NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:41

NRK - 24 Mar 19 kl. 18:52

Lasteskip slepes til Averøy

Frakteskipet «Hagland Captain», som havarerte på Hustadvika, skal slepes til Averøy. Slepebåten ligger allerede klar søndag kveld, men slepet kommer trolig ikke i gang før mandag. Styringen på skipet skal være ødelagt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Captain, Hustadvika, Averøy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskip, slepes, til, Averøy
Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tok inn vann - slepes til Kristiansund

Lasteskipet Bulk Trans fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Dagbladet - 22 timer siden

Nå slepes «Chernobyl on Ice»

Det eneste flytende atomkraftverket i verden, bedre kjent som «Chernobyl on Ice», slepes fra Murmansk til Sibir. Frykten for at en eventuell ulykke skal oppstå, er høy..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 19:56

Mistenkelig dødsfall i Averøy på Nordmøre

En mann er funnet død etter det politiet betegnet som en uavklart trusselsituasjon i Averøy kommune på Nordmøre..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tar inn vann

Et lasteskip fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Hegnar.no - 24 Nov 18 kl. 08:49

Lasteskip i nestenkollisjon kort tid før fregattulykken

Kapteinen på et norsk lasteskip har fortalt politiet at han nesten kolliderte med et mørklagt marinefartøy utenfor Florø rett før ulykken med KNM Helge Ingstad..

NRK - 15 Nov 18 kl. 11:36

Mistenkeleg dødsfall på Averøya

Politiet etterforskar dødsfallet på Averøya i Møre og Romsdal, onsdag som mistenkeleg. Ein person vart funnen død, etter at politiet først fekk melding om ein trusselsituasjon..

NRK - 15 Nov 18 kl. 00:30

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

Aftenposten - 01 Mar 19 kl. 17:07

Mann kritisk skadd i knivstikking på Averøy på Nordmøre

En mann er pågrepet for å ha knivstukket en annen mann på Averøy på Nordmøre. Offeret i saken har kritiske skader, ifølge politiet..

NRK - 22 Jul 19 kl. 09:07

Pirater angrep lasteskip

Et sørkoreansk lasteskip ble mandag angrepet av pirater i nærheten av Singapore. Angriperne tok igjen lasteskipet med en speedbåt i Singaporestredet, og stakk av med mannskapets eiendeler, opplyser sørkoreanske myndigheter til nyhetsbyrået Yonhap..

NRK - 21 May 19 kl. 07:20

Hus overtent i Averøy

Nødetatene har rykket ut på melding om brann i en enebolig i Averøy. Politiet har fått opplyst at alle personene er ute av huset. Fire personar er registrerte på adressa.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hovland fortsetter storspillet

Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open, leder Viktor Hovland turneringen, ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

NRK - 15 minutter siden

Vurderer å stenge Parlamentet

Britenes statsminister Boris Johnson undersøker om det er juridisk mulig å stenge Parlamentet, trolig for å forhindre en ny brexit-utsettelse, melder Observer..

NRK - 15 minutter siden

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

NRK - 15 minutter siden

Død person funnet i Sandnes

Politiet i Sørvest melder på Twitter at det er funnet en død person utendørs på dale i Sandnes. Det er på nåværende tidspunkt ingen holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt. Politiet etterforsker på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Gjør livet lettere for bedrifter

Regjeringen foreslår ulike tiltak som skal gjøre det lettere for små og store bedrifter. Tiltakene handler om å innføre raskere nettbasert rapportering og forenklinger av lover og regler, og skal føre til store kostnadsbesparelser, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for knivangrep på golfbane

En mann er dømt til livsvarig fengsel for drapet på den 22 år gamle talentfulle spanske golfspilleren Celia Barquin Arozamena. Den spanske jente ble knivstukket ute på en golfbane i Iowa i USA i fjor, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Journalist drept i Mexico

En 42 år gammel journalist er funnet drept i Mexico. Mannen er den tidende journalisten som er drept i landet i år. Han ble funnet drept lørdag, trolig knivstukket, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Risikerer fengsel for hatytringer

Torsdag starter rettssaken mot en 60 år gammel mann, som er tiltalt for å ha kommet en rekke truende og hatefulle ytringer mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini, skriver NTB. Mannen risikerer tre års fengsel..

NRK - 45 minutter siden

80 millioner til brannslukking

Det brasilianske finansdepartementet har bevilget 38 millioner real (BRL), tilsvarende rundt 84 millioner kroner, til forsvaret i kampen mot brannene som herjer i regnskogen, skriver Globo..

NRK - 1 time siden

Moskus langs vegen – kjør forsiktig

Tidlig lørdag kveld ble det observert moskus langs Rondanevegen på Otta. Politiet ber folk ta kontakt dersom de oppdager flere moskus i området. Det kan være ekstra lurt å kjøre forsiktig på denne veistrekningen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt