P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:57

P4 - 24 aug. 19 kl. 22:11

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale.
Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB.
Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..
Les mer på P4


Les mer om:
SSB, Hagen, PostNord, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilnæringen, frykter, bomregning
Aftenposten - 24 aug. 19 kl. 21:48

Lastebilnæringen frykter at den må betale for bomrabatter til privatbilene

Lastebilnæringen frykter at regningen for regjeringens kompromiss havner på deres bord. Nå roper de et varsko..

Aftenposten - 13 sep. 19 kl. 12:51

De som bestiller lastebiltransport er pliktige til å sjekke sjåførens lønn. Likevel unnlater mange å gjøre det.

Kontroller avdekker stadige brudd på lønns- og arbeidsforhold i lastebilnæringen. Kundene deres sjekker heller ikke om sjåførene får den lønnen de skal ha – slik de er pliktige til..

P4 - 25 nov. 19 kl. 09:43

Frykter for helsen til Assange

Mer enn 60 leger fra flere land skriver i et åpent brev at de er bekymret for helsen til Julian Assange. De frykter at Wikileaks-grunnleggeren kan dø i britisk fengsel og ber om at han overføres til sykehus. Legene er usikre på om 48-åringen vil være oppegående nok til å gjennomgå utleveringshøringen som skal skje i februar..

NRK - 18 juni 20 kl. 06:43

E18: Bomregning på 17. milliarder

Når Stortinget torsdag vedtar utbygging av ny E18 vest for Oslo, så sendes samtidig en bompengeregning til bilistene. Kostnadene er beregnet til rundt 17. milliarder kroner, ifølge innstillingen fra Stortingets transport- og kommunikasjonskomité..

NRK - 23 juli 19 kl. 23:44

Sjømatnæringen frykter hard brexit

Sjømatnæringen frykter en hard brexit under Boris Johnson. – En hard brexit er det verst tenkelige alternativet for norsk sjømateksport til Storbritannia, sier Hans F. K.

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 06:46

E18-utbygging gir bomregning på 17 milliarder kroner for bilistene

Når Stortinget torsdag vedtar utbygging av ny E18 vest for Oslo, sender de folkevalgte samtidig en saftig bompengeregning til bilistene..

P4 - 26 mars 20 kl. 06:26

Frykter transportnæringen blir slått ut av viruset

Norges Lastebileier-Forbund frykter transportnæringen skal bli slått ut av koronaviruset. Lungesykdommen sprer seg nå raskt blant lastebilsjåfører, noe som kan få alvorlige konsekvenser for utkjøring av mat og andre viktige varer, skriver Dagsavisen. 25 prosent av bedriftene i bransjen hadde sykemeldte sjåfører eller ansatte i karantene ved inngangen av denne uken, mot bare 9 prosent uken før..

P4 - 18 juni 20 kl. 07:49

E18-utbygging gir høy bomregning

Når Stortinget i dag vedtar utbygging av ny E18 vest for Oslo, vedtar de samtidig en enorm bompengeregning til bilistene. Brutto bompengeinntekter i prosjektet er beregnet til omkring 17 milliarder kroner, melder VG. Av dette skal 10,8 milliarder gå til å dekke deler av investeringskostnadene, 4,8 milliarder er finansieringskostnader og rundt 730 millioner går til driften av bompengeselskapet..

Aftenposten - 24 juli 20 kl. 14:03

Rød flekk på kartet: Spanjolene frykter økonomisk nedgang etter turistsvikt. Nå kan det bli enda verre.

Spanias smittetall har skutt i været i storbyene. Nå frykter spanjolene for turistnæringen sin..

P4 - 23 april 20 kl. 06:49

Bussjåførene frykter kaos ved skoleåpning

Bussjåfører frykter kaos når skolene gradvis åpnes og skolekjøringen starter igjen neste uke. Allerede nå, med færre reisende, sier nærmere 28 prosent av sjåførerene at de har opplevd flere passasjerer på bussene enn det som er anbefalt. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført for Yrkestrafikkforbundet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Mange fortsatt savnet i Beirut

Mange er fortsatt savnet etter den voldsomme eksplosjonen i Beirut tirsdag. Over 60 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Så langt er 154 personer bekreftet døde, ifølge helsemyndighetene i Libanon.

P4 - 15 minutter siden

Tre pasienter isolert ved OUS

Tre pasienter er isolert etter å ha vært i kontakt med en ansatt som er smittet av koronaviruset ved Oslo universitetssykehus. Den ansatte var på jobb i to dager med potensiell smitte. Vedkommende skal også ha vært i kontakt med tre andre ansatte som nå er satt i karantene.

P4 - 45 minutter siden

Festdeltakere må i karantene

Rundt 190 personer må i karantene etter fire fester på Oslo vest forrige helg. Så langt har 35 personer fått påvist koronasmitte etter disse festene. Oslo kommune ber nå alle som har vært på de samme festene som de smittede om å gå i ti dagers karantene..

P4 - 1 time siden

To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadet etter å ha blitt knivstukket utenfor Stockholm i natt. En av de skadde skal være ei jente i tenårene, ifølge Aftonbladet. En mindreårig personer er pågrepet mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 1 time siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

Munnbind er nå påbudt inne i blant annet kirker, kinoer, konsertlokaler og på hoteller i Storbritannia. Til nå har det bare vært påbudt i butikker. Innstrammingene kommer fordi smittetallene stiger igjen..

P4 - 1 time siden

Presidenten visste om eksplosiver

Presidenten i Libanon skal ha visst om de store mengdene eksplosive materialer som ble lagret i havna i Beirut. Senest i juli skal han ha blitt fortalt om det 2750 tonnene med ammoniumnitrat. Dødstallene etter kjempeeksplosjonen i Beirut tirsdag har nå steget til 154.

P4 - 2 timer siden

Elsparkesykler hindrer politiet

Elsparkesykler hindrer politiet og ambulanser i Oslo. I en e-porst fra politiet til Oslo kommune kommer det frem at disse sparkesyklene flere ganger har blokkert veier og gangfelt for nødetatene, skriver Dagavisen. Politiet har også fått en rekke klager fra oslo-borgere.

P4 - 2 timer siden

- Må i karantene

Passasjerene som kom med SAS-flyet fra Frankriket i natt må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende som ankommer Norge etter det i karantene.

P4 - 3 timer siden

- Har avdekket flere fester

Oslo kommune har avdekket flere fester med over 20 personer der folk kan ha blitt smittet. Smittesporingen etter fire fester forrige helg pågår for fullt og så langt er 35 festdeltakere bekreftet smittet. Bydelsdirektør i Vestre Aker Elisabth Vennevold sier til VG at hun ikke har oversikt over om sammenkomstene var før eller etter festene på oslo vest, men bekrefter at det har vært smittede på de festene de nå har avdekket..

P4 - 3 timer siden

Mange har hatt behov for veihjelp

Mange nordmenn på bilferie fikk problemer langs veiene i sommer. I sommermåneden er det vanligvis mye å gjøre for bilbergere, men i år har det vært ekstra hektisk. Tall fra NAF viser at det i juni og juli var 1000 flere bilberginger enn samme periode i fjor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt