VG > Utenriks

Wednesday, 12 December, 08:36

VG - 06 Dec 18 kl. 07:14

Lave forventninger før fredssamtaler om Jemen i Sverige

Delegasjoner fra opprørerne og regjeringen i Jemen er på plass for fredssamtalene som starter i Sverige torsdag. Men eksperter forventer ingen gjennombrudd..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jemen, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lave, forventninger, før, fredssamtalerom , Jemeni , Sverige
Hegnar.no - 06 Dec 18 kl. 07:06

- Jeg ville hatt svært lave forventninger

Alt er klart for fredssamtaler om Jemen i Sverige..

NRK - 02 Sep 18 kl. 17:16

Representanter til fredssamtaler

FN har invitert Jemens regjering og Houthi-opprørerne til Genève neste torsdag. Begge partene har bekreftet at de sender høytstående representanter til Sveits, men meddeler at forventningene til et gjennombrudd er lave, melder AFP..

NRK - 29 Nov 18 kl. 21:52

Det haster med fredssamtaler

FNs generalsekretær António Guterres sa torsdag at de jobber hardt med å få i stand meningsfulle fredssamtaler om situasjonen i Jemen før 2018 er over..

NRK - 16 Nov 18 kl. 21:26

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 06 Sep 18 kl. 16:06

Ingen fredssamtaler om Jemen

Houthi-opprørerne i Jemen nekter å delta i fredssamtaler i FN-regi før flere krav blir innfridd, og regjeringens forhandlere truer med å reise hjem fra Genève. Partene takket opprinnelig ja da FN inviterte dem til samtaler i Sveits..

NRK - 17 Nov 18 kl. 02:39

Fredssamtaler om Jemen i Sverige

Den saudiledede koalisjonen som støtter Jemens regjering, og Houthi-opprørerne som støttes av Iran, skal møtes til fredssamtaler i Sverige. Partene har vist vilje for å få slutt på borgerkrigen, sier FNs Jemen-utsending Martin Griffiths..

Hegnar.no - 28 Nov 18 kl. 10:59

Lave renter lavere bokostnader

De lave rentene de siste årene har sørget for en nedgang i de totale bokostnadene for boligeiere. Leietakere opplever det motsatte. Samtidig stiger boliggjelda..

VG - 24 Nov 18 kl. 21:47

Fem år – fem kilo: Jemenitter dør i påvente av fredssamtaler

Abdelrahman Manhash (5) kjemper for å overleve. Den menneskeskapte katastrofen i Jemen har allerede trolig tatt minst 85.000 barneliv på tre år.

NRK - 13 Oct 18 kl. 12:53

Taliban møter USA til fredssamtaler

Taliban bekrefter at de vil delta i fredsforhandlinger med USA i Qatar..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

157 nye arter: Se bilder av boybandflaggermusen, Star Wars-apen og Midgards-padden

Selv om mennesket har saumfart store deler av jordkloden, så dukker det stadig opp nye arter. I fjor fant forskerne 157 nye arter i Mekong-regionen i Sørøst-Asia, melder Verdens naturfond (WWF)..

VG - 8 timer siden

Le Figaro: Strasbourg-gjerningsmann skulle pågripes på morgenen før angrepet – var ikke hjemme

Den 29 år gamle mannen som tirsdag skjøt og drepte minst fire personer i Strasbourg sentrum, skulle etter planen pågripes av politiet morgenen samme dag. Han var imidlertid ikke hjemme..

VG - 11 timer siden

Dødelig skyting i Frankrike etterforskes som terror

To personer er drept og minst elleve er såret etter at det ble avfyrt skudd i Strasbourg tirsdag kveld. Politiet jakter den antatte gjerningsmannen, som har kriminelt rulleblad..

VG - 11 timer siden

Skyting ved julemarked i Frankrike: Gjerningsperson på frifot

Én person skal være drept og minst seks skadet etter at det ble avfyrt skudd i Strasbourg tirsdag kveld. Politiet melder at gjerningspersonen er på frifot..

VG - 11 timer siden

Heftig krangel med demokrater for åpnet kamera: Trump truer med «shutdown»

Et møte på Det ovale kontor ble en amper affære tirsdag, ettersom president Trump sliter med støtte til den beryktede Mexico-muren..

VG - 11 timer siden

Meldinger om skyting på julemarked i Frankrike

Det er løsnet skutt ved et julemarked i Strasbourg i Frankrike og en person er drept, opplyser lokale brannmyndigheter, ifølge Reuters..

VG - 16 timer siden

Jamal Khashoggi og andre journalister til «årets person» av Time

Magasinet Time har kåret avdøde Jamal Khashoggi og andre drepte, fengslede og forfulgte journalister til «Person of the Year» for 2018..

VG - 18 timer siden

Russer fikk 13 års fengsel for å ha gitt dokumenter til Frode Berg

Den tidligere politimannen Aleksej Zjitnjuk har blitt dømt til 13 års fengsel for å ha gitt hemmelige dokumenter om den russiske marinen til den spionsiktede nordmannen Frode Berg..

VG - 21 timer siden

I dette huset er tre av fire menn blitt drept av gjengene. Den siste flyktet til USA

EL PROGRESO, HONDURAS (VG) I et lite hus med tak og vegger av rustent bølgeblikk bor åtte kvinner og jentebarn. Mennene er borte..

VG - Igår: 07:53

EU om Brexit: Ingen rom for reforhandlinger

Tirsdag reiser statsminister Theresa May først til Haag og deretter til Berlin i håp om å redde brexitavtalen. Signalene fra EU er særdeles dårlige..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt