NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:17

NRK - 19 Sep 19 kl. 19:26

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, FNs, Idlib, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: La ned, vetomot , våpenhvilei , Syria
NRK - 30 Aug 19 kl. 14:18

Kunngjør våpenhvile i Idlib

Syriske regjeringsstyrker innfører våpenhvile i provinsen Idlib nordvest i Syria fra lørdag morgen, ifølge russiske myndigheter. Den trer i kraft fra klokken 6 lørdag morgen, heter det i en uttalelse fra russiske myndigheter fredag..

NRK - 03 Oct 19 kl. 18:12

EU-parlamentet vil legge ned veto

EU-parlamentet sier de vil legge ned veto mot Storbritannias statsminister Boris Johnson sitt brexit-forlag, skriver Independent. EU sier Johnsons løsninger på den Irske grensen ikke er akseptabel..

NRK - 25 Jul 19 kl. 01:34

Trump-veto sikrer våpensalg

I USA legger president Donald Trump ned veto mot Kongressens vedtak som skulle stanse salg av våpen til Saudi Arabia. USA planlegger å selge våpen og utstyr til blant andre Saudi Arabia for nesten 70 milliarder kroner..

NRK - 30 Jul 19 kl. 00:13

Senatet overstyrer ikke Trumps veto

Kongressen i USA vedtok tidligere i sommer å stoppe våpensalg til Saudi-Arabia. Dette vedtaket la president Trump ned veto mot. I natt fikk Trump flertall i senatet og USA fortsetter å selge våpen til Saudi-Arabia, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 03 Oct 19 kl. 18:19

Vil legge ned veto mot Brexit-forslag

EU-parlamentet vil legge ned veto mot det nye brexit-forslaget til Storbritannias statsminister Boris Johnson. Det melder Independent. EU mener Johnsons løsninger på den irske grensen er uakseptabel.

NRK - 05 Aug 19 kl. 16:03

Syria gjenopptar bombing av Idlib

Det syriske regimet sier de gjenopptar militæroperasjonen mot den opprørskontrollerte Idlib-regionen, få dager etter hæren varslet våpenhvile..

NRK - 01 Aug 19 kl. 20:47

Vil gå med på våpenhvile på vilkår

Syrias regjering sier den vil gå med på en våpenhvile i Idlib-regionen, melder det statlige nyhetsbyrået SANA. Betingelsen er at jihadister og opprørere trekker tilbake styrker fra buffersonen som ble etablert i avtalen mellom Tyrkia og Russland..

NRK - 10 Aug 19 kl. 00:08

Går med på våpenhvile i Libya

Libyas internasjonalt støttede regjering har gått med på en våpenhvile foreslått av FNs Libya-delegasjon UNSMIL under høytiden Eid al-Adha, som varer fra lørdag til torsdag, skriver Reuters. Dette for å skåne sivilbefolkningen under høytiden..

NRK - 10 Aug 19 kl. 15:50

Åpner for våpenhvile under høytid

Regjeringen i Libya har sagt seg villige til å inngå en midlertidig våpenhvile med opprørere i landet under høytiden id al-adha, hvis de fikk innfridd visse betingelser, melder nyhetsbyrået AFP. Høytiden varer fra søndag til og med tirsdag..

NRK - 11 Aug 19 kl. 22:16

Separatister vil ha våpenhvile

Separatister i den sørlige delen av Jemen sier de er villige til å inngå en våpenhvile med den saudiledede koalisjonen i byen Aden, melder Reuters. Lørdag tok separatistene kontroll i byen etter å ha vunnet kamper om militærbasene i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 45 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt