VG > Innenriks

Mandag, 18 Januar, 07:37

VG - 25 okt. 20 kl. 18:46

Lange køer for å la seg teste i Bergen

Smittetrenden i Bergen er stigende og det var lang kø da Spelhaugen teststasjon gjenåpnet søndag. På få timer ble hele 400 ble testet for corona..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Spelhaugen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lange, køer, forå la , seg, testei , Bergen
P4 - 27 okt. 20 kl. 11:45

Lange køer ved teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

NRK - 04 des. 20 kl. 09:35

Lange lastebilkøer i Frankrike

Med bare uker igjen før Storbritannia er ute av EUs indre marked, danner det seg lange køer av lastebiler nord i Frankrike. Rundt 200 lastebiler ventet torsdag langs motorveien A16. Britiske lagre fylles opp i tiden før Brexit for å unngå toll (NTB)..

NRK - 03 nov. 20 kl. 06:19

Nesten 100 millioner har stemt

Ved midnatt amerikansk tid var det registrert 98,9 millioner forhåndsstemmer i presidentvalget i USA. Det er 71,7 prosent av alle stemmene som ble avgitt i 2016. Det er ventet lange køer på valgdagen tirsdag, men ikke så lange som i 2016..

Aftenposten - 22 des. 20 kl. 11:30

Kina sendte opp ny romrakett – satser på gjenbruk

Kina har gjennomført en vellykket oppskyting av romraketten Den lange marsjen 8. Deler av den 50 meter lange raketten skal i fremtiden kunne gjenbrukes..

NRK - 22 des. 20 kl. 11:34

Kina sendte opp ny romrakett

Kina har gjennomført en vellykket oppskyting av romraketten Den lange marsjen 8. Deler av den 50 meter lange raketten skal i fremtiden kunne gjenbrukes. Om bord var fem små satellitter, som ble plassert ut som planlagt..

NRK - 02 jan. 21 kl. 18:59

Lange køer på Oslo Lufthavn

Det er lørdag lange køer Oslo Lufthavn på Gardermoen. Årsaken er at regjeringen har innført krav om korontatest for alle som reiser inn i Norge fra røde land..

NRK - 04 jan. 21 kl. 13:27

Lange køer på grenseovergangene

De skjerpede koronarestriksjonene for dem som kommer inn til Norge, gjør at det nå tidvis er lange køer med biler ved grenseovergangene. Tolletaten melder om store kødannelser på Svinesund, Ørje og Magnorveien..

VG - 13 nov. 20 kl. 19:01

Lange køer ved Vinmonopolet: - Folk trenger å kose seg litt

Køene har flyttet seg fra Oslos utesteder til byens forskjellige vinmonpol..

NRK - 23 des. 20 kl. 01:43

Åpner for trafikk ut av landet

Havnen i den britiske byen Dover åpnet natt til onsdag for trafikk ut av Storbritannia. Det betyr at flere hundre strandede lastebiler kan komme seg til Frankrike. Det har vært lange køer av trailere fullastet med varer som ikke har kommet seg ut..

VG - 30 okt. 20 kl. 10:16

Erdogans ansvar

Muslimske ledere som ikke evner å ta avstand fra drap på uskyldige sivile i Allahs navn, og som forsettlig hisser opp trosfeller til å møte ord, tanker og ideer med lange kniver, er delaktige i de terroraksjoner som igjen utspiller seg på fransk jord..

Fler nyheter fra VG

VG - I førrgår: 06:57

Frykter at fem har omkommet etter brann: Fire savnede er barn under 16 år

ANDØY/OSLO (VG) Fire av de fem savnede etter hyttebrannen i Andøy kommune er barn under 16 år. – Dette er en svært tragisk hendelse, sier politileder i Lofoten og Vesterålen, Per Erik Hagen..

VG - I førrgår: 06:57

Fem savnet etter hyttebrann: Fire savnede er barn under 16 år

ANDØY / OSLO (VG) Fire av de fem savnede etter hyttebrannen i Andøy kommune er barn under 16 år. – Dette er en svært tragisk hendelse, sier politileder i Lofoten og Vesterålen, Per Erik Hagen..

VG - I førrgår: 06:57

Fem personer savnet brann: – Vi er veldig preget av det

Fem personer savnet etter en hyttebrann i Andøy kommune i Vesterålen..

VG - Igår: 10:44

Les dagens VG her!

De sto klar til å redde liv straks kvikkleireskredet rammet boligfeltet Nystulia i Gjerdrum kommune. Les deres dramatiske historier om timene etter katastrofen i dagens avis..

VG - I førrgår: 06:57

Fem personer savnet etter hyttebrann i Vesterålen

Fem personer savnet etter en hyttebrann på Risøyhamn i Andøy kommune i Vesterålen natt til lørdag. En mann kom seg ut av huset og fikk varslet nødetatene..

VG - I førrgår: 18:09

Hør Krimpoddens bonusepisode om Bertheussen-dommen

Laila Anita Bertheussen ble ikke trodd. - Tvilen har ikke vært tilstede, sier Krimpoddens Øystein Milli..

VG - I førrgår: 14:12

Tidligere Ap-ordfører: Vil skifte ut Jonas med Jens

Tidligere Ap-ordfører i Tromsø, Herman Kristoffersen, ber Jens Stoltenberg komme hjem fra NATO for å ta over som partileder for Jonas Gahr Støre..

VG - 14 jan. 21 kl. 17:05

Fylkesledere om Ap-krisen: – Ikke vært gode nok som opposisjonsparti

Etter flere krisemålinger mener Aps fylkesledere at partiet må forenkle budskapet. – Senterpartiet har vært dyktige på sine korte onelinere, sier fylkesleder..

VG - 14 jan. 21 kl. 12:05

Har undersøkt 13 dødsfall: Vanlige bivirkninger kan ha bidratt til dødsfall hos de svakeste

Vanlige bivirkninger kan ha bidratt til enkelte av dødsfallene blant de svakeste pasientene som har fått Pfizer-vaksinen, ifølge Legemiddelverket..

VG - 12 jan. 21 kl. 17:15

Høie: – Det er aktuelt med flere nasjonale tiltak

Helseminister Bent Høie (H) varsler at regjeringen fremover vil legge større vekt på tiltakspakker, enn målrettede tiltak. – Vi kan bli nødt til å beholde tiltak som mange vil oppleve som vanskelige, sier han..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt