NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 23:00

NRK - 24 Mar 19 kl. 18:52

Lasteskip slepes til Averøy

Frakteskipet «Hagland Captain», som havarerte på Hustadvika, skal slepes til Averøy. Slepebåten ligger allerede klar søndag kveld, men slepet kommer trolig ikke i gang før mandag. Styringen på skipet skal være ødelagt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Captain, Hustadvika, Averøy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskip, slepes, til, Averøy
Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tok inn vann - slepes til Kristiansund

Lasteskipet Bulk Trans fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 19:56

Mistenkelig dødsfall i Averøy på Nordmøre

En mann er funnet død etter det politiet betegnet som en uavklart trusselsituasjon i Averøy kommune på Nordmøre..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tar inn vann

Et lasteskip fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Hegnar.no - 24 Nov 18 kl. 08:49

Lasteskip i nestenkollisjon kort tid før fregattulykken

Kapteinen på et norsk lasteskip har fortalt politiet at han nesten kolliderte med et mørklagt marinefartøy utenfor Florø rett før ulykken med KNM Helge Ingstad..

NRK - 15 Nov 18 kl. 11:36

Mistenkeleg dødsfall på Averøya

Politiet etterforskar dødsfallet på Averøya i Møre og Romsdal, onsdag som mistenkeleg. Ein person vart funnen død, etter at politiet først fekk melding om ein trusselsituasjon..

NRK - 15 Nov 18 kl. 00:30

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

Aftenposten - 01 Mar 19 kl. 17:07

Mann kritisk skadd i knivstikking på Averøy på Nordmøre

En mann er pågrepet for å ha knivstukket en annen mann på Averøy på Nordmøre. Offeret i saken har kritiske skader, ifølge politiet..

NRK - 12 Mar 19 kl. 03:23

Brann i lasteskip i Sola

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i motorrommet på et lasteskip som ligger til kai i Tananger havn i Sola i Rogaland. Det er ikke meldt om skadde personer, opplyser politiet i Sør-Vest på Twitter. Mannskapet om bord er i gang med slukking..

NRK - 27 Mar 19 kl. 20:46

Kapret lasteskip

Migranter kapret et lasteskip i Libysk farvann onsdag hvor de tvang mannskapet på lasteskipet til å omdirigert mot nord Europa, ifølge italienske og Maltesiske myndigheter. Skipet skal onsdag kveld fortsatt være i Libysk farvann, ifølge AP..

NRK - 14 Mar 19 kl. 07:00

Et lasteskip med 2200 tonn sank

Et lasteskip med 2200 tonn olje om bord sank onsdag kveld etter å stått i brann i flere dager utenfor Bretagne i Frankrike. Nå er et teppe av olje på vei mot kysten og 2000 biler er havnet på havets bunn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 15 minutter siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 1 time siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 1 time siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 1 time siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 1 time siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 1 time siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 1 time siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt