P4 > Nyheter

Thursday, 27 February, 16:13

P4 - 24 Aug 19 kl. 22:11

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale.
Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB.
Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..
Les mer på P4


Les mer om:
SSB, Hagen, PostNord, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilnæringen, frykter, bomregning
Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 21:48

Lastebilnæringen frykter at den må betale for bomrabatter til privatbilene

Lastebilnæringen frykter at regningen for regjeringens kompromiss havner på deres bord. Nå roper de et varsko..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 12:51

De som bestiller lastebiltransport er pliktige til å sjekke sjåførens lønn. Likevel unnlater mange å gjøre det.

Kontroller avdekker stadige brudd på lønns- og arbeidsforhold i lastebilnæringen. Kundene deres sjekker heller ikke om sjåførene får den lønnen de skal ha – slik de er pliktige til..

P4 - 25 Nov 19 kl. 09:43

Frykter for helsen til Assange

Mer enn 60 leger fra flere land skriver i et åpent brev at de er bekymret for helsen til Julian Assange. De frykter at Wikileaks-grunnleggeren kan dø i britisk fengsel og ber om at han overføres til sykehus. Legene er usikre på om 48-åringen vil være oppegående nok til å gjennomgå utleveringshøringen som skal skje i februar..

NRK - 23 Jul 19 kl. 23:44

Sjømatnæringen frykter hard brexit

Sjømatnæringen frykter en hard brexit under Boris Johnson. – En hard brexit er det verst tenkelige alternativet for norsk sjømateksport til Storbritannia, sier Hans F. K.

Hegnar.no - 24 Jul 19 kl. 06:24

Norges sjømatråd frykter hard brexit

Storbritannia er Norges fjerde største eksportmarked for sjømat. Nå frykter sjømatnæringen for fremtiden hvis det blir en hard brexit under Boris Johnson..

P4 - 27 Nov 19 kl. 23:12

Frykter fortsatt milliontap

Norges Pelsdyralslag frykter fortsatt milliontap for bønder når næringen legges ned. Regjeringen opplyste i dag at de har endret på kompensasjonsordningen så flere oppdrettere kommer bedre ut. Men Pelsdyralslaget er ikke imponert og sier systemet vil slå fryktelig skjevt ut og at tapene vil bli katastrofale..

NRK - 22 Aug 19 kl. 11:21

Frykter reindød med Nord-Norgebanen

Reineiere i områdene hvor det er foreslått å bygge Nord-Norgebanen, frykter for næringen sin hvis togutbyggingen blir en realitet. De viser til Nordlandsbanen som ene og alene har hatt 2718 dyrepåkjørsler i perioden 1. januar 2013 til 1.

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

VG - 11 Feb 20 kl. 13:04

Frykter sosial dumping i offshorenæringen: Krever norske vilkår

Bruk av utenlandsk mannskap i offshorenæringen vil få alvorlige konsekvenser for bransjen, mener Sjømannsforbundet. Tirsdag leverer de et lovforslag til næringsministeren..

P4 - 17 Jun 19 kl. 05:49

Frykter mange mister jobben

Ansatte ved fôrfabrikker fortviler over pelsdyrforbudet. Næringen skal legges ned innen 2025, det har regjeringen bestemt. Sjef for produksjonen ved Rogaland Pelsdyrfôrlag, Jonny Gjersvik, frykter mange vil miste jobben.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Kan få samfunnsøkonomiske konsekvenser

Et stort korona-utbrudd kan føre til store samfunnsøkonomiske konsekvenser for Norge. Det sier sjeføkonom i NHO Øystein Dørum. Flere titall personer over hele landet har de siste dagene blitt satt i karantene i opptil to uker på grunn av mistanke om smitte..

P4 - 30 minutter siden

Tror dødeligheten er lavere

Dødeligheten for koronaviruset er trolig lavere enn de internasjonale tallene gir inntrykk av. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Nettavisen. Mens Verdens helseorganisasjon anslår at dødsraten er på 3,4 prosent regner Folkehelseinsituttet med at den er på 0,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Får ikke bygge ny rullebane

For første gang stopper Parisavtalen utbyggingen av en flyplass. En ankedomstol har slått fast at London Heathrow lufthavn ikke får lov å bygge en tredje rullebane fordi det strider med klima-avtalen, melder The Guardian. I følge avisen kommer ikke myndighetene til å anke avgjørelsen..

P4 - 1 time siden

Ber land ta aggressive grep

Verdens helseorganisasjon, WHO, ber land ta aggressive grep for å hindre folk fra å bli syke av koronaviruset. Norge er ett av sju land som det siste døgnet for første gang har påvist smitte hos borgere. WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus sa på enn pressekoferanse i ettermiddag at de disse sju landene må ta grep med en gang..

P4 - 1 time siden

Krever 1,5 års fengsel for bildrap

Aktor ber om 1,5 års fengsel for den 54 år gamle mannen som er tiltalt for uaktsomt drap på to fotgjengere i Nordfjor i 2018. To kvinner på 57 og 65 år mistet livet da de ble påkjørt på en gangvei. Mannen har forklart at han ikke husker stort, men han erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 1 time siden

Døde av narkotika

Den unge mannen som ble funnet død på Ranheim i Trondheim tirsdag døde av narkotika. Det opplyser forsvareren til en av de to mennene som er siktet i forbindelse med dødsfallet, melder NRK. To menn i 50 og 60-årene er siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand og for voldtekt eller medvirkning til dette.

P4 - 1 time siden

Mener markedet overreager

Det et Norwegian har høy gjeld, forsterker nå den negative effekten koronaviruset har på flyselskapet. Det sier flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Koronaviruset har sendt Norwegian-aksjen i fritt fall denne uken.

P4 - 1 time siden

Buss veltet i Vennesla

En buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla i Agder i ettermiddag. Nødetatene er på vei. I følge politiet er det ikke meldt om personskader..

P4 - 1 time siden

- Ikke for strenge om sykepenger

EU-kommisjonen mener norske myndigheter likevel ikke har tolket reglene feil i NAV-skandalen. De støtter dermed en norsk høyesterettsdommer som mener ingen av de som er dømt for trygdebedragerier er behandlet for strengt. I følge rett24 mener kommisjonen at det er opp til statene selv om de vil stille oppholdskrav for rett til sykepenger, så lenge man får ytelsen om man flytter permanent..

P4 - 2 timer siden

Karantene i sju fylker

I minst sju av fylkene i Norge er folk i karantene nå på grunn av koronaviruset. Det melder NRK. I Oslo er det flest, der er minst 50 personer bedt om å holde seg hjemme til prøvesvarene er klare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt