NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:41

NRK - 24 Mar 19 kl. 18:52

Lasteskip slepes til Averøy

Frakteskipet «Hagland Captain», som havarerte på Hustadvika, skal slepes til Averøy. Slepebåten ligger allerede klar søndag kveld, men slepet kommer trolig ikke i gang før mandag. Styringen på skipet skal være ødelagt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Captain, Hustadvika, Averøy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskip, slepes, til, Averøy
Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tok inn vann - slepes til Kristiansund

Lasteskipet Bulk Trans fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 19:56

Mistenkelig dødsfall i Averøy på Nordmøre

En mann er funnet død etter det politiet betegnet som en uavklart trusselsituasjon i Averøy kommune på Nordmøre..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tar inn vann

Et lasteskip fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Hegnar.no - 24 Nov 18 kl. 08:49

Lasteskip i nestenkollisjon kort tid før fregattulykken

Kapteinen på et norsk lasteskip har fortalt politiet at han nesten kolliderte med et mørklagt marinefartøy utenfor Florø rett før ulykken med KNM Helge Ingstad..

NRK - 15 Nov 18 kl. 11:36

Mistenkeleg dødsfall på Averøya

Politiet etterforskar dødsfallet på Averøya i Møre og Romsdal, onsdag som mistenkeleg. Ein person vart funnen død, etter at politiet først fekk melding om ein trusselsituasjon..

NRK - 15 Nov 18 kl. 00:30

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

Aftenposten - 01 Mar 19 kl. 17:07

Mann kritisk skadd i knivstikking på Averøy på Nordmøre

En mann er pågrepet for å ha knivstukket en annen mann på Averøy på Nordmøre. Offeret i saken har kritiske skader, ifølge politiet..

NRK - 21 May 19 kl. 07:20

Hus overtent i Averøy

Nødetatene har rykket ut på melding om brann i en enebolig i Averøy. Politiet har fått opplyst at alle personene er ute av huset. Fire personar er registrerte på adressa.

NRK - 12 Mar 19 kl. 03:23

Brann i lasteskip i Sola

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i motorrommet på et lasteskip som ligger til kai i Tananger havn i Sola i Rogaland. Det er ikke meldt om skadde personer, opplyser politiet i Sør-Vest på Twitter. Mannskapet om bord er i gang med slukking..

NRK - 27 Mar 19 kl. 20:46

Kapret lasteskip

Migranter kapret et lasteskip i Libysk farvann onsdag hvor de tvang mannskapet på lasteskipet til å omdirigert mot nord Europa, ifølge italienske og Maltesiske myndigheter. Skipet skal onsdag kveld fortsatt være i Libysk farvann, ifølge AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 2 timer siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 4 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 5 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 6 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 6 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 7 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt