VG > Sport

Tuesday, 16 October, 14:14

VG - 21 Sep 18 kl. 09:35

Langrennsløpere får tilbud om psykologhjelp etter tre tragiske dødsfall

Damelandslaget endrer planene og satser på en roligere og sosial samling når de drar til Kvitfjell mandag. Planen er at Mari Eide (28), som mistet storesøsteren sin for noen uker siden, blir med på samlingen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kvitfjell, Mari Eide

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Langrennsløperefår , tilbudom , psykologhjelp, etter, tre, tragiske, dødsfall
Hegnar.no - 13 Oct 18 kl. 08:07

Rulleskiløpere påkjørt av ruset mann - nå er han dømt til fengsel

En 37 år gammel mann er av Aust-Agder tingrett dømt til fem måneders fengsel etter å ha kjørt på tre rulleskiløpere i Vegårshei i ruspåvirket tilstand..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 17:21

Rulleskiløpere påkjørt av ruset mann - nå er han dømt til fengsel

En 37 år gammel mann er av Aust-Agder tingrett dømt til fem måneders fengsel etter å ha kjørt på tre rulleskiløpere i Vegårshei i ruspåvirket tilstand..

P4 - 04 Jul 18 kl. 14:24

Berg takket nei til tilbud fra utlandet

Henning Berg takket nei til flere tilbud fra utlandet for å bli ny Stabæk-trener. Det avslører 48-åringen overfor TV 2 etter at han ble presentert av Bærumsklubben i dag. Men nå vender Berg hjem til Norge etter å ha trent lag i England, Polen og Ungarn de siste sju årene..

VG - 01 Jun 18 kl. 11:05

MMA-Hamlet tror på UFC-tilbud etter tre strake seirer

MMA-kometen Marthin Hamlet (26) fortsetter å imponere. Etter seieren 19.mai har han nå vunnet alle sine tre kamper - det kan ende med UFC-tilbud..

VG - Igår: 15:43

Suverent NM-gull til langrennsløper Tønseth

Langrennsløper Didrik Tønseth satte søndag friidrettseliten ettertrykkelig på plass da han tok et overlegent gull under NM i terrengløp lang løype i Trondheim..

E24 - 04 Sep 18 kl. 19:38

Spår boligprisvekst onsdag – men så kan pilene snu: – Kan bli skjebnehøst for førstegangskjøpere

Etter en lengre korreksjon fikk flere førstegangskjøpere innpass i boligmarkedet i første halvår, viser NEF-tall. To ting taler for billigere inngangsbillett i høst, sier analytiker..

Hegnar.no - 09 Aug 18 kl. 11:10

Alle søkere i Oslo har fått tilbud om skoleplass

Alle søkere med lovfestet rett til opplæring har alle tilbud om skoleplass i Oslo etter at andreinntaket til videregående skole ble klart torsdag..

NRK - 02 Aug 18 kl. 19:56

Kjørte ned tre rulleskiløpere

En 37-åring er tiltalt for å ha kjørt ned tre rulleskiløpere som var på treningstur på Heiveien i Vegårshei i oktober i fjor. Det skriver Fædrelandsvennen. Den tiltalte mannen, som er fra Åmli, er også tiltalt for fire andre forhold.

VG - Igår: 15:43

Suverent NM-gull i terrengløp til langrennsløper Didrik Tønseth

Langrennsløper Didrik Tønseth satte søndag friidrettseliten ettertrykkelig på plass da han tok et overlegent gull under NM i terrengløp lang løype i Trondheim..

Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 17:34

Kjørte på rulleskiløpere i hasjrus – dømt til fem måneders fengsel

37-åringen som kjørte på tre rulleskiløpere i Vegårshei er dømt til fem måneders fengsel av Aust-Agder tingrett. Han er også fradømt førerretten på livstid..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

«Mini» om Norges spisskamp: – Ingen kan si at Sørloth burde spille

Alexander Sørloth (22) står tilsynelatende bakerst i køen blant spissene til landslagssjef Lars Lagerbäck (70)..

VG - 1 time siden

Skiforbundet ville ha rettssak rett før VM: Arroganse på hentetast

Mens Norges Skiforbund slipper nye runder i ringen med Petter Northug, er det forbausende hvor arrogante valg som tas i Henrik Kristoffersen-saken..

VG - 1 time siden

Norges heftigste skjebnekamp på tre år: – Alle vet hvor viktig denne kampen er

ULLEVAAL (VG) «Måstematch», heter det på Lars Lagerbäcks morsmål. Nå skal svensken ut i en slik – for første gang etter 16 kamper og 21 måneder med Norges landslag..

VG - 3 timer siden

Fotballstjernen mistet sitt ufødte barn: – Lurte på om den emosjonelle smerten kunne drepe meg

Etter å ha vært borte fra fotballen i en måned grunnet «sykdom», begynte fansen å uroe seg. Nå forteller Sydney Leroux (28) at hun mistet barnet sitt i en spontanabort..

VG - 3 timer siden

Han er utestengt fra OL på livstid, men nå er Putins kompis tilbake som fotballpresident

Visestatsminister Vitalij Mutko er tilbake som president i det russiske fotballforbundet – til tross for at han er utestengt fra OL på livstid for sin rolle i dopingskandalen..

VG - 4 timer siden

Mbappé historisk - slås kun av Pelé

Torsdag ble Kylian Mbappé (19) første tenåring til å nå 10 mål for Frankrikes landslag. Stjerneskuddets målstatistikker knuser både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo..

VG - 6 timer siden

Norge-Jarstein har minst å gjøre i Europa

ULLEVAAL/STORO (VG) Sammen med Danmarks Kasper Schmeichel (31) har Norges Rune Almenning Jarstein hatt minst å gjøre (34) i Nations League så langt..

VG - 13 timer siden

Northug i ny bok: Fikk så mange dametilbud at ingenting ble spennende lenger

Petter Northug (32) gikk fra å leve et isolert liv og nærmest ha utviklet en sosial angst, til å bli overøst med dametilbud på byen etter VM i Holmenkollen. Det forteller skistjernen i sin ferske selvbiografi..

VG - 15 timer siden

Sterling-dobbel da England slo Spania: – Klart det har vært frustrerende

(Spania–England 2–3) Tre frekke scoringer og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 15 timer siden

England med knusende seier borte mot Spania

(Spania - England 2–3) Tre frekke scoringer, og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt