NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:18

NRK - 15 Jan 20 kl. 12:18

Lav inflasjon i Storbritannia

Inflasjonen i Storbritannia har falt til det laveste nivået siden 2016, viser tall fra landets statistiske byrå. Oppbremsingen knyttes til brexit og politisk usikkerhet som i sin tur førte til mindre industriproduksjon, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lav, inflasjoni , Storbritannia
E24 - 07 Oct 19 kl. 05:57

Dette skjer denne uken

Rentemøte-referat kan gi nye signaler om ventede rentekutt i USA, og i Storbritannia blir det en ny, spennende brexit-uke. Statsbudsjett og tall for industriproduksjon og inflasjon preger uken her hjemme..

E24 - 05 Jan 20 kl. 08:12

Venezuelas inflasjon er verdens høyeste: «Ulovlige» penger som bankene ikke ka ta holder økonomien i gang

Inflasjon på mange tusen prosent har nærmest utradert verdien av den lokale valutaen bolívar. Mengden dollar i omløp øker, men bankene har fortsatt ikke lov til å ta imot dollarinnskudd..

NRK - 17 Dec 19 kl. 16:14

Vil ikkje bryte opp Storbritannia

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier tysdag at fleirtalet i parlamentet ønsker å gå mot dei som ønsker å bryte opp Storbritannia. Utsegna var tydeleg retta mot skotske lovgjevarar som forlanger ei ny folkeavstemming om sjølvstende..

P4 - 23 Dec 19 kl. 13:15

Storm på vei mot Storbritannia

Uværet som herjet sør i Europa mot slutten av forrige uke, er nå på vei mot Storbritannia. Åtte personer har mistet livet på grunn av sterk vind og mye nedbør i Spania, Portugal og Frankrike. Det neste døgnet er det ventet vind, regn og snø i Storbritannia, og det er blant annet ventet kaos i trafikken..

Klartale - 12 Dec 19 kl. 08:46

«Brexit-valget» er i gang i Storbritannia

Stemmelokalene har åpnet i Storbritannia. Torsdag er tredje valg på ny nasjonal-forsamling på under fem år..

NRK - 18 Dec 19 kl. 11:38

– Storbritannia taper mer enn EU

Dersom EU og Storbritannia ikke blir enige om en handelsavtale innen utgangen av 2020, vil det gå hardest ut over britene, sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen, skriver NTB..

E24 - 09 Nov 19 kl. 08:10

Inflasjonen øker i Kina

Kinas inflasjon økte til sitt høyeste årlige nivå på åtte år som følge av økte svinekjøttpriser knyttet til et svinepestutbrudd, opplyser landets myndigheter..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

P4 - 23 Oct 19 kl. 08:26

Kaoset fortsetter i Storbritannia

I Storbritannia venter mange nå at statsminister Boris Johnson vil presse på for et nyvalg. Det skjer etter at parlamentet tirsdag stemte for Johnsons Brexit-avtale, men i mot å hurtigbehandle den før 31. oktober..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 2 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 2 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 3 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 4 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 4 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 5 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..

NRK - 4 timer siden

FN advarer mot retur av flyktninger

FNs menneskerettighetskomité advarer mot retur av flyktninger til land som er alvorlig truet av klimaendringer, da det kan bryte menneskerettighetene. – Levekårene i et slikt land kan bli uforenlige med retten til et verdig liv, uttaler de..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt