P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 14:06

P4 - 12 nov. 19 kl. 15:26

Lagerbäck krever full innsats

Selv om de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Malta trolig ikke fører Norge til EM, avviser landslagssjefen at oppgjørene ikke motiverer.
Håpet om å ta seg videre fra gruppen er kun teoretisk, men Lars Lagerbäck sa på en pressekonferanse i ettermiddag at han uansett krever 100 prosent innsats mot Færøyene på Ullevaal fredag og borte mot Malta mandag.
Svensken sier det er en viktig generalprøve før Nations League i mars, der Norge har gode muligheter for å kvalifisere seg til EM..
Les mer på P4


Les mer om:
EM, Færøyene, Malta, Norge, Lars Lagerbäck, Ullevaal, Nations League

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lagerbäck, krever, full, innsats
Aftenposten - 05 nov. 19 kl. 12:44

Lagerbäck ga kollegaen full støtte: – Jeg vet nok mer enn det dere gjør

Leif Gunnar Smerud ble bombardert med spørsmål om U21-konflikten. Etterpå fikk han full støtte fra Lars Lagerbäck..

P4 - 21 okt. 19 kl. 13:32

NFF vil at Lagerbäck blir

Norges Fotballforbund ønsker at Lars Lagerbäck fortsetter som landslagssjef. Den 71 år gamle svenskens kontrakt med Norge går i utgangspunktet ut neste sommer, men Lagerbäck sa nylig at han ikke utelukker å forlenge kontrakten, hvis NFF er klare for det. Og det er de, bekrefter fotballpresident Terje Svendsen, så gjenstår det å bli enige om betingelsene..

P4 - 13 okt. 19 kl. 13:43

Lagerbäck takker publikum for støtten

- Publikum skal ha en del av æren for at Norge spilte så bra mot Spania i går. Det sa landslagssjef Lars Lagerbäck på en pressekonferanse, etter 1-1-kampen, der Norge flere ganger yppet seg mot en av verdens beste fotballnasjoner. Det er et eller annet med det å spille på Ullevål, sa Lagerbäck..

VG - 08 des. 19 kl. 13:27

Opprørt Kjersti Toppe krever full gransking av ambulansefly-krisen

Sps helsepolitiske talsperson Kjersti Toppe mener håndteringen av ambulanseflysituasjonen er katastrofal og krever full opprydning..

VG - 06 des. 19 kl. 08:35

Lagerbäck forlenger med landslaget

Lars Lagerbäck har bestemt seg for å forlenge med det norske fotballandslaget..

P4 - 13 mars 20 kl. 16:12

Krever full lønn i 15 dager

LO krever full lønn i 15 dager for alle som blir permittert. LO-leder Hans Christian Gabrielsen sier til VG at det er urimelig at arbeidstakerne skal ta regningen når de blir rammet. Etter to dagers permittering, kuttes lønnen med 40 prosent, noe Gabrielsen ikke vil godta..

P4 - 19 des. 19 kl. 05:43

Krever full gjennomgang av tilsyn

- Det må bli full gjennomgang i sakene til bønder som har fått kutt i tilskudd etter tilsyn av Mattilsynet. Det krever en tillitsvalgt i Nortura, melder Nationen. Forrige uke ble det lagt fram en granskingsrapport der det er avdekket systemsvikt hos Mattilsynet etter at de leverte en feilaktig tilsynsrapport hos en minkbonde.

P4 - 06 des. 19 kl. 08:37

Lagerbäck fortsetter som landslagssjef

Lars Lagerbäck fortsetter som landslagssjef til 2022. Det var rett og slett vanskelig å si nei, ettersom jeg trives veldig godt i jobben, sier svensken i en pressmelding. Kontrakten gjelder ut den kommende VM-kvalifiseringen med forlengelse til VM 2022 om Norge kvalifiserer seg, og det har vi store forventninger om å klare, sier Lagerbäck.

VG - 19 april 20 kl. 12:19

LO-topp krever full granskning: – Fremstår som «århundrets smøretur»

Sp, Ap og SV går kraftig ut mot de som deltok på Nicolai Tangens USA-tur. LO-topp Jørn Eggum krever full granskning av det han mener fremstår som «århundrets smøretur». Ap antyder at staten må ta deler av turregningen i etterkant..

VG - 08 sep. 19 kl. 23:33

Lagerbäck om gruppekvaliken: – Vi må ha hjelp

STOCKHOLM (VG) Lars Lagerbäck sier at Norge «risikerer» å måtte slå både Spania og Romania..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Norwegian saksøker Boeing

Norwegian går til søksmål mot Boeing og anklager dem for svindel og kontraktsbrudd. Det skriver E24. Norwegian har kansellert en ordre på 97 fly av typen 737 og 787 Dreamlinere, og mener produsenten bevisst har villedet dem og produsert fly med svekket verdig og nytte.

P4 - 1 time siden

Åpner 93 straffesaker

Riksadvokaten ber påtalemyndigheten gjenåpne 93 straffesaker i trafikken hvor det er mistanke om at de kan være feilaktig dømt. Det er mistanke om at data som Statens vegvesen har hentet fra bilene kan være feiltolket. I tillegg er en person som utarbeidet datarapporterunder etterforskning for å ha manipulert tall..

P4 - 45 minutter siden

Mindreårige anmeldt for politibråk

19 ungdom i alderen 14 til 16 år er anmeldt etter politibråk i Trondheim i juni. Hendelsen skjedde på Hestsjøen, der de mindreårige skal ha truet politiet med vold, sjikane og nektet å etterkomme pålegg. Flere av de mindreårige har erkjent forholdene , mens andre nekter straffskyld, opplyser politiet i en pressemelding.

P4 - 1 time siden

Kaos på Preikestolen

Det er kaos på den populære turistattraksjonen Preikestolen. Parkeringsplassen er overfylt, og køen står nå helt ned til riksveien. Politiet er nå blitt rekvirert for å bistå.

P4 - 2 timer siden

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 1 time siden

Mor ble berget av hotellansatte

To hotellansatte skal ha berget moren til den ett år gamle gutten som omkom i en sideelv til Geirangerelva i går ettermiddag. Kvinnen skal ha blitt ført flere hundre meter nedover elva før de ansatte klarte å få tak i henne like før flere bratte elvefall, melder NRK. Politiet mener gutten falt fra en bro og at moren hoppet etter for å redde ham.

P4 - 2 timer siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

P4 - 2 timer siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 2 timer siden

Voldsom økning i redningsoppdrag

Redningsselskapet opplever en voldsom økning i antall redningsoppdrag. I mai og juni rykket de ut det som tilsvarer en økning i renidnsoppdrag med 46 prosent. Mange av oppdragene skyldes at folk ikke har erfaring med båt forteller Hasse Lindmo i Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Innkaller til pressebrief om knivstikking

Politiet innkaller akkurat nå til en pressekonferanse om knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. En 31 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. 31-åringen skal ha en relasjon til to av ofrene, men noe motiv er fortsatt uklart..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt