NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:48

NRK - 19 Sep 19 kl. 19:26

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, FNs, Idlib, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: La ned, vetomot , våpenhvilei , Syria
P4 - 16 Oct 19 kl. 14:49

Ber om våpenhvile

FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen ber nå om våpenhvile mellom tyrkiske og kurdiske styrker nord i Syria. Den norske diplomaten møtte er sier verdensamfunnet er sjokkert over de humanitære konsekvensene av krisen..

P4 - 17 Oct 19 kl. 19:48

Midlertidig våpenhvile i Syria

Tyrkia og USA har blitt enige om at det inngås en midlertidig våpenhvile i Syria sånn at kurdiske YPG-styrker kan trekke seg ut av sikkerhetssonen. Det sa USAs visepresident Mike Pence på en pressekonferanse for kort tid siden. Våpenhvilen skal vare i 120 timer..

NRK - 16 Oct 19 kl. 01:03

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

Dagbladet - 18 Oct 19 kl. 09:17

Kampene fortsetter - tross våpenhvile

I går kveld annonserte Tyrkia og USA at de var enige om våpenhvile i Nord-Syria. I dag kom nye meldinger om kamphandlinger ved Ras al-Ain..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:04

Anklages for brudd på våpenhvile

Tyrkia anklager kurdisk milits for å ha brutt avtalen om våpenhvile og tilbaketrekning fra grenseområdene nordøst i Syria. Avtalen om en fem dagers våpenhvile ble kunngjort torsdag kveld, men allerede fredag morgen ble Tyrkia anklaget for å ha fortsatt angrepene. Nå slår Tyrkia tilbake, og mener det er den kurdiske militisen som har gjennomført angrep..

P4 - 17 Oct 19 kl. 23:38

Våpenhvile iverksatt i Syria

En våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria, ifølge den kurder-ledede syriske militsen SDF. Våpenhvilen trådte i kraft klokka 21 torsdag kveld etter at USAs visepresident kunngjorde at Tyrkia har gått med en avtale som skal stanse kampene i fem døgn. Hensikten er at YPG-militsen, som er del av SDF, skal kunne trekke seg ut av området som Tyrkia vil gjøre om til en buffersone..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:14

Uenighet om våpenhvile

En uke etter at tyrkiske styrker gikk over grensen til Syria, har USA og Tyrkia inngått en avtale. Men om den inkluderer våpenhvile, er det uenighet om..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 20:45

Syria-plan om nødhjelp stanset i Sikkerhetsrådet

Russland og Kina har lagt ned veto i FNs sikkerhetsråd mot en resolusjon om humanitær hjelp til fire millioner mennesker i Syria..

NRK - 16 Oct 19 kl. 14:18

Pedersen ber om våpenhvile

FNs spesialutsending Geir O. Pedersen ber om våpenhvile mellom tyrkiske og kurdiske styrker i det nordlige Syria. Den norske diplomaten møtte pressen etter et møte med Syrias utenriksminister Walid al-Moallem onsdag..

NRK - 17 Oct 19 kl. 23:25

– Våpenhvile har trådt i kraft

En våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria, ifølge den kurderledede syriske militsen SDF. Våpenhvilen trådte i kraft klokka 21 etter at USAs visepresident kunngjorde at Tyrkia har gått med en avtale som skal stanse kampene, opplyser SDF..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strid om statsråds styreverv

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen sto oppført som styremedlem i Visit Senja Region da selskapet sendte en kritisk høringsuttalelse til Sivertsens eget departement. Onsdag skrev DN at Sivertsen trakk seg fra styrevervene etter et spørsmål fra avisa..

NRK - 1 time siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 45 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 45 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 1 time siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt