NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 07:42

NRK - 26 okt. 20 kl. 07:30

Lastebil med olje sklidd i grøfta

En lastebil som inneholder 27.000 liter olje har sklidd i grøfta i Åsveien ved Storsteinnes i Balsfjord. Politiet skriver at det ikke er oppdaget noen lekkasjer enda, og ingen personer skal være skadd. Politi og brannvesen er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åsveien, Storsteinnes, Balsfjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilmed , olje, skliddi , grøfta
P4 - 26 okt. 20 kl. 07:52

Lastebil med olje veltet

En lastebil med 27.000 liter olje har havnet i grøfta ved Storsteinnes i Balsfjord i Troms. Politiet melder at det foreløpig ikke e observert noen lekkasjer fra lastebilen.

NRK - 14 jan. 21 kl. 08:51

Skolebuss har sklidd av veien

Nødetater har rykket ut til en skolebuss med fire barn og en voksen har sklidd av veien ved Skinneneveien ved Revetal i Tønsberg kommune. Alle har kommet seg ut av bussen, som ligger på siden. Ifølge brannvesenet er det glatt på stedet..

NRK - I førrgår: 17:52

Rutebuss sklidd av veien

En rutebuss har sklidd av veien på Sommarøy. Uhellet skal ha blitt forårsaket av sterk vind, skriver Troms politidistrikt på Twitter. Ingen ble skadet, og de tre passasjerene har selv kommet seg videre.

Aftenposten - 10 des. 20 kl. 19:00

Kvinne alvorlig skadd etter å ha kjørt i grøfta under politijakt

En kvinne er alvorlig skadd etter at hun kjørte i grøfta da politiet forsøkte å stoppe henne med en spikermatte i Drangedal i Telemark torsdag ettermiddag..

NRK - 13 des. 20 kl. 10:29

Bil truffet autovern på Kløfta

En ung kvinne har truffet autovernet på E6 et par kilometer syd av Kløfta. Kvinnen er kjørt til sykehus med uklart skadeomfang. Politiet har utført undersøkelser og opprettet sak.

NRK - 27 des. 20 kl. 20:22

Frontkollisjon Kløfta

To biler har kollidert på Kløfta. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetatene er på vei, melder politiet på Twitter..

NRK - 27 des. 20 kl. 20:22

Frontkollisjon på Kløfta

To biler har kollidert på Kløfta. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetatene er på vei, melder politiet på Twitter..

NRK - 03 nov. 20 kl. 00:54

Enighet for landansatte innen olje

Mandag kveld kom Industri Energi og Norsk olje og gass til enighet i de sentrale forhandlingene for landansatte i olje- og gassbransjen. Bransjeavtalen gjelder for landansatte i olje- og gassindustrien, både på landanlegg og ved kontorstedene..

E24 - 24 okt. 20 kl. 20:01

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 21:35

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter på nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 15 minutter siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 30 minutter siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 45 minutter siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 30 minutter siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 45 minutter siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..

NRK - 1 time siden

Australia godkjente vaksine

Australske helsemyndigheter har godkjent Pfizer og Biontechs koronavaksine, og vaksineringen kan starte i slutten av februar, sier statsminister Scott Morrison. Vaksinen er dermed den første som er godkjent i Australia..

NRK - 1 time siden

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..

NRK - 2 timer siden

Tusentall med lakserogn tapt

Trolig er flere tusen lakserogn gått tapt i et viktig gyteområdet i elva Otra i Vennesla. Vannstanden i elva ble senket, og da frøs rognen. Agder Energi står bak, i forbindelse med arbeid på en kraftstasjon..

NRK - 2 timer siden

Brann i verksted i Skjåk

Rundt 10 personer er evakuert etter en brann i et landbruksverksted i Skjåk i natt. Bygget brant helt ned. I bygget er det funnet to flasker med acetylen, en gass som bl.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt