P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:14

P4 - 15 jan. 20 kl. 09:53

Lang ventetid på psykiatrihjelp for unge

Mange barn og unge som sliter psykisk må vente lenge for å få hjelp.
I flere helseregioner er det over 50 dagers ventetid i psykisk helsevern, viser tall fra Helsedirektoratet for de fire siste månedene i fjor.
Helsedirektoratet har tidligere påpekt viktigheten av å oppdage selvmordstanker hos mennesker med psykiske lidelser så fort som mulig.
Helseminister Bent Høie sier til VG at han ikke er fornøyd med tallene, og viser til at han i fjor stilte krav til sykehusene i fjor om å korte ned ventetiden..
Les mer på P4


Les mer om:
Helsedirektoratet, Bent Høie, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lang, ventetid, psykiatrihjelp, for, unge
VG - 15 jan. 20 kl. 09:23

Økningen i selvmord: 61 døgn å vente på psykiatrihjelp for unge

Flere helseregioner har over 50 dagers ventetid for barn og unge som trenger psykiatrisk helsehjelp. I helseregion nord er ventetiden på 61 dager i snitt..

P4 - 31 mars 20 kl. 15:48

Skatteetaten beklager lang ventetid

Både i dag og i går var det lang ventetid for de som ville sjekke skattemeldingen sin. Årets nye ordning med å sende ut skattemeldingene i puljer fra 18. mars til i dag, 31.

NRK - 06 juni 20 kl. 09:54

Lang ventetid på post fra utlandet

Ventetid på post til Norge fra USA kan nå være opp til tre måneder. På grunn av koronapandemien går det nesten ikke fly over Atlanteren og posten sendes med båt i stedet, ifølge Posten Norge. Også post mellom Kina og Europa går tregt..

Dagbladet - 13 april 20 kl. 12:35

Ambulanser må stå i kø: - Katastrofesituasjon

Ambulansearbeidere slår alarm om lang ventetid for å slippe inn på sykehusene i Stockholm..

NRK - 26 feb. 20 kl. 16:53

4 timer ventetid på Hardangervidda

Stor trafikk fører til at det nå er rundt fire timers ventetid på begge siden på å komme med kolonne på Riksveg 7 over Haradangervidda, melder Statens Vegvesen..

NRK - 19 juli 20 kl. 17:01

Over tre timers ventetid

Reisende bør bruke alternative ruter til E134 over Haukelifjell, oppfordrer Statens vegvesen som utfører tunnelarbeid på strekningen. De siste dagene har det vært opptil tre timers ventetid for å bli med kolonnen over fjellet..

NRK - 24 okt. 19 kl. 08:19

Lang ventetid på å få verge

Ventetiden for å få oppnevnt verge i flere av de nye fylkene er lengre nå enn før de ble slått sammen. I Oslo og Viken kan du nå måtte vente i 3–4 måneder på å få en verge. Kravet er at det ikke skal ta mer enn maksimalt 70 dager..

E24 - 31 mars 20 kl. 13:51

Lang ventetid for å sjekke skattemeldingen

Skatteetaten melder på egne sider at det for tiden er «stor pågang» for å få tilgang til skattemeldingen..

NRK - 29 juni 20 kl. 06:50

Økt ventetid for pasienter

Koronautbruddet har ført til økt ventetid for pasienter i Norge. Det viser ferske tall fra Helsedirektoratet. Dette skyldes at sykehusene har prioritert beredskap og koronasyke pasienter, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie..

P4 - 20 juli 20 kl. 10:23

Må beregne god tid over Haukelifjell

Bilister må regne med ventetid på to timer dersom de skal kjøre over Haukelifjell i dag. Det opplyser Vegtrafikksentralen Sør. I tre somre fremover skal Statens Vegvesen utfører tunnelarbeid, og de siste dagene har det vært opptil tre timers ventetid for å bli med kolonnen over fjellet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 30 minutter siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 1 time siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 1 time siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 1 time siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 2 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 2 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 2 timer siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 2 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 2 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt