VG > Økonomi

Sunday, 18 February, 03:59

VG - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Kim Jong, Russlands, Sergej Lavrov, Trump

Dele artikeln

118 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavrov, Kimog , Trump, oppfører, segsom , barnehageunger
NRK - 12 Jul 17 kl. 12:36

Sergej Lavrov forsvarer Trump jr.

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier til Reuters at det er «vilt» at Donald Trump jr blir klandret for å ha snakket med en russisk advokat. Lavrov sier han ikke visste om møtet..

Hegnar.no - 23 Sep 17 kl. 09:12

- Kim og Trump oppfører seg som barnehageunger

Retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un beskrives som en «slåsskamp mellom barnehageunger» av Russlands utenriksminister Sergej Lavrov..

NRK - 22 Sep 17 kl. 23:58

Lavrov: Kim og Trump må roe seg ned

Russlands utenriksminister beskriver retorikken mellom Donald Trump og Kim Jong-un som en «slåsskamp mellom barnehageunger». Vi må roe ned sinnataggene, sa Sergej Lavrov på en pressekonferanse i FN-bygget i New York fredag..

P4 - 20 May 17 kl. 18:23

- Trump snakket ikke om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov benekter at Donald Trump har snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. Lavrov møtte Trump dagen etter at Comey fikk sparken, men utenriksministeren sier til nyhetsbyrået Interfax at dette ikke var tema. New York Times refererte i går til et notat fra møte med russiske tjenestemenn denne dagen, der Trump skal ha omtalt Comey som en "skrulling"..

NRK - 15 Jan 18 kl. 10:39

Lavrov vil ikke støtte Trump

Den russiske utenriksministeren Sergei Lavrov sa mandag at Russland ikke vil støtte den amerikanske presidentens krav om endringer i atomavtalen med Iran..

VG - 20 May 17 kl. 17:34

Lavrov nekter for at Trump snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey..

NRK - 20 May 17 kl. 17:27

Nekter for å ha snakket om Comey

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser påstanden om at Donald Trump snakket med ham om avskjedigelsen av FBI-sjef James Comey. – Vi var ikke borti temaet i det hele tatt, sier Lavrov til nyhetsbyrået Interfax lørdag..

NRK - 11 Jul 17 kl. 21:02

Lavrov vil ha oppgjør om sanksjoner

Den syriske sivilbefolkningen lider under sanksjonene som EU og USA har innført mot Syria, mener Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Lavrov var tirsdag på offisielt besøk hos EUs utenrikssjef Federica Mogherini i Brussel..

NRK - 21 Sep 17 kl. 23:26

Advarer mot militært hysteri

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov advarer mot militært hysteri rundt Nord-Korea i en indirekte kritikk av Donald Trump. Lavrov sa i FNs hovedforsamling torsdag at «militært hysteri» rundt landets atom- og missiltesting vil ende i «katastrofe»..

NRK - 22 May 17 kl. 17:31

Trump: Nevnte aldri Israel

Etter pressekonferansen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa Trump at han aldri nevnte Israel da han møtte blant andre Russlands utenriksminister Sergej Lavrov på Det ovale kontor. – Jeg nevnte aldri Israel, sa Trump til pressen..

Fler nyheter fra VG

VG - 16 timer siden

Dømt til døden fire ganger for drapet på Zainab (6)

Seksåringen var på vei til koranskole da hun plutselig ble borte. Fem dager senere ble hun funnet på en søppelplass, voldtatt og drept..

VG - 23 timer siden

Trump tas imot i Florida: – Jeg vil ikke se han her

PARKLAND, FLORIDA (VG) Trump ankom fredag kveld sørlige Florida hvor han traff ofre og helsepersonell. Men presidenten nektet fremdeles å svare på spørsmål om våpenlover..

VG - Igår: 19:58

Folkehelseinstituttet kutter deler av sin smitteovervåkning

Folkehelseinstituttet skal stanse deler av sin mikrobiologisk overvåkning, som følge av budsjettkutt, og gå over til ny teknologi. Det kan få konsekvenser for norsk smitteberedskap og føre til flere oppsigelser, tror ansatte..

VG - Igår: 19:48

Porosjenko viste frem EU-flagg med kulehull fra Øst-Ukraina: – Ukraina er slagmarken for Europas verdier

MÜNCHEN (VG) Ukrainas president Petro Porosjenko sier Russland fører en «hybrid verdenskrig» og oppfordrer Vesten til å øke presset på Moskva på grunn av landets ekspansjonisme i Ukraina..

VG - Igår: 13:01

«Stakkars deg!»

Jeg føler meg faktisk heldig som slipper å vokse opp i en dysfunksjonell familie. Det som derimot er vanskelig, er å måtte forklare om og om igjen at jeg har det veldig bra selv om jeg ikke bor sammen med mine biologiske foreldre..

VG - Igår: 12:46

Ny byggesmell reiser tvil om Thommessens framtid

Tre stemte blankt og 80 stemte imot da Olemic Thommessen ble gjenvalgt som stortingspresident i høst. På nytt reises spørsmålet om han har Stortingets tillit..

VG - Igår: 08:11

Det handler om fattigdom

Situasjonen på Søndre Nordstrand i Oslo har bakgrunn i en systematisk nedprioritering av området..

VG - I førrgår: 19:32

David Hogg (17) overlevde skoleskytingen i Florida: – Blod renner i amerikanske klasserom

PARKLAND (VG) Etter at skolen hans ble arenaen for nok en skoleskyting er David Hoggs budskap til politikerne klart: – Folk må stå opp og handle, uten det vil ingenting forandre seg og flere barn vil dø..

VG - I førrgår: 17:26

Donald Trump etter skoleskytingen: – Vi lider med alle som mistet livet

Donald Trump oppfordrer USA til å stå sammen som en familie etter skoleskytingen i Florida..

VG - I førrgår: 15:43

Kjell Inge Røkke og kona flytter fra hverandre

Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig vil fortsatt være naboer på Konglungen i Asker, men flytter fra hverandre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt