NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:40

NRK - 15 jan. 20 kl. 12:18

Lav inflasjon i Storbritannia

Inflasjonen i Storbritannia har falt til det laveste nivået siden 2016, viser tall fra landets statistiske byrå. Oppbremsingen knyttes til brexit og politisk usikkerhet som i sin tur førte til mindre industriproduksjon, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lav, inflasjoni , Storbritannia
NRK - 22 april 20 kl. 11:57

Lavere inflasjon i Storbritannia

Inflasjonen i Storbritannia de siste tolv månedene var på 1,5 prosent, viser tall for mars fra landets statistikkbyrå. I februar lå inflasjonen på 1,7 prosent. En nedgang på 1,2 prosent i prisene på klær og sko bidro til å dempe inflasjonen..

NRK - 17 juni 20 kl. 09:53

Britisk inflasjon falt

Årsinflasjonen i Storbritannia falt til 0,5 prosent i mai og held seg rundt det lågaste nivået på fire år. Låge energiprisar er med på å halde inflasjonen nede..

E24 - 07 okt. 19 kl. 05:57

Dette skjer denne uken

Rentemøte-referat kan gi nye signaler om ventede rentekutt i USA, og i Storbritannia blir det en ny, spennende brexit-uke. Statsbudsjett og tall for industriproduksjon og inflasjon preger uken her hjemme..

E24 - 05 jan. 20 kl. 08:12

Venezuelas inflasjon er verdens høyeste: «Ulovlige» penger som bankene ikke ka ta holder økonomien i gang

Inflasjon på mange tusen prosent har nærmest utradert verdien av den lokale valutaen bolívar. Mengden dollar i omløp øker, men bankene har fortsatt ikke lov til å ta imot dollarinnskudd..

P4 - 15 mars 20 kl. 17:23

35 døde i Storbritannia

35 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Det er en økning på 14 det siste døgnet. Alle over 70 år i Storbritannia er nå bedt om å holde seg isolert..

P4 - 08 mai 20 kl. 06:27

Norge-Storbritannia-forhandlinger i gang

Første forhandlingsmøte i det som skal munne ut i en ny frihandelsavtale mellom Norge og Storbritannia er gjennomført. Det ble gjort som et fjernmøte i går. Storbritannia er en av Norges viktigste samarbeidspartnere.

NRK - 19 april 20 kl. 15:33

596 nye dødsfall i Storbritannia

Tallet på registrerte døde som følge av koronaviruset i Storbritannia har økt med 596 til 16.060, opplyser det britiske helsedepartementet. Storbritannia har det fjerde høyeste antall døde som følge av epidemien..

NRK - 18 april 20 kl. 15:25

888 nye døde i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har 888 personer dødd av koronaviruset i Storbritannia, melder Reuters. Dermed har 15,464 dødd av sykdommen totalt. Det er foreløpig registrert omtrent 114.

P4 - 12 mai 20 kl. 12:47

Over 40.000 døde i Storbritannia

Over 40.000 mennesker i Storbritannia, er nå døde etter smitte av koronaviruset. Det skriver The Guardian.

NRK - 10 mars 20 kl. 17:49

Sjette person død i Storbritannia

I Storbritannia er nå seks personar døyde på grunn av det nye koronaviruset, melder The Guardian. Den omkomne var ein mann i 80-åra som hadde underliggande helseproblem frå før. 373 er nå smitta i Storbritannia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 15 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 30 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 30 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 45 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..

NRK - 45 minutter siden

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..

NRK - 1 time siden

Åpner for grupper etter hverandre

Regjeringen åpner for at flere grupper på opptil 200 personer kan delta etter hverandre, men ikke samtidig, på samme arrangement, melder NTB. Det skal gjøre det lettere å spre deltakere ut i tid for arrangementer som varer i flere timer eller dager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt