P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:33

P4 - 15 Jan 20 kl. 08:18

Lastebil stakk etter påkjørsel

En lastebilsjåfør stakk fra stedet etter å ha kjørt på en person i Vikersund i Viken i morges.
Den forulykkede hadde stoppet for å hjelpe til en bilist som hadde kjørt av veien, da han ble truffet av lastebilen.
Lastebilsjåføren stakk fra stedet etter ulykken.
Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader..
Les mer på P4


Les mer om:
Vikersund, Viken

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebil, stakk, etter, påkjørsel
P4 - Igår: 19:29

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..

P4 - 29 Nov 19 kl. 11:36

Stakk av etter påkjørsel

En bil stakk av fra stedet etter å ha kjørt på en person på en bussholdeplass på Lysaker i Bærum i formiddag. Fotgjengeren fikk behandling på stedet og er kjørt til Bærum legevakt. Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo, og de avhører vitner på stedet..

P4 - 14 Oct 19 kl. 16:54

Taxisjåfør stakk av etter påkjørsel

En taxsjåfør stakk fra stedet etter at en 16 år gammel jente havnet på panseret i en ulykke utenfor Byåsen videregående skole i Trondheim. Flere andre biler stoppet for å hjelpe jenta som ikke skal ha fått alvorlig skader. Politiet ber om tips i saken..

P4 - 28 Nov 19 kl. 15:58

Stakk av etter påkjørsel

En 13 år gammel jente ble påkjørt i et overgangsfelt i Moss sentrum i ettermiddag. Hun ble kastet over panseret og ble lettere skadet. Bilføreren stakk av fra ulykken uten å hjelpe til.

Dagbladet - 07 Dec 19 kl. 18:47

Kvinne alvorlig skadd etter påkjørsel

Bilisten stakk fra stedet, ifølge politiet, som ber om at vitner til hendelsen tar kontakt med dem..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 00:08

To menn i 20-åra siktet etter påkjørsel i Sandnes

To menn er pågrepet og siktet etter at en kvinne i 30-åra ble truffet av en bil i et gangfelt på Lura i Sandnes lørdag ettermiddag. Bilfører stakk av etterpå..

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:26

Etterlyser vitner i Sandnes

Politiet i Sandnes ber vitner melde seg etter en påkjørsel av en fotgjenger lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen, og fotgjengeren ble alvorlig skadd. Hendelsen fant sted utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandes..

VG - 28 Nov 19 kl. 22:22

Hunden Bacon kritisk skadet etter påkjørsel – bilfører stakk av

Eierne fortviler etter at den ettårige jack russell-terrieren Bacon ble påkjørt. Nå etterlyser de vitner og folk som kan ha sett noe..

P4 - 08 Dec 19 kl. 12:48

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet i Sandnes etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i går ettermiddag. Bilføreren stakk fra stedet etter ulykken, kvinnen ble alvorlig skadet og er innlagt på intensivavdelingen. Politiet opplyser til NTB at de ikke har noen mistenkte i saken.

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:03

Etterlyser bil etter påkjørsel

En bilist stakk av etter å ha kjørt på en kvinne trolig i eller ved et fotgjengerfelt i Drammen i kveld. Politiet ønsker opplysninger dersom de ser en rød bil som trolig var en Toyota Yaris. Kvinnen er oppegående og ble behandlet på stedet av helsepersonell.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 1 time siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 1 time siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 2 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 4 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 2 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 3 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 4 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 4 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 5 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt