NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 08:02

NRK - 22 okt. 20 kl. 10:44

Lang ventetid etter stasjonstenging

Legevakten i Bergen opplever stor pågang, og har flere dagers ventetid for koronatesting etter at en teststasjon i byen måtte stenge på grunn av kullosforgiftning onsdag. Bergensavisen skriver at koronatelefonen også er utfordret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lang, ventetid, etter, stasjonstenging
P4 - 22 okt. 20 kl. 12:27

Lang ventetid for koronatesting

I Bergen er det lang ventetid for å teste seg for koronaviruset. I følge Bergensavisen må mange vente i flere dager før de får testet seg, fordi en teststasjon måtte stenge ned i går etter at flere personer ble kullosforgiftet. I følge legevaktsjefen er det veldig stor pågang, og lang ventetid på alle telefonene.

NRK - 19 okt. 20 kl. 19:22

Forbrukarrådet åtvarar mot selskap

Historiene om reiseselskapet Travellink er nå så mange at Forbrukarrådet åtvarar. Dei får klager på manglande refusjon, misnøye med kundebehandlinga og lang ventetid. Travellink ber om forståing for at det tar tid å svara kundane..

NRK - 29 okt. 20 kl. 11:19

Medarbeider på koronasenter smittet

En medarbeider på koronasenteret på Stord er smittet av koronaviruset, melder kommunen. Testsenteret blir vasket ned, og kommunen jobber med smittesporing. Kapasiteten er redusert som følge av dette, og det er lang ventetid også på telefon..

NRK - 10 nov. 20 kl. 08:31

Stor pågang på koronatelefonen

Den nasjonale koronatelefonen har hatt stor pågang. Sist uke ringte nær 10.000 personer, og pågangen gir lang ventetid.

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 12:22

- Flere har kniven på strupen

Kulturarbeidere venter fortsatt på å få penger fra kompensasjonsordningen etter flere måneders ventetid. Flere av dem frykter konkurser. Nå krever kulturbransjen et klart svar fra myndighetene..

P4 - 27 okt. 20 kl. 11:45

Lange køer ved teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

NRK - 29 nov. 20 kl. 20:38

18 nye smittede i Fredrikstad

Det er påvist 18 smittetilfeller i Fredrikstad siste døgn. 16 er nærkontakter og to har ukjent smittevei. Det er stor pågang på Sykehuset Østfold, og det er noe ventetid.

Aftenposten - 09 des. 20 kl. 21:50

Barnekreftforeningen planlegger familiesenter på Gaustad

Barnekreftforeningen ønsker å etablere et familiesenter når det bygges nytt sykehus på Gaustad. – Ventetid kan bli familietid, sier leder av foreningen, Trine Nicolaysen.

NRK - 15 des. 20 kl. 16:51

Tre dagers ventetid på koronatest

Ventetida for å få koronatest i Trondheim kommune er nå tre dager, melder Adresseavisen. – Det er ingen tvil om at pågangen som er nå, er det største trykket vi har hatt noen gang, sier kommuneoverlege Elizabeth Kimbell tilavisa..

Aftenposten - 19 des. 20 kl. 07:00

Er du bare litt psykisk syk? Da håper jeg du har penger.

For hver person som tillates å betale seg frem i køen, er det en med mindre penger som får lengre ventetid i det offentlige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Redd Barna vil åpne tilbud for unge

Regjeringen bør unngå rødt nivå på skoler, mener Redd Barna, som viser til at dette er viktig for at barn og unge som ikke har det trygt hjemme, fanges opp og følges opp. Redd Barna vil også at fritidsaktiviteter for barn skal åpne opp igjen..

NRK - 30 minutter siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 45 minutter siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 1 time siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 1 time siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..

NRK - 1 time siden

En av tre utsatte betaling

Hver tredje virksomhet har benyttet seg av ordningen med utsatt innbetaling av offentlige avgifter, viser en undersøkelse blant Virkes medlemmer. Ifølge Dagens Næringsliv melder halvparten om fall i omsetningen, mens 10 prosent vurderer oppsigelser..

NRK - 1 time siden

Samsung-sjef dømt igjen

Mannen som i praksis er sjefen for elektronikkgiganten Samsung blei i dag dømt til 2 og eit halvt år i fengsel i Sør-Korea. Lee Jae-yong er dømt for korrupsjon, melder nyheitsbyrået Yonhap. Han blei dømt i saka i 2017, men anka dommen..

NRK - 1 time siden

Få koronatiltak mot innvandrere

Det er bare gjennomført 2 koronatiltak rettet mot innvandrere, av i alt 29 tiltak som ble foreslått i desember. Det skriver Klassekampen. Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm sier dette kan sees på som diskriminering og at beredskapen har sviktet i arbeidet med å få ut informasjon raskt til alle deler av befolkningen..

NRK - 1 time siden

Biden vil vrake Keystone-rørledning

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone fra Canada, melder canadiske CBC. Ledningen skal frakte olje fra oljesandfeltene i Alberta til USA, men planene er blitt sterkt kritisert av miljøvernere..

NRK - 2 timer siden

Planlegger et 100-tall benådninger

President Donald Trump har planer å benåde et 100-tall personer på hans siste dag i embetet, ifølge kilder i Det hvite hus. Blant dem som ventes benådet, er det hvitsnippforbrytere og rappere. Men trolig ikke Donald Trump, selv, ifølge CNN..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt