VG > Nyheter

Monday, 01 June, 10:15

VG - 23 Sep 19 kl. 15:43

Labour forblir nøytrale om brexit frem til ny folkeavstemning er på plass

Labour vil verken kjempe for å bli i EU eller for en brexit, men vil likevel la britene få en ny mulighet til å ta stilling til EU-spørsmålet ved en folkeavstemning..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Labour, forblir, nøytraleom , brexit, frem, tilny , folkeavstemning, er på plass
NRK - 23 Sep 19 kl. 21:13

Labour vil vere brexit-nøytrale

Det britiske opposisjonspartiet Labour vil inntil vidare stille seg nøytrale til kva britane bør stemme, i ei eventuell ny folkeavstemming om brexit. Det kom fram på partiet sitt landsmøte måndag..

NRK - 19 Oct 19 kl. 13:57

Labour vi utsette brexit-avstemning

Labour stiller seg bak et forslag om å utsette avstemningen om statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset..

Hegnar.no - 19 Aug 19 kl. 12:46

Labour vil hasteinnkalle Parlamentet til brexit-debatt

Labour krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter om mulige konsekvenser er lekket..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 12:01

Labour vil hasteinnkalle Parlamentet til brexit-debatt

Labour krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter om mulige konsekvenser lekket..

NRK - 19 Oct 19 kl. 13:57

Labour støtter utsettelse

Labour stiller seg bak et forslag om å utsette avstemningen om statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset..

E24 - 19 Aug 19 kl. 11:57

Labour vil hasteinnkalle Parlamentet til brexit-debatt

Labour krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter om mulige konsekvenser lekket..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 23:32

Labour vil ikke kjempe for å bli i EU - enn så lenge

Det britiske opposisjonspartiet Labour vil inntil videre stille seg nøytralt til hva britene bør stemme i en ny folkeavstemning om brexit..

P4 - 19 Oct 19 kl. 19:48

Brexit-motstandere feirer utsettelsen

Titusener av brexit-motstandere i London jublet da Underhuset i ettermiddag bestemte at avstemningen om den nye utmeldingsavtalen med EU utsettes. Demonstrantene samlet seg i morges i sentrum av London og marsjerte mot Parlamentet i Westminster, med krav om at Storbritannia forblir i EU. Med dagens avstemning kan det gå mot en ny utsettelse av brexit ..

NRK - 27 Aug 19 kl. 14:19

Enige om samarbeid mot hard brexit

Labour og de andre opposisjonspartiene i Storbritannia har blitt enige om å jobbe sammen for å hindre en hard brexit, sier de i en felles uttalelse. Blant tiltakene de nevner er lovfesting av brexit-utsettelse og mistillitsforslag mot Boris Johnson..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:29

Ny Labour-avhopper går til Liberaldemokratene

Tidligere Labour-topp Angela Smith har gått over til partiet Liberal Democrats, melder BBC. Hun sier partiet er best rustet til å stoppe brexit..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Amerikanske medier: Trump søkte tilflukt i bunker under demonstrasjoner

Mens protestene eskalerte utenfor Det hvite hus natt til mandag, melder amerikanske medier at situasjonen to dager tidligere var så intens at president Donald Trump ble fraktet i sikkerhet..

VG - 12 timer siden

Helseminister Høie bekymret for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie legger ikke skjul på at han frykter fulle nordmenn vil glemme smittevernsreglene i takt med stigende promille, når utesteder og barer åpner igjen i morgen..

VG - 14 timer siden

Enorm hjortestamme kan kome ut av kontroll – trugar tømmer og timotei

Hjortestamma på Vestlandet veks ukontrollert, og er større enn nokon gong. Det skaper trøbbel, ifølgje Norsk Institutt for bioøkonomi (NBIO)..

VG - 15 timer siden

Voldsomme videoer spres på nett - ryster USA

Flere oppsiktsvekkende videoer av opptøyene i USA går nå viralt på sosiale medier. Dette er noen av hendelsene som ryster landet og omverdenen..

VG - 18 timer siden

Journalister angrepet i USA: Ble blind etter å ha blitt skutt i øyet

«Det var helt sykt», forteller pressefolk som er blitt angrepet av politiet under protestene i USA. De blir skutt på med gummikuler og tåregasspatroner på kloss hold, sprayet med pepperspray og arrestert på direktesendt TV..

VG - 21 timer siden

Ny Trump-lov: – Vil gi søksmål og «struping» av sosiale medier

Norske eksperter tror vi kan vente oss en rekke søksmål i kjølvannet av Donald Trums nye lovgivning for sosiale medier – om den går gjennom..

VG - 22 timer siden

Høyre-topp vil bytte ut 2. pinsedag med 18. mai som fridag

Høyres Stefan Heggelund vil ta fra deg fridagen i morgen – 2. pinsedag – og bytte den inn, slik at du får fri 18. mai i stedet..

VG - Igår: 07:46

Én drept i protester i Indianapolis – opptøyer over hele USA

I hele natt har det pågått voldelige sammenstøt i flere store amerikanske byer. Totalt har 25 byer i 16 delstater innført portforbud, og i flere stater er nasjonalgarden innkalt..

VG - Igår: 23:10

6 millioner smittet i verden - nå treffer corona-bølgen Sør-Afrika

Et sykehus i Cape Town melder at antallet corona-pasienter dobler seg hver femte dag. Og kapasiteten på intensivavdelingene er snart sprengt..

VG - Igår: 21:43

SpaceX’ første bemannede rakett er skutt opp

Klokken 21.22 norsk tid lørdag kveld ble SpaceX skutt opp fra Kennedy Space Center i USA, med to astronauter ombord. Alt er så langt gått etter planen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt