VG > Sport

Tuesday, 11 December, 01:15

VG - 21 Sep 18 kl. 09:35

Langrennsløpere får tilbud om psykologhjelp etter tre tragiske dødsfall

Damelandslaget endrer planene og satser på en roligere og sosial samling når de drar til Kvitfjell mandag. Planen er at Mari Eide (28), som mistet storesøsteren sin for noen uker siden, blir med på samlingen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kvitfjell, Mari Eide

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Langrennsløperefår , tilbudom , psykologhjelp, etter, tre, tragiske, dødsfall
Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 17:21

Rulleskiløpere påkjørt av ruset mann - nå er han dømt til fengsel

En 37 år gammel mann er av Aust-Agder tingrett dømt til fem måneders fengsel etter å ha kjørt på tre rulleskiløpere i Vegårshei i ruspåvirket tilstand..

Hegnar.no - 13 Oct 18 kl. 08:07

Rulleskiløpere påkjørt av ruset mann - nå er han dømt til fengsel

En 37 år gammel mann er av Aust-Agder tingrett dømt til fem måneders fengsel etter å ha kjørt på tre rulleskiløpere i Vegårshei i ruspåvirket tilstand..

P4 - 04 Jul 18 kl. 14:24

Berg takket nei til tilbud fra utlandet

Henning Berg takket nei til flere tilbud fra utlandet for å bli ny Stabæk-trener. Det avslører 48-åringen overfor TV 2 etter at han ble presentert av Bærumsklubben i dag. Men nå vender Berg hjem til Norge etter å ha trent lag i England, Polen og Ungarn de siste sju årene..

VG - 01 Jun 18 kl. 11:05

MMA-Hamlet tror på UFC-tilbud etter tre strake seirer

MMA-kometen Marthin Hamlet (26) fortsetter å imponere. Etter seieren 19.mai har han nå vunnet alle sine tre kamper - det kan ende med UFC-tilbud..

VG - 20 Nov 18 kl. 11:29

NHO har gitt sykepleierne nytt tilbud – fikk nei

Tirsdag tok NHO kontakt med Norges sykepleierforbund med et nytt tilbud for å løse konflikten, men fikk avslag. Norsk sykepleierforbud sier det er på kronen likt med tidligere tilbud..

VG - 14 Oct 18 kl. 15:43

Suverent NM-gull til langrennsløper Tønseth

Langrennsløper Didrik Tønseth satte søndag friidrettseliten ettertrykkelig på plass da han tok et overlegent gull under NM i terrengløp lang løype i Trondheim..

VG - 20 Nov 18 kl. 11:29

NHO har gitt sykepleierne nytt tilbud – fikk nei

Tirsdag tok NHO kontakt med Norges sykepleierforbund med et nytt tilbud for å løse konflikten, men fikk avslag. Norsk sykepleierforbund sier det er på kronen likt med tidligere tilbud..

E24 - 04 Sep 18 kl. 19:38

Spår boligprisvekst onsdag – men så kan pilene snu: – Kan bli skjebnehøst for førstegangskjøpere

Etter en lengre korreksjon fikk flere førstegangskjøpere innpass i boligmarkedet i første halvår, viser NEF-tall. To ting taler for billigere inngangsbillett i høst, sier analytiker..

Hegnar.no - 13 Nov 18 kl. 14:09

H, Frp og V med nytt tilbud til KrF

Regjeringspartiene Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre hadde med seg et nytt tilbud til KrF da de fire partiene møttes til nye budsjettforhandlinger tirsdag..

NRK - 02 Aug 18 kl. 19:56

Kjørte ned tre rulleskiløpere

En 37-åring er tiltalt for å ha kjørt ned tre rulleskiløpere som var på treningstur på Heiveien i Vegårshei i oktober i fjor. Det skriver Fædrelandsvennen. Den tiltalte mannen, som er fra Åmli, er også tiltalt for fire andre forhold.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Frir til mediene om å vise Hegerberg & Co.: – Veldig synd

Norge har flere av verdens beste fotballspillere, men de er sjeldent å se på TV. NFFs elitedirektør Lise Klaveness og tidligere landslagskaptein Solveig Gulbrandsen håper noen vil endre det..

VG - 4 timer siden

Legenden Roy Jones Jr. vil se Brækhus mot Shields

LOS ANGELES (VG) Etter å ha kommentert kampene til Cecilia Brækhus (37) og Claressa Shields (23) i helgen, er ikke bokselegenden Roy Jones Jr. i tvil om at de to må møtes..

VG - 6 timer siden

Kilder til VG: NFF vil vrake Tvedt som idrettspresident

Norges Fotballforbund (NFF) ønsker seg en ny idrettspresident til våren, får VG opplyst. Flere andre særforbund går langt i å bekrefte det samme..

VG - 7 timer siden

Slik ble Løke lurt trill rundt av broren: – Typisk Frank

BREST (VG) Tidligere i høst fikk vi en kveld se håndballspiller Heidi Løke (35) svinge seg på parketten i «Skal vi danse». Da hadde hun blitt lurt trill rundt av storebror Frank Løke (38)..

VG - 7 timer siden

Er toppidrett sunt?

Det er vanvittig vanskelig å snakke om problemstillingen «toppidrett og vekt». Nettopp derfor er det ekstra viktig at vi gjør det..

VG - 10 timer siden

Jacobsen om stafett-kollapsen i OL: – Det var en grad av flauhet der

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (31) kollapset på OL-stafetten. Ti måneder senere kan hun le av det..

VG - 11 timer siden

Norges skøytesjef om starten: – Det er frustrerende

TOMASZÓW MAZOWIECKI (VG) Norges skøytesjef Bjarne Rykkje (40) innrømmer at det er frustrerende for ham og allroundløperne at de etter tre verdenscuper bare har klart å komme på pallen én gang – Sverre Lunde Pedersens andreplass for to uker siden..

VG - 12 timer siden

Rekdal lanseres som RBK-kandidat: – Vil være kontroversielt

Adresseavisens kommentator lanserer Kjetil Rekdal (50) som mulig Rosenborg-trener etter at Geir Bakke (49) sa nei. «Null prosent sjanse», svarer TV 2s Jesper Mathisen..

VG - 13 timer siden

Norge får nesten ikke hvile: – Fantastisk dårlig kampprogram

NANCY (VG) Håndballjentene må ut i to EM-kamper med bare 17 timers mellomrom. Det skaper reaksjoner i Frankrike..

VG - 14 timer siden

Kommentator mener Bakke-saken er «krise for Rosenborg»

Lørdag kom det frem at Sarpsborg-trener Geir Bakke (49) takket nei til Rosenborg. Eksperter mener saken er uheldig for trønderne og den treneren som til slutt får jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt