NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:19

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:10

Lar kommuner avgjøre tiltaksnivå

Regjeringen legger opp til at lokale helsemyndigheter fra 03. februar kan ta det endelige valget om skoler skal ligge på rødt eller gult tiltaksnivå. Det melder kunnskapsminister Guri Melby på Regjeringens pressekonferanse lørdag. – Å kunne gå i barnehage og på skolen er viktig både for lek, læring og for å motvirke ensomhet og isolasjon, sier Melby..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guri Melby, Regjeringens, Melby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lar, kommuner, avgjøre, tiltaksnivå
NRK - 9 timer siden

Nedjusterer tiltak i Viken-kommunar

Regjeringa har avgjort å gjere endringar i dei regionale tiltaka i Viken. Etter råd frå Helsedirektoratet, Folkehelseinstiuttet og statsforvaltaren har regjeringa avgjort at fire kommunar held fram med tiltaksnivå A, medan 17 kommunar får eller held fram med tiltaksnivå B, og 18 kommunar vert tekne ut av ordninga. I desse kommunane vert tiltaksnivået nedjustert frå tiltaksnivå A til tiltaksnivå B, eller vidareført: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Nordre Follo, Vestby, Ås, Fredrikstad, Halden, Moss, Råde, Sarpsborg, Asker, Bærum, Drammen, Lier, Eidsvoll og Nannestad.

NRK - 12 feb. 21 kl. 14:11

Held fram svært strenge tiltak

Regjeringen har bestemt at Ulvik herad framleis skal ha særleg høgt tiltaksnivå i ei veke til (tiltaksnivå A). Eidfjord og Voss blir plassert på tiltaksnivå B, som "høgt tiltaksnivå". Ei rekke kommunar i Vestland er plassert på tiltaksnivå D..

NRK - 08 april 21 kl. 12:03

Endringer i tiltak for Grenland

Etter anbefaling fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og statsforvalter gjøres det endringer i tiltaksnivået for de fire grenlandskommunene Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien. De går fra tiltaksnivå A, som er det strengeste tiltaksnivået, til tiltaksnivå B fra og med 9. april.

NRK - 15 april 21 kl. 12:08

Justerer tiltaksnivå A

I kommuner med tiltaksnivå A har lokalene ved universiteter, høyskoler og fagskoler vært stengt for alle studenter. Fra og med 16. april kan lokaler på campus holde åpent der tilgang til lokalene er avgjørende for studenter som er avhengig av forsøk eller ferdighetstrening som ikke kan gjennomføres digitalt, der det er nødvendig for å opprettholde progresjonen i studiet, og studentene testes jevnlig for covid-19 i samsvar med råd fra smittevernmyndigheten i kommunen.

VG - 06 feb. 21 kl. 20:58

Helsedirektoratet: Anbefaler særlig høyt tiltaksnivå for Bergen og omkringliggende kommuner

Lørdag ble det bekreftet åtte nye tilfeller av mutert virus i Bergen. Nå anbefaler Helsedirektoratet særlig høyt tiltaksnivå for Bergen og omkringliggende kommuner..

E24 - 07 feb. 21 kl. 10:22

Helsedirektoratet: Anbefaler særlig høyt tiltaksnivå for Bergen og omkringliggende kommuner

Lørdag ble det bekreftet åtte nye tilfeller av mutert virus i Bergen. Nå anbefaler Helsedirektoratet særlig høyt tiltaksnivå for Bergen og 12 omkringliggende kommuner..

NRK - 16 mars 21 kl. 20:00

Innstramninger i Vestfold-kommuner

Regjeringen forlenger de regionale koronatiltakene for seks kommuner i Vestfold. For tre av kommunene strammes restriksjonene til. Færder, Holmestrand og Tønsberg har allerede vært på det strengeste tiltaksnivået A, mens Larvik, Horten og Sandefjord nå går fra tiltaksnivå B til A, opplyser regjeringen.

NRK - 09 april 21 kl. 09:49

Vestfold-kommuner til nivå 5b

Kommunene i Vestfold vil gå fra de strengeste koronatiltakene til tiltaksnivå 5b. Det betyr bl.a.

NRK - 16 mars 21 kl. 12:41

Vil ha tiltak på Haugalandet

Haugesund og nabokommunene på Haugalandet ber regjeringen innføre tiltaksnivå A, som innebærer svært strenge koronatiltak. Tiltaksnivået innebærer blant annet stenging av servingssteder, de fleste butikker, treningssentre, ølkranene, biblioteker, idretts- og fritidsaktiviteter, universiteter og høyskoler. Helse- og omsorgsdepartementet fatter en avgjørelse i løpet av dagen, opplyser Tysvær kommune..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 19:16

Regjeringen letter på koronatiltakene for en rekke kommuner

Det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Nordland natt til….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 30 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 45 minutter siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 45 minutter siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 2 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt