NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 17:04

NRK - 16 Jun 19 kl. 23:06

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gålå, Oppland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilmed , propanav , veien
NRK - 07 Mar 19 kl. 10:04

Lakseulykke stenger ungdomsskole

En ungdomsskole på Bømlo i Hordaland holder stengt etter at en lastebil med 18 tonn laks kjørte av veien som fører til skolen. Veien er stengt for trafikk. Fisken plukkes opp manuelt, fordi lastebilen er for tungt lastet til å løftes opp på veien..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:07

Lastebil sperrer Rælingstunnelen

En lastebil har snurret rundt i Rælingstunnellen på Rv 159 i Akershus. Et felt i retning mot Oslo er sperret. Det har også falt ned plastdeler i veien, melder Øst politidistrikt.

Klartale - 28 Mar 19 kl. 09:06

Lastebil i vannet i Lofoten

En lastebil kjørte av veien i Lofoten. Den havnet i sjøen..

NRK - 13 Mar 19 kl. 07:47

Skolebuss kolliderte med lastebil

En skolebuss kolliderte med en lastebil i Hjartdal i Telemark onsdag morgen. Det var ti elever om bord på bussen. Ingen ble skadd i ulykken, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

VG - 01 Nov 19 kl. 12:28

Femåring skremt av Halloween-maske: Løp ut foran lastebil

En halloweenspøk endte galt i Gammel Rye i Danmark. En skremt gutt løp ut i veien og ble påkjørt av en lastebil..

VG - 2 timer siden

Lastebil dundret inn i husveggen til Leif: – Kunne ha gått verre

Mandag morgen skled en lastebil av veien og rett inn i husveggen til Leif Grønbakken i Moelv..

P4 - 14 May 19 kl. 14:11

Lastebil uskyldig i dødsulykke

Lastebilsjåføren gjorde ikke noe galt før dødsulykken på E18 i Asker der et ektepar i 70-årene omkom i går. Det viser det foreløpige undersøkelsene på stedet, melder TV2. Lastebilen fikk motorstans, og politiet tror ikke bilen med ekteparet fikk med seg at det stod en lastebil midt i veien og kjørte inn i den bakfra..

P4 - 11 Nov 19 kl. 09:38

Alvorlig ulykke i Sunnhordaland

En person er hardt skadet etter å ha kollidert med en lastebil på E39 ved Haukås i Sveio kommune i Sunnhordaland. Veien er for øyeblikket stengt, og det pågår undersøkelser på stedet. Føreren lastebilen kom fra ulykken uten fysiske skader.

NRK - 16 Jul 19 kl. 17:00

Én skadd i motorsykkelulykke

En motorsykkel har kjørt inn i en lastebil på E16 ved Roa i Oppland. Motorsykkelføreren er skadet, og luftambulanse er på vei. Veien er stengt, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 45 minutter siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 45 minutter siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 30 minutter siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 45 minutter siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 1 time siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..

NRK - 11 timer siden

To eksplosjoner i Kabuls morgenrush

Politiet i den afghanske hovedstaden Kabul rapporterer om to eksplosjoner som har rystet byen mandag morgen. Det er et ukjent antall skadde, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

PST-sjefen avhørt

Spesialenheten for politisaker bekrefter at de har hatt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold inne til avhør sist fredag, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere om Sjøvold er formelt siktet for lovbrudd, og i så fall for hva..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 1 time siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt