P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:21

P4 - 15 jan. 20 kl. 08:18

Lastebil stakk etter påkjørsel

En lastebilsjåfør stakk fra stedet etter å ha kjørt på en person i Vikersund i Viken i morges.
Den forulykkede hadde stoppet for å hjelpe til en bilist som hadde kjørt av veien, da han ble truffet av lastebilen.
Lastebilsjåføren stakk fra stedet etter ulykken.
Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader..
Les mer på P4


Les mer om:
Vikersund, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebil, stakk, etter, påkjørsel
P4 - 20 jan. 20 kl. 19:29

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..

P4 - 11 feb. 20 kl. 18:45

Stakk av etter påkjørsel

En bilist stakk fra stedet etter en ulykke med en person på sparkesykkel i Oslo i kveld. Politiet ber nå om tips for å komme i kontakt med sjåføren. Personen på sparkesykkel skal ha smerter i hodet, men er bevisst, skriver VG..

P4 - 29 nov. 19 kl. 11:36

Stakk av etter påkjørsel

En bil stakk av fra stedet etter å ha kjørt på en person på en bussholdeplass på Lysaker i Bærum i formiddag. Fotgjengeren fikk behandling på stedet og er kjørt til Bærum legevakt. Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo, og de avhører vitner på stedet..

P4 - 14 okt. 19 kl. 16:54

Taxisjåfør stakk av etter påkjørsel

En taxsjåfør stakk fra stedet etter at en 16 år gammel jente havnet på panseret i en ulykke utenfor Byåsen videregående skole i Trondheim. Flere andre biler stoppet for å hjelpe jenta som ikke skal ha fått alvorlig skader. Politiet ber om tips i saken..

P4 - 28 nov. 19 kl. 15:58

Stakk av etter påkjørsel

En 13 år gammel jente ble påkjørt i et overgangsfelt i Moss sentrum i ettermiddag. Hun ble kastet over panseret og ble lettere skadet. Bilføreren stakk av fra ulykken uten å hjelpe til.

Dagbladet - 07 des. 19 kl. 18:47

Kvinne alvorlig skadd etter påkjørsel

Bilisten stakk fra stedet, ifølge politiet, som ber om at vitner til hendelsen tar kontakt med dem..

NRK - 29 feb. 20 kl. 22:02

En til sykehus etter trafikkulykke

En person er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil på E18 ved Kragerø. Bilen og lastebilen kjørte i samme retning. – Det var en påkjørsel bakfra.

Aftenposten - 12 des. 19 kl. 00:08

To menn i 20-åra siktet etter påkjørsel i Sandnes

To menn er pågrepet og siktet etter at en kvinne i 30-åra ble truffet av en bil i et gangfelt på Lura i Sandnes lørdag ettermiddag. Bilfører stakk av etterpå..

NRK - 08 des. 19 kl. 11:26

Etterlyser vitner i Sandnes

Politiet i Sandnes ber vitner melde seg etter en påkjørsel av en fotgjenger lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen, og fotgjengeren ble alvorlig skadd. Hendelsen fant sted utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandes..

VG - 28 nov. 19 kl. 22:22

Hunden Bacon kritisk skadet etter påkjørsel – bilfører stakk av

Eierne fortviler etter at den ettårige jack russell-terrieren Bacon ble påkjørt. Nå etterlyser de vitner og folk som kan ha sett noe..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 45 minutter siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 1 time siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 1 time siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 1 time siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 2 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 2 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 2 timer siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 3 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 2 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt