NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:40

NRK - 23 May 19 kl. 15:14

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stiftelsen Ordet, Bergen, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lauslatne, etter, siktelse
NRK - 07 May 19 kl. 00:36

Brannmenn lauslatne i Paris

Seks brannmenn er lauslatne etter at ei norsk kvinne politimelde ei gjengvaldtekt i Paris i Frankrike. Aktor fekk ikkje medhald då dei blei framstilt for varetekt. Dommaren fann førebels ikkje klare bevis mot mennene.

VG - 07 Mar 19 kl. 14:25

Færder kommune siktet for brudd på helsepersonelloven

Politiet har tatt ut siktelse mot kommunen etter badedødsfallet på Oserødmyra bofellesskap i Færder i Vestfold..

Hegnar.no - 22 Apr 19 kl. 06:45

Tenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland

De to tenåringene som ble pågrepet etter at en journalist ble skutt og drept i Nord-Irland i påsken, er sluppet fri og er ikke siktet..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 17:38

Endret siktelse etter overfall mot tre kvinner

Politiet har endret siktelsen for mannen som er siktet for å ha overfalt tre kvinner i Oslo natt til torsdag. - Vi anser den som mer alvorlig..

NRK - 26 Mar 19 kl. 17:57

«Empire»-stjerne-siktelse frafaller

Empire-skuespilleren Jussie Smollett ble i januar siktet for å ha avgitt falsk forklaring etter et overfall politiet mente han selv hadde iscenesatt. Nå skal siktelsen mot stjernen være frafalt, ifølge Sky News..

NRK - 04 Apr 19 kl. 13:33

Politiet utvider siktelse

Politiet utvider siktelsen til også å omfatte ruskjøring mot mannen som er siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på to kvinner i Nordfjord i romjula. Siktede er kjenner ikke straffskyld i henhold til siktelsen, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 14 Jun 19 kl. 01:35

Gooding jr. anklaget for beføling

Skuespilleren Cuba Gooding Jr meldte seg torsdag til politiet, etter anklager om at han har befølt en kvinne mot hennes vilje i helga. Han avviser påstandene. Påtalemyndigheten i New York skal ha tatt ut siktelse torsdag mot Oscar-vinneren..

Dagbladet - 14 Mar 19 kl. 18:04

Erna Solberg rystet. Hørte om Wara-spekulasjonene i går

Statsminister Erna Solberg sier hun og regjeringen er i sjokk. Dagen før PST tok ut siktelse hørte hun rykter om at Tor Mikkel Waras samboer Laila Anita Bertheussen kunne stå bak brannen..

Hegnar.no - 22 Apr 19 kl. 08:57

Ny anklage mot tidligere Nissan-topp

Japansk påtalemyndighet har tatt ut ny siktelse mot tidligere Nissan-topp Carlos Ghosn. Dermed blir han også fortsatt holdt varetektsfengslet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 30 minutter siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 30 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 30 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 1 time siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 1 time siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 1 time siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 1 time siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt