VG > Sport

Sunday, 17 February, 04:39

VG - 21 Sep 18 kl. 09:35

Langrennsløpere får tilbud om psykologhjelp etter tre tragiske dødsfall

Damelandslaget endrer planene og satser på en roligere og sosial samling når de drar til Kvitfjell mandag. Planen er at Mari Eide (28), som mistet storesøsteren sin for noen uker siden, blir med på samlingen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kvitfjell, Mari Eide

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Langrennsløperefår , tilbudom , psykologhjelp, etter, tre, tragiske, dødsfall
Klartale - 07 Jan 19 kl. 11:19

Denne seieren tjente de godt på

To norske langrennsløpere vant Tour de Ski. Det tjente Johannes Høsflot Klæbo og Ingvild Flugstad Østberg godt på..

Aftenposten - 04 Jan 19 kl. 09:53

Tamokdalen: Søker etter savnede skiløpere med helikopter

Et luftambulansehelikopter er i gang med søk etter signaler fra skredsendere i området hvor fire skiløpere er savnet i Tamokdalen i Troms..

Aftenposten - 04 Jan 19 kl. 09:53

Tamokdalen: Søk etter savnede skiløpere med helikopter

Et luftambulansehelikopter søkte fredag formiddag etter signaler fra skredsendere i området hvor fire skiløpere er savnet i Tamokdalen i Troms..

Hegnar.no - 13 Oct 18 kl. 08:07

Rulleskiløpere påkjørt av ruset mann - nå er han dømt til fengsel

En 37 år gammel mann er av Aust-Agder tingrett dømt til fem måneders fengsel etter å ha kjørt på tre rulleskiløpere i Vegårshei i ruspåvirket tilstand..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 17:21

Rulleskiløpere påkjørt av ruset mann - nå er han dømt til fengsel

En 37 år gammel mann er av Aust-Agder tingrett dømt til fem måneders fengsel etter å ha kjørt på tre rulleskiløpere i Vegårshei i ruspåvirket tilstand..

P4 - 04 Jul 18 kl. 14:24

Berg takket nei til tilbud fra utlandet

Henning Berg takket nei til flere tilbud fra utlandet for å bli ny Stabæk-trener. Det avslører 48-åringen overfor TV 2 etter at han ble presentert av Bærumsklubben i dag. Men nå vender Berg hjem til Norge etter å ha trent lag i England, Polen og Ungarn de siste sju årene..

VG - 01 Jun 18 kl. 11:05

MMA-Hamlet tror på UFC-tilbud etter tre strake seirer

MMA-kometen Marthin Hamlet (26) fortsetter å imponere. Etter seieren 19.mai har han nå vunnet alle sine tre kamper - det kan ende med UFC-tilbud..

VG - 20 Nov 18 kl. 11:29

NHO har gitt sykepleierne nytt tilbud – fikk nei

Tirsdag tok NHO kontakt med Norges sykepleierforbund med et nytt tilbud for å løse konflikten, men fikk avslag. Norsk sykepleierforbud sier det er på kronen likt med tidligere tilbud..

VG - 14 Oct 18 kl. 15:43

Suverent NM-gull til langrennsløper Tønseth

Langrennsløper Didrik Tønseth satte søndag friidrettseliten ettertrykkelig på plass da han tok et overlegent gull under NM i terrengløp lang løype i Trondheim..

VG - 20 Nov 18 kl. 11:29

NHO har gitt sykepleierne nytt tilbud – fikk nei

Tirsdag tok NHO kontakt med Norges sykepleierforbund med et nytt tilbud for å løse konflikten, men fikk avslag. Norsk sykepleierforbund sier det er på kronen likt med tidligere tilbud..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 5 timer siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 6 timer siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 9 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 8 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 9 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 10 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 10 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 10 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 12 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt