P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:21

P4 - 15 Jan 20 kl. 09:53

Lang ventetid på psykiatrihjelp for unge

Mange barn og unge som sliter psykisk må vente lenge for å få hjelp.
I flere helseregioner er det over 50 dagers ventetid i psykisk helsevern, viser tall fra Helsedirektoratet for de fire siste månedene i fjor.
Helsedirektoratet har tidligere påpekt viktigheten av å oppdage selvmordstanker hos mennesker med psykiske lidelser så fort som mulig.
Helseminister Bent Høie sier til VG at han ikke er fornøyd med tallene, og viser til at han i fjor stilte krav til sykehusene i fjor om å korte ned ventetiden..
Les mer på P4


Les mer om:
Helsedirektoratet, Bent Høie, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lang, ventetid, psykiatrihjelp, for, unge
VG - 15 Jan 20 kl. 09:23

Økningen i selvmord: 61 døgn å vente på psykiatrihjelp for unge

Flere helseregioner har over 50 dagers ventetid for barn og unge som trenger psykiatrisk helsehjelp. I helseregion nord er ventetiden på 61 dager i snitt..

NRK - 24 Oct 19 kl. 08:19

Lang ventetid på å få verge

Ventetiden for å få oppnevnt verge i flere av de nye fylkene er lengre nå enn før de ble slått sammen. I Oslo og Viken kan du nå måtte vente i 3–4 måneder på å få en verge. Kravet er at det ikke skal ta mer enn maksimalt 70 dager..

NRK - 20 Dec 19 kl. 17:38

Lang kø etter E6-ulykke

Trafikken er igjen åpnet forbi ulykkesstedet i Drivdalen i Trøndelag. Det er manuell dirigering på stedet. Politiet melder om lang kø i begge retninger..

Dagbladet - 08 Dec 19 kl. 12:44

- Det kommer til å gå liv

Fem ambulansefly tas ut av tjeneste i Nord-Norge. Lege Jan Eggesvik mener det nå bare er spørsmål om tid før pasienter dør på grunn av ventetid..

NRK - 23 Oct 19 kl. 12:41

Identifisering vil ta lang tid

Det vil ta lang tid å fastslå identiteten til de 39 menneskene som ble funnet døde i en lastebil i Essex øst for London i morges. Visepolitimesteren i Essex, Pippa Mills, ber folk som vet mer melde seg for politiet..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 11:05

Nyland trur har fått igjen for å stå på prinsippa

Hødd-trenar Sander Håskjold Nyland har snudd ei lang tapsrekke til ei lang sigersrekke..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 11:05

Nyland trur han har fått igjen for å stå på prinsippa

Hødd-trenar Sander Håskjold Nyland har snudd ei lang tapsrekke til ei lang sigersrekke..

NRK - 22 Oct 19 kl. 11:40

Domstolene bruker for lang tid

Både tingrettene og lagmannsrettene bruker for lang tid på å behandle saker, viser Riksrevisjonens undersøkelse av saksbehandlingstid og effektivitet i domstolene..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 14:02

Følelsene når noen du ikke kjente, er gått bort, har et navn: Sympatisorg

– Vi kan returnere til våre vanlige liv. Det gjør ikke familien før etter lang, lang tid, sier krisepsykolog Atle Dyregrov..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 12:46

Riksrevisjonen: Domstolene bruker for lang tid

Tingrettene og lagmannsrettene er ikke effektive nok. De bryter lovpålagte frister og bruker for lang tid på å behandle saker, ifølge Riksrevisjonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 1 time siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 1 time siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 2 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 4 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 2 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 3 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 4 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 4 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 4 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt