NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:13

NRK - 16 Jun 19 kl. 23:06

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gålå, Oppland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilmed , propanav , veien
NRK - 07 Mar 19 kl. 10:04

Lakseulykke stenger ungdomsskole

En ungdomsskole på Bømlo i Hordaland holder stengt etter at en lastebil med 18 tonn laks kjørte av veien som fører til skolen. Veien er stengt for trafikk. Fisken plukkes opp manuelt, fordi lastebilen er for tungt lastet til å løftes opp på veien..

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:07

Lastebil sperrer Rælingstunnelen

En lastebil har snurret rundt i Rælingstunnellen på Rv 159 i Akershus. Et felt i retning mot Oslo er sperret. Det har også falt ned plastdeler i veien, melder Øst politidistrikt.

Klartale - 28 Mar 19 kl. 09:06

Lastebil i vannet i Lofoten

En lastebil kjørte av veien i Lofoten. Den havnet i sjøen..

NRK - 13 Mar 19 kl. 07:47

Skolebuss kolliderte med lastebil

En skolebuss kolliderte med en lastebil i Hjartdal i Telemark onsdag morgen. Det var ti elever om bord på bussen. Ingen ble skadd i ulykken, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

P4 - 14 May 19 kl. 14:11

Lastebil uskyldig i dødsulykke

Lastebilsjåføren gjorde ikke noe galt før dødsulykken på E18 i Asker der et ektepar i 70-årene omkom i går. Det viser det foreløpige undersøkelsene på stedet, melder TV2. Lastebilen fikk motorstans, og politiet tror ikke bilen med ekteparet fikk med seg at det stod en lastebil midt i veien og kjørte inn i den bakfra..

NRK - 16 Jul 19 kl. 17:00

Én skadd i motorsykkelulykke

En motorsykkel har kjørt inn i en lastebil på E16 ved Roa i Oppland. Motorsykkelføreren er skadet, og luftambulanse er på vei. Veien er stengt, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

P4 - 13 May 19 kl. 19:19

To skadd i ulykke

To personer er hardt skadd etter en trafikkulukke på E18 i Asker i kveld. De to satt i en personbil som kolliderte med en lastebil, opplyser politiet. Veien er nå midlertidig stengt ved Holmen i retning Drammen..

NRK - 10 Feb 19 kl. 16:52

E6 stengt etter kjedekollisjon

To biler og en lastebil er involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Jonstenkrysset i Råde i Østfold. Veien er stengt i sørgående retning. Skadeomfanget er uklart, skriver politiet på Twitter..

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:43

Rælingstunellen åpnet igjen

Rælingtunellen på Rv 159 i Akershus er åpnet igjen, etter at en lastebil snurret rundt inne i tunellen og plastdeler falt ned på veien, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 14 Jun 19 kl. 06:47

Omkom i trafikkulykke i Halden

En mann har omkommet i en trafikkulykke ved Svinesundparken i Østfold, bekrefter Øst politidistrikt. En personbil og en lastebil skal være involvert. Veien forbi ulykkesstedet holdes stengt inntil vider, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 3 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 4 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 6 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt