VG > Sport

Saturday, 04 April, 10:27

VG - 14 Oct 19 kl. 16:12

Lagerbäck bekymret for rasisme – kan ta Norge av banen mot Romania

BUCURESTI (VG) En helomvending fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA) overrasker landslagssjef Lars Lagerbäck (71)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bucuresti, Det, UEFA, Lars Lagerbäck, Norge, Romania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lagerbäck, bekymret, for, rasismekan ta , Norgeav , banen, mot Romania
VG - 09 Mar 20 kl. 10:31

Lagerbäck om King: – Ville nok ikke ta noen sjanse

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck beroliger med at det ikke er noe alvorlig med Joshua King – og er ikke veldig bekymret over at flere spillere fulgte helgens kamper fra sidelinjen..

P4 - 11 Dec 19 kl. 14:26

– Regjeringens tiltak mot rasisme er for vage

I dag la regjeringen frem 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. – Regjeringens handlingsplan mot rasisme er for lite konkret. Det sier Linda Noor, daglig leder i Minoritets-tankesmien Minotenk.

P4 - 21 Oct 19 kl. 13:32

NFF vil at Lagerbäck blir

Norges Fotballforbund ønsker at Lars Lagerbäck fortsetter som landslagssjef. Den 71 år gamle svenskens kontrakt med Norge går i utgangspunktet ut neste sommer, men Lagerbäck sa nylig at han ikke utelukker å forlenge kontrakten, hvis NFF er klare for det. Og det er de, bekrefter fotballpresident Terje Svendsen, så gjenstår det å bli enige om betingelsene..

P4 - 13 Oct 19 kl. 13:43

Lagerbäck takker publikum for støtten

- Publikum skal ha en del av æren for at Norge spilte så bra mot Spania i går. Det sa landslagssjef Lars Lagerbäck på en pressekonferanse, etter 1-1-kampen, der Norge flere ganger yppet seg mot en av verdens beste fotballnasjoner. Det er et eller annet med det å spille på Ullevål, sa Lagerbäck..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 20:30

Å tolerere rasisme er også rasisme | Sima Maroufi

Jeg opplevde rasisme og mobbing i en veldig tidlig fase av livet mitt..

VG - 06 Dec 19 kl. 08:35

Lagerbäck forlenger med landslaget

Lars Lagerbäck har bestemt seg for å forlenge med det norske fotballandslaget..

NRK - 11 Dec 19 kl. 14:56

Handlingsplan mot rasisme

Regjeringen lanserte onsdag en handlingsplan mot rasisme, som vil gjelde fra neste år, og frem til 2023. Handlingsplanen består av 50 tiltak og skal fornye og forsterke innsatsen mot rasisme og diskriminering på bakgrunn av etnisitet og religion..

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 13:44

Rasisme er rasisme. Det rammer sjelden hvite. | Guro Sibeko

Begrepet «omvendt rasisme» underslår hvor hardt rasisme som samfunnsgjennomgripende system rammer de menneskene som faktisk utsettes for det..

P4 - 06 Dec 19 kl. 08:37

Lagerbäck fortsetter som landslagssjef

Lars Lagerbäck fortsetter som landslagssjef til 2022. Det var rett og slett vanskelig å si nei, ettersom jeg trives veldig godt i jobben, sier svensken i en pressmelding. Kontrakten gjelder ut den kommende VM-kvalifiseringen med forlengelse til VM 2022 om Norge kvalifiserer seg, og det har vi store forventninger om å klare, sier Lagerbäck.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Britisk bokseprofil mistet faren og farmoren: – Bare hold dere hjemme

Om en uke skulle Anthony Yarde (28) ha gått en stor kamp i London, men coronaepidemien stoppet den. Nå dreier livet seg om alt annet enn boksing, for i løpet av seks dager døde faren og bestemoren av coronaviruset..

VG - 11 timer siden

Lege om hardt rammede New York: – Jeg har ikke ord

NEW YORK (VG) Samtidig som dødstallene fortsetter å stige i hardt rammede New York, tar flere saken i egne hender: De hjelper helsearbeiderne i frontlinjen..

VG - 12 timer siden

Musikkfestivalene trygler om avklaring: – Desperat situasjon

Det som skulle være festivalsommeren 2020 nærmer seg med stormskritt. Flere av festivalene ber nå helsemyndighetene om å legge ned forbud mot arrangementene..

VG - 12 timer siden

FHI-forsker: Tallene tyder på at tiltakene har hatt effekt

I dag er det tre uker siden regjeringen innførte de mest inngripende tiltakene i fredstid. Disse tallene viser hvordan tiltakene har fungert til nå..

VG - 14 timer siden

TV-anmeldelse «Deadwater Fell»: Krimkollaps

«Deadwater Fell» er et eksempel på at oppskrifter kan slå feil selv med de beste ingredienser..

VG - 15 timer siden

Coronasmittede Tom (50) lå ni døgn i koma: – Bare i stand til å eksistere

«Kjør blått», sa ambulansepersonellet etter å ha hentet Tom Rosenvinge (50) opp fra kjellerleiligheten i hjemmet hans på Mogreina i Ullensaker. Han våknet ni døgn senere..

VG - 15 timer siden

Her er NFFs coronavettregler

Norges Fotballforbund har utarbeidet coronavettregler for fotballen i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet. De skal hindre smitte ved trening..

VG - 15 timer siden

Christian Eriksen takker Hareide: – Takk for alt du har gitt meg

Danmarks superstjerne Christian Eriksen (28) sender et stort takk til Åge Hareide (66) for nordmannens tid som trener for det danske landslaget..

VG - 15 timer siden

Her er NFFs koronavettregler

Norges Fotballforbund har utarbeidet koronavettregler for fotballen i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet. De skal hindre smitte ved trening..

VG - 17 timer siden

Hoff og Johaug fikk ugyldig tillatelse – brøt hytteforbudet

Lege Nils Jakob Hoff (35) og skistjernen Therese Johaug (31) har oppholdt seg på en hytte på Sjusjøen etter at hytteforbudet trådte i kraft. Hoff sier at han beklager feilen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt