NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 02:14

NRK - 23 May 20 kl. 14:33

La Liga starter opp igjen 8. juni

Den spanske fotball-ligaen starter opp igjen 8. juni. Det sier landets statsminister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Liga

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: La Liga, starter, opp, igjen8 , juni
Aftenposten - 8 timer siden

Datoen for La Liga-oppstart er klar

Bekreftet: La Liga starter opp igjen 11. juni med derby..

NRK - 9 timer siden

Første La Liga-kamp 11. juni

Den spanske eliteserien i fotball starter opp igjen 11. juni, melder Reuters. Det skjer med kampen mellom Sevilla og Real Betis..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 14:52

Spansk statsminister bekrefter: Ødegaard og La Liga får klarsignal

Den spanske statsministeren Pedro Sanchéz uttalte lørdag at La Liga åpner opp igjen fra 8. juni..

NRK - 13 Feb 20 kl. 08:20

Jotun starter opp igjen

Malingsprodusenten Jotun i Sandefjord har startet opp igjen produksjonen ved sine to fabrikker i Kina. Fabrikkene har vært stengt i flere uker på grunn av koronaviruset. Morten Sten Johansen i Jotun sier flere norske bedrifter starter opp igjen nå..

Aftenposten - 16 May 20 kl. 08:11

Erling Braut Haaland & co starter opp igjen i dag. Det blir fotballens syretest.

ANALYSE: I helgen starter Bundesliga igjen. Det vil bli tett fulgt av hele fotballverden – og av ganske mange andre. Vi får håpe at idretten overlever testen..

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 12:10

La Liga direkte: Ødegaard starter på benken

Følg Leganés - Real Sociedad fra kl. 12.00..

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 18:22

La Liga direkte: Ødegaard starter for Sociedad

Følg Real Sociedad - Valencia 18:30..

NRK - 31 Mar 20 kl. 09:23

Konfliktrådet mekler igjen

Konfliktrådene over hele landet er klare til igjen å bistå med å løse konflikter. All mekling ble stanset da korona-restriksjonene ble innført, men starter opp igjen 31.mars.

Aftenposten - 20 May 20 kl. 18:04

Leger frykter skader blant unge når idretten starter opp igjen. Dette er rådene for å unngå skader.

Idretten frykter belastningsskader blant de yngre når breddeidretten starter opp for fullt igjen. Dette er tipsene for å unngå dem..

P4 - 23 May 20 kl. 15:27

Ødegaard får snart spille

Martin Ødegaard får snart spille fotballkamper igjen. Spanias statsminister annonserte i dag at La Liga kan starte opp igjen fra 8. juni, melder flere spanske medier.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Demonstrasjoner i flere byer i USA

Demonstrasjonene mot politivold, som startet i Minneapolis, har spredd seg til flere byer i USA, deriblant hovedstaden Washington, D.C. Det hvite hus i Washington, D.

NRK - 15 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 2 timer siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 3 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 5 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt