på Det ovale kontor. – Jeg nevnte aldri Israel, sa Trump til pressen..

Dagbladet - 17 Oct 17 kl. 02:00

Trump er sur, sint og farlig:- Fryktinngytende

Oppførselen til den republikanske presidenten, Donald Trump, skremmer partifeller, rådgivere og observatører..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Politiet utvider siktelsen mot idrettsprofil: Brukte ulovlig arbeidskraft

Idrettsprofilen fra Oslo ble først siktet for å ha huset filippinske arbeidere som han visste at oppholdt seg ulovlig i Norge. Nå er siktelsen mot ham utvidet..

VG - 3 timer siden

Stadig flere journalister kastes i fengsel

262 journalister sitter nå i fengsel, og det er flere enn noensinne. Tyrkia, Kina og Egypt topper lista..

VG - 5 timer siden

USA: Enighet om ny skattelov

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump er enda et steg nærmere å få gjennom sin første store lov etter at Senatet og Representantenes hus onsdag ble enige om et felles forslag til ny skattelov..

VG - 9 timer siden

Historisk i Stortinget: Slutt på straff for rusmisbrukere

Bruk av narkotika skal ikke lenger straffes, men behandles. Flertallet i Stortinget gjør nå en historisk omlegging av norsk narkotikapolitikk, og vil overføre ansvaret fra justis til helse..

VG - 9 timer siden

Lagmannsretten skjerper straffen: Dømt til 15 års forvaring for drapet på Gerd (78)

Jonny Hansen (65) i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for forsettlig drap på Gerd Else Hansen (78)..

VG - 10 timer siden

Langrenn er en truet idrettsgren

Langrenn må inn på listen over truede idrettsgrener. Dersom ikke langrenn tar profilbyggingen av utøverne på alvor, er jeg redd nasjonalidretten er godt inne på siste etappe..

VG - 16 timer siden

Trump om sjokktapet i Alabama: – Jeg hadde rett!

Republikanerne tapte Alabama for første gang på 25 år. President Donald Trump investerte mye prestisje i å få overgrepsanklagede Roy Moore valgt – men sier nå at han hele tiden visste at Moore var sjanseløs..

VG - 12 timer siden

Fikk slakt av Vegtilsynet – fortsatte som før

Statens vegvesen i vest ville ikke rette seg etter Vegtilsynets sterkt kritiske rapport om sjekk av brosikkerheten. Så snudde de totalt..

VG - 13 timer siden

Lovlig prostitusjon reduserer HIV-smitte

Sexkjøp er ikke en marginal aktivitet som forsvinner med en liten advarsel fra politiet..

VG - 13 timer siden

Professor slakter LO og NHOs involvering i SSB-saken

LO og NHO har vært to av finansminister Siv Jensens viktigste støttespillere i striden om Statistisk sentralbyrå (SSB). – De bruker sin legitimitet til å drive en dårlig sak, sier professor Kjetil Storesletten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt