NRK > Nyheter

Thursday, 28 May, 01:19

NRK - 24 Mar 19 kl. 18:52

Lasteskip slepes til Averøy

Frakteskipet «Hagland Captain», som havarerte på Hustadvika, skal slepes til Averøy. Slepebåten ligger allerede klar søndag kveld, men slepet kommer trolig ikke i gang før mandag. Styringen på skipet skal være ødelagt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Captain, Hustadvika, Averøy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskip, slepes, til, Averøy
Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tok inn vann - slepes til Kristiansund

Lasteskipet Bulk Trans fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 11:38

Nå slepes «Chernobyl on Ice»

Det eneste flytende atomkraftverket i verden, bedre kjent som «Chernobyl on Ice», slepes fra Murmansk til Sibir. Frykten for at en eventuell ulykke skal oppstå, er høy..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 19:56

Mistenkelig dødsfall i Averøy på Nordmøre

En mann er funnet død etter det politiet betegnet som en uavklart trusselsituasjon i Averøy kommune på Nordmøre..

Aftenposten - 20 Mar 19 kl. 05:20

Lasteskip tar inn vann

Et lasteskip fikk vannlekkasje og motorhavari utenfor Edøy fergekai i Møre og Romsdal natt til onsdag. Los hindret grunnstøting..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 16:17

Latvier kritisk skadd i båtulykke i Averøy

En mann i 50-årene fra Latvia er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

Hegnar.no - 24 Nov 18 kl. 08:49

Lasteskip i nestenkollisjon kort tid før fregattulykken

Kapteinen på et norsk lasteskip har fortalt politiet at han nesten kolliderte med et mørklagt marinefartøy utenfor Florø rett før ulykken med KNM Helge Ingstad..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 16:17

Person skadd i båtulykke i Averøy

En person blir fløyet til sykehus etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 16:17

Person kritisk skadd i båtulykke i Averøy

En person er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

NRK - 15 Nov 18 kl. 11:36

Mistenkeleg dødsfall på Averøya

Politiet etterforskar dødsfallet på Averøya i Møre og Romsdal, onsdag som mistenkeleg. Ein person vart funnen død, etter at politiet først fekk melding om ein trusselsituasjon..

NRK - 15 Nov 18 kl. 00:30

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Starter produksjonen av 737 Max

Den amerikanske flyprodusenten Boeing starter opp igjen produksjonen av den ulykkesrammede flytypen 737 Max. Produksjonen har så smått startet ved selskapets fabrikk i delstaten Washington og vil gradvis øke utover året, sier Boeing i en uttalelse..

NRK - 30 minutter siden

Frykter økt barnefattigdom

Antall barn i lavinntektsfamilier kan øke med 15 prosent til 672 milioner i løpet av 2020, viser en ny rapport fra Unicef og Redd Barna. Ifølge rapporten kan enkelte land i Europa og Sentral-Asia få en økning på opp mot 44 prosent i barnefattigdom..

NRK - 1 time siden

USA avslutter Iran-dispensasjonen

USA avslutter dispensasjonen som europeiske, kinesiske og russiske selskaper har hatt i Iran. Ved å fjerne dispensasjonen for selskaper fra land som fortsatt er med i atomavtalen, er nå avtalen enda nærmere kollaps..

NRK - 3 timer siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 3 timer siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 3 timer siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 3 timer siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 3 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 3 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt