VG > Økonomi

Friday, 06 December, 03:45

VG - 12 Nov 19 kl. 14:42

Lagerbäck sammenligner Braut Haaland med svensk fotballegende

Landslagssjefen brukte den svenske landslagsspissen Henrik Larsson (48) som eksempel da han ble utfordret på hva som har gjort 19-åringen så god..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Henrik Larsson, Braut Haaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lagerbäck, sammenligner, Braut, Haalandmed svensk , fotballegende
VG - 08 Oct 19 kl. 18:19

Lagerbäck må tenke – hva gjør han uten Haaland?

LILLESTRØM/KALBAKKEN (VG) Fordelen til Lars Lagerbäck er at han egentlig ikke vet hva han får med Erling Braut Haaland på laget. Ulempen er at han ikke får vite det i sine to viktigste landskampene heller..

P4 - 27 Aug 19 kl. 11:32

Haaland med i landslagstroppen

19 år gamle Erling Braut Haaland er for første gang tatt ut til landslagstroppen til Lars Lagerbäck. Haaland herjer i Østerrike om dagen og står med seks mål på tre kamper i den østerrikske Bundesligaen. Nå kan han få sin A-landslagsdebut i kvalifiseringskampene mot Malta eller Sverige.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 22:52

Åge Hareide sammenligner Haaland med legende: – Han er et beist

I løpet av en halvtime scoret han, hadde en målgivende og fikk en scoring annullert. Erling Braut Haaland (19) markerte seg nok en gang i verdens gjeveste fotballturnering for klubblag..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 22:52

Hareide sammenligner Haaland med legende: – Han er et beist

I løpet av en halvtime scoret han, hadde en målgivende og fikk en scoring annullert. Erling Braut Haaland (19) markerte seg nok en gang i verdens gjeveste fotballturnering for klubblag..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:01

Lagerbäck testet ut King og Haaland sammen

Joshua King og Erling Braut Haaland ble drillet en del sammen under fotballandslagets åpne trening onsdag. Torsdag kan de starte mot Malta i EM-kvalkampen..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:31

Haaland tilbake i landslagstroppen - dette sier Lagerbäck om Ødegaard

Erling Braut Haaland er tilbake i Norges landslagstropp i fotball etter å ha mistet oktoberkampene med en strekk. Martin Ødegaard er også med tross sin skade..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:31

Haaland tilbake i landslagstroppen – dette sier Lagerbäck om Ødegaard

Erling Braut Haaland er tilbake i Norges landslagstropp i fotball etter å ha mistet oktoberkampene med en strekk. Martin Ødegaard er også med tross sin skade..

VG - 13 Nov 19 kl. 17:08

King ba Lagerbäck om å forlenge med NFF: – Han signerer for to nye år

STORO (VG) Joshua King (27) har to fremtidsønsker for det norske A-landslaget: At Lars Lagerbäck (71) signerer for to nye år – og at han får formsterke Erling Braut Haaland (19) som makker på topp..

VG - 06 Nov 19 kl. 14:25

Ryktene tar av rundt Haaland: Real Madrid, Barcelona og prislapp på én milliard

Etter de historiske prestasjonene til Erling Braut Haaland (19) i Champions League skal nå også Real Madrid og Barcelona være interessert i den norske spissen. Samtidig gjør landslagssjef Lars Lagerbäck det klart at Haaland definitivt ikke holder Zlatan-nivå ennå..

VG - 10 Nov 19 kl. 18:49

Braut Haaland tilbake på toppscorer-tronen etter nytt hat trick

(Wolfsberg – Red Bull Salzburg 0–3) Erling Braut Haaland (19) er ustoppelig. Nå troner nordmannen alene på toppen av toppscorerlisten..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Zuccarello-show da Wild tok sin femte strake seier

(Tampa Bay Lightning – Minnesota Wild 4–5) Mats Zuccarello (32) ble matchvinner da Minnesota Wild tok sin femte strake seier..

VG - 4 timer siden

Arsenal-nedturen fortsetter - tapte hjemme mot Brighton

(Arsenal - Brighton1–2) Sparkingen av Unai Emery har gitt liten effekt. Torsdag tapte de hjemme mot Brighton, den syvende strake kampen med poengtap i Premier League..

VG - 5 timer siden

Camilla Herrems nye VM-ritual: «Bare lukk øynene i hjertet finner jeg deg alltid»

KUMAMOTO (VG) (Norge-Angola 30–24) Camilla Herrem (32) har mistet sin kanskje beste støttespiller på mesterskap. Men faren Carl Otto er med henne i VM likevel..

VG - 7 timer siden

Kun tre kilometer unna polfarerne – ligger på hver sin side av en råk

NORDISHAVET (VG) Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå to-tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ved 19-tiden torsdag ble de stoppet av en sprekk i isen..

VG - 7 timer siden

Marco Silva sparket som Everton-manager

Stortapet mot Liverpool onsdag ble Marco Silvas (42) siste som Everton-manager, klubblegenden Duncan Ferguson (47) tar over manageransvaret på midlertidig basis..

VG - 7 timer siden

Thomas Numme får ny partner: Jobber med kona

Da Thomas Numme takket for seg i «Senkveld», tenkte han det ble en stund til han skulle på TV-skjermen igjen. Nå gjør han comeback sammen med kona Annette Walther..

VG - 7 timer siden

Martin Samuelsen (22) måtte hjem for å få hjelp: – Jeg hadde null energi

HAUGESUND (VG) Han var i store klubber som Manchester City og West Ham, ble kåret til «årets fotballtalent 2016» – og fikk A-landslagsdebuten sin som 19-åring. Så sa det stopp. Martin Samuelsen (22) måtte hjem til Haugesund for å finne hjelp – og seg selv..

VG - 7 timer siden

Slik er livet som «ureturnerbar»

SKI (VG) Det verste med å ikke ha arbeidstillatelse, er skammen ved å måtte leve på støtte fra familien. Det forteller Karwan (30), som har levd ni år i Norge som såkalt «ureturnerbar»..

VG - 8 timer siden

Skatteetaten endrer regler etter avsløring

Skatteetaten endrer reglene etter NRK-avsløring om at Nav-brukere har betalt for mye i skatt..

VG - 10 timer siden

Tandrevold mot overraskende pallplass: – Et superløp!

Torsdag overrasket Ingrid Landmark Tandrevold (23) i Östersund igjen, mens de andre norske skjøt seg bort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt