P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:15

P4 - 24 Aug 19 kl. 22:11

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale.
Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB.
Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..
Les mer på P4


Les mer om:
SSB, Hagen, PostNord, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilnæringen, frykter, bomregning
Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 21:48

Lastebilnæringen frykter at den må betale for bomrabatter til privatbilene

Lastebilnæringen frykter at regningen for regjeringens kompromiss havner på deres bord. Nå roper de et varsko..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 12:51

De som bestiller lastebiltransport er pliktige til å sjekke sjåførens lønn. Likevel unnlater mange å gjøre det.

Kontroller avdekker stadige brudd på lønns- og arbeidsforhold i lastebilnæringen. Kundene deres sjekker heller ikke om sjåførene får den lønnen de skal ha – slik de er pliktige til..

NRK - 23 Jul 19 kl. 23:44

Sjømatnæringen frykter hard brexit

Sjømatnæringen frykter en hard brexit under Boris Johnson. – En hard brexit er det verst tenkelige alternativet for norsk sjømateksport til Storbritannia, sier Hans F. K.

Hegnar.no - 24 Jul 19 kl. 06:24

Norges sjømatråd frykter hard brexit

Storbritannia er Norges fjerde største eksportmarked for sjømat. Nå frykter sjømatnæringen for fremtiden hvis det blir en hard brexit under Boris Johnson..

NRK - 22 Aug 19 kl. 11:21

Frykter reindød med Nord-Norgebanen

Reineiere i områdene hvor det er foreslått å bygge Nord-Norgebanen, frykter for næringen sin hvis togutbyggingen blir en realitet. De viser til Nordlandsbanen som ene og alene har hatt 2718 dyrepåkjørsler i perioden 1. januar 2013 til 1.

P4 - 17 Jun 19 kl. 05:49

Frykter mange mister jobben

Ansatte ved fôrfabrikker fortviler over pelsdyrforbudet. Næringen skal legges ned innen 2025, det har regjeringen bestemt. Sjef for produksjonen ved Rogaland Pelsdyrfôrlag, Jonny Gjersvik, frykter mange vil miste jobben.

P4 - 02 Sep 19 kl. 16:57

Frykter at hovedmann rømmer

Den 36 år gamle antatte hovedmannen i det som blir omtalt som norgeshistoriens største dopingsak, er nå varetektsfengslet i fire uker fordi politiet frykter han skal rømme landet. 36-åringen ble i Bergen tingrett dømt til åtte og et halvt års fengsel etter den såkalte mafiaparagrafen og anket da dommen. Også fengslingen er anket.

P4 - 24 Jul 19 kl. 13:06

Frykter å ikke få helsehjelp

Nesten halvparten av befolkningen i Nord-Norge frykter de ikke skal få nødvendig helsehjelp av Luftambulansetjenesten. Det viser en ny meningsmåling utført for Nordlys. Det er iverksatt kriseplan etter at selskapet Babcock tok over luftambulansetjenesten første juli da det er forsinkelser i opplæringen av piloter.

P4 - 09 Aug 19 kl. 07:40

Virke frykter økte avgifter for reiselivsnæringen

– Galskap, mener adminstrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i Virke..

P4 - 20 Jun 19 kl. 07:07

Grønnsakshandlere frykter bomringen

Grønnsakshandlere på Oslos østkant frykter konsekvensene bomringene vil gi. 7 av 10 spurte på Stovner svarer, i en ny undersøkelse Sentio har gjort for Klassekampen, at de er svært negative til den nye bomringen. De frykter de vil miste kunder fordi det blir mindre attraktivt å kjøre til butikken for å handle større mengder med frukt og grønt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nytt angrep fra Raja

Venstres Abid Raja går igjen til angrep på regjeringspartner Frp. I en kronikk i Aftenposten, skriver Raja nå i formiddag at det ikke er noen anstendighet over retorikken til Siv Jensen og Sylvi Listhaug - blant annet ved bruk av uttrykket «snikislamisering». Flere Frp-politikere har reagert kraftig etter at Raja anklaget Frp for å drive «brun propaganda».

P4 - 30 minutter siden

Märtha kastet ut av Instagram

Prinsesse Märtha Louise er kastet ut av Instagram. Hennes nye profil er slettet uten hennes samtykke, melder VG. Instagram kan selv deaktivere kontoer dersom de mener det er brudd på retningslinjer eller betingelser.

P4 - 1 time siden

Norwegian stanser bruk av gamle leiefly

Norwegian stanser all bruk av gamle leiefly. Flyselskapet har de siste årene blitt tvunget til å leie inn et titall fly og besetninger for å klare å overholde ruteprogrammet, og mange reisende har blitt sendt på tur med gamle og umoderne reservefly. Men nå går behovet mot slutten, skriver flysmart24.

P4 - 45 minutter siden

Hopp i bensinprisen

Mens den norske stat tjener på høyere oljepris som følge av helgens angrep i Saudi-Arabia, taper norske bilister som må fylle drivstoff i dag. Prisene på diesel og bensin har økt med 25-30 øre i løpet av morgentimene. Listeprisen hos Circle K er i formiddag 17,04 kroner for 95 oktan bensin og 16,21 kroner for diesel.

P4 - 30 minutter siden

Sju nye hunder syke

Siden mandag har to nye hunder mistet livet i det pågående sykdomsutbruddet. I tillegg er fem øvrige hunder meldt syke, ifølge Mattilsynets oppdatering nå i formiddag. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 1 time siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 1 time siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 4 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt