NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:42

NRK - 23 May 19 kl. 15:14

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stiftelsen Ordet, Bergen, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lauslatne, etter, siktelse
NRK - 07 May 19 kl. 00:36

Brannmenn lauslatne i Paris

Seks brannmenn er lauslatne etter at ei norsk kvinne politimelde ei gjengvaldtekt i Paris i Frankrike. Aktor fekk ikkje medhald då dei blei framstilt for varetekt. Dommaren fann førebels ikkje klare bevis mot mennene.

P4 - 23 Jun 19 kl. 11:41

Få overgrep ender med tiltale

Bare få anmeldelser for vold og overgrep mot barn under sju år ender med tiltale eller siktelse. Ifølge politiets egne tall endte kun 38 av 428 slike anmeldelser med siktelse eller tiltale i 2017, melder TV 2. Samtidig økte antall anmeldelser av seksuell omgang og voldtekt av barn under 14 år med 80,7 prosent fra 2014 til 2018..

Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 23:48

Politimenn siktet etter Stormy Daniels' pågripelse

Arrestasjonen ble anklaget for å være politisk motivert. Nå har politiet selv tatt ut siktelse mot de involverte betjentene..

NRK - 22 Jul 19 kl. 22:34

Dropper Ronaldo-siktelse

Fotballspilleren Cristiano Ronaldo blir ikke siktet etter å ha blitt anklaget for voldtekt. Årsaken er manglende bevis..

VG - 07 Mar 19 kl. 14:25

Færder kommune siktet for brudd på helsepersonelloven

Politiet har tatt ut siktelse mot kommunen etter badedødsfallet på Oserødmyra bofellesskap i Færder i Vestfold..

Hegnar.no - 22 Apr 19 kl. 06:45

Tenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland

De to tenåringene som ble pågrepet etter at en journalist ble skutt og drept i Nord-Irland i påsken, er sluppet fri og er ikke siktet..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 17:38

Endret siktelse etter overfall mot tre kvinner

Politiet har endret siktelsen for mannen som er siktet for å ha overfalt tre kvinner i Oslo natt til torsdag. - Vi anser den som mer alvorlig..

NRK - 26 Mar 19 kl. 17:57

«Empire»-stjerne-siktelse frafaller

Empire-skuespilleren Jussie Smollett ble i januar siktet for å ha avgitt falsk forklaring etter et overfall politiet mente han selv hadde iscenesatt. Nå skal siktelsen mot stjernen være frafalt, ifølge Sky News..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 08:15

Foreldrepar siktet etter at deres barn er alvorlig skadd

Politiet har tatt ut siktelse mot et foreldrepar etter at deres felles barn er alvorlig skadd, opplyser Sørøst politidistrikt..

NRK - 04 Apr 19 kl. 13:33

Politiet utvider siktelse

Politiet utvider siktelsen til også å omfatte ruskjøring mot mannen som er siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på to kvinner i Nordfjord i romjula. Siktede er kjenner ikke straffskyld i henhold til siktelsen, skriver politiet i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 6 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt