NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:22

NRK - 17 maj 22 kl. 02:40

Lateaksjon etter kvinne på Hamar

Politi med helikopter og frivillige leter etter en savnet kvinne i området Kalkberget på Jessnesstranda ved Hamar. Kvinnen er kledd i rød skalljakke, svart bukse og grå sko, opplyser politiet i Innlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kalkberget, Jessnesstranda, Hamar, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lateaksjon, etter, kvinne, Hamar
Klartale - 13 apr 22 kl. 06:05

For andre år på rad blir The Gathering på nett

Påsken er tradisjon for mange og feires på ulikt vis. Noen drar på hytta med familien, og noen drar på ferie til utlandet.Mens for enkelte er påsken en tid for noe helt annet.

NRK - 28 apr 22 kl. 15:36

Mistenkt etter brann i Hamar

En person er mistenkt for å ha forårsaket brannen i Kornsilovegen i Hamar i forrige uke. Det skal ha skjedd ved at vedkommende har vært uaktsom, sier politiadvokat Marthe Teslo i Innlandet politidistrikt. Mannen har forklart seg om hendelsen, og har samarbeidet med politiet, sier Teslo.

NRK - 26 apr 22 kl. 18:56

Fotgjenger påkjørt i Hamar

En fotgjenger påkjørt i Hamar tirsdag ettermiddag. Vedkommende behandles på traumemottaket på Hamar sykehus, skadeomfang er ukjent. Fører av bilen fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 10 feb 22 kl. 12:42

Brannen i Hamar sentrum 26. januar var påsatt

Tre personer er siktet etter brannen i Grønnegata i Hamar sentrum 26. januar. Politiet bekrefter at brannen er påsatt og viser til krimtekniske undersøkelser, skriver de i en pressemelding.

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

NRK - 10 feb 22 kl. 12:42

Brannen i Hamar var påsatt

Brannen i Hamar for vel en uke siden var påsatt, skriver politiet i en pressemelding. Det er de kriminaltekniske undersøkelsene som er gjort på åstedet som er bakgrunnen for politiets konklusjon..

Aftenposten - 25 mar 22 kl. 13:23

Uønsket russisk idrettstopp er på Hamar – får ikke akkreditering

Alexander Ratner fra Det europeiske skytterforbundet (ESC) har likevel ankommet EM i luftvåpen på Hamar..

NRK - 14 apr 22 kl. 22:42

Brann i boligblokk på Hamar

Nødetatene melder om brann i en leilighet i en boligblokk på Hamar torsdag kveld. Alle personer i leiligheten som det brenner i har kommet seg ut. Boligblokken har 70 enheter, melder politiet i Innlandet på Twitter.

VG - 19 apr 22 kl. 07:19

Hedret «klubbens hjerte» med storseier: – Denne seieren var for ham

HAMAR (VG) HamKam mistet før påske en av sine mest trofaste «kamerater», materialforvalter Odd «Bekker’n» Bekk. Landslagssjef Ståle Solbakken minnes en god samtalepartner fra tiden på Hamar..

NRK - 21 apr 22 kl. 19:44

Overtenning i hybelbygg i Hamar

Det er full overtenning i et hybelbygg i Hamar, melder Politiet i Innlandet på Twitter. Beboere evakueres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 45 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 45 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 2 timer siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com