NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 22:51

NRK - 21 jan. 21 kl. 09:10

Lastebil blåst av veien

En lastebil har blåst av veien på E6 ved Mjåvatnet i Vefsn, melder politiet. Sjåføren skal være uskadd. Politiet melder om sterk vind på stedet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E6, Mjåvatnet, Vefsn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebil, blåstav , veien
VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Lastebil blåst av veien

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag. En lastebil blåste av veien nord for Mosjøen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:43

Lastebil mistet 800 liter maling

En lastebil har mistet rundt 800 liter maling på bakken i Waldemar Thranes gate i Oslo. Politiet er på stedet og veien er sperret av. Brannvesenet forsøker å spyle vekk malingen.

NRK - 12 mars 21 kl. 15:23

Lastebil rev ned bro i Bergen

En lastebil har prøvd å kjøre under en jernbanebro ved Grime camping på Hardangervegen i Bergen. Lastebilen var for høy og har derfor revet med seg den gamle jernbanebroen. Veien kommer ikke til å åpnes på flere timer, sier brannvesenet..

Aftenposten - 21 jan. 21 kl. 09:53

En lastebil har allerede blåst av veien. I dag kommer ekstremværet Frank.

– Hold dere hjemme til uværet har passert, sier politimesteren i Nordland..

Aftenposten - 21 jan. 21 kl. 11:07

– Det er farlig å være utendørs, advarer meteorologene. En lastebil har allerede blåst av veien.

Ferger og fly innstiller avganger, veier stenges og Bardu kommune setter krisestab..

NRK - 24 mars 21 kl. 14:51

Sykehus undersøker 500 ansatte

Universitetssykehuset Nord-Norge tar blodprøve av 500 ansatte, skriver Aftenposten. I snart to uker har Astra Zeneca-vaksinen vært satt på pause i Norge. – Vi undersøker omfanget av lavt antall blodplater.

NRK - 11 feb. 21 kl. 07:31

Buss med 20 russere av veien

En buss med 20 russiske statsborgere har kjørt ut av veien på E6 mellom Strømmen Bro og Høybuktmoen i Sør-Varanger. Det er ingen alvorlige skader foreløpig, skriver politiet. Veien fra Hesseng i retning flyplassen er stengt som følger av hendelsen..

NRK - 11 feb. 21 kl. 07:31

Buss med 39 russere av veien

En buss med 39 russiske statsborgere har kjørt ut av veien på E6 mellom Strømmen Bro og Høybuktmoen i Sør-Varanger i Finnmark. Det er ingen alvorlige skader foreløpig, skriver politiet. Veien fra Hesseng i retning flyplassen er stengt som følger av hendelsen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 13:30

Lastebil kjørte på flere biler

TV2 melder at en lastebil kjørte inn i flere biler og trær i turområde i Fjellveien i og at føreren løp fra stedet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 13:30

Krasja lastebil i kjent turområde

Ein lastebil har krasja i Fjellveien, på veg opp til Fløyen i Bergen. Føraren skal ha sett rusa ut og stakk av. – Det var berre flaks det ikkje var ungar i vegen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 15 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 45 minutter siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 45 minutter siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..

NRK - 1 time siden

Ukraina: Alle jobber for våpenhvile

Alle parter har gjentatt at de ønsker en våpenhvile i Øst-Ukraina, ifølge en uttalelse fra ukrainske myndigheter. Uttalelser kommer etter nye samtaler mellom rådgivere og diplomater fra Russland, Ukraina, Tyskland og Frankrike, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Forlenger kjøp på flyruter ut mai

Regjeringen viderefører kjøpet av et minimumstilbud på flyruter ut mai. Avtalene gjelder ruter som ble drevet kommersielt før pandemien. – Det er viktig for oss å sørge for å opprettholde et tilstrekkelig flytilbud for de reisende fram til markedene normaliserer seg, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt