P4 > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:43

P4 - 26 May 14 kl. 12:42

LOs skoleforbund varsler streik

Tre arbeidstakerorganisasjoner i kommunesektoren varsler nå mulig streik om 14 dager.
Norsk lektorlag med over 3000 medlemmer og Skolenes landsforbund som har 6000 medlemmer har sagt nei til riksmeklerens skisse i kommuneoppgjøret.
Også Musikernes Fellesorganisasjon er negativ til den framlagte skissen og sier til VG at det kan bli streik om 14 dager..
Les mer på P4


Les mer om:
Skolenes, Musikernes Fellesorganisasjon, VG, LOs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LOs, skoleforbund, varsler, streik
VG - 26 May 14 kl. 12:21

LOs skoleforbund varsler streik

Tre arbeidstakerorganisasjoner har sag nei til riksmeklerens skisse i kommuneoppgjøret. - Det kan bli streik om 14 dager eller til høsten, sier leder Gro Elisabeth Paulsen i Norsk Lektorlag..

P4 - 09 May 14 kl. 09:21

YS varsler streik

YS varsler allerede streik i staten - to dager før varslingsfristen går ut. 1.400 medlemmer i en rekke etater kan bli tatt ut i streik fra 26.

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 08:02

Fransk fagforening varsler Norwegian-streik til uka

Fagforeningen som representerer Norwegians kabinansatte i Frankrike, varsler streik fra onsdag neste uke..

NRK - 13 Jul 15 kl. 18:50

Varsler streik i gresk sektor

En fagforening for offentlig ansatte i Hellas varsler en 24 timer lang streik onsdag, samme dag som landets nasjonalforsamling skal stemme over avtalen med EU, melder AFP..

NRK - 26 Nov 15 kl. 10:59

Varsler storstreik i Hellas

I Hellas varsler den største fagforeningen i offentlig sektor en 24 timers streik den 3.desember i protest mot pensjonsreformene i landet. Dette blir andre gang fagforeningen varsler streik mot endringer pålagt Hellas av EU og IMF..

NRK - 09 Jan 15 kl. 11:38

Varsler politisk streik

1,5 millioner medlemmer i de tre største arbeidstakerorganisasjonene, LO, YS og Unio, går ut i streik 28 februar, det varsler fagforbundet Industri Energi. Bakgrunnen for streiken er regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven..

P4 - 05 May 16 kl. 16:46

Renholdsarbeidere varsler streik fra tirsdag

Renholdsarbeidere varsler streik fra tirsdag om ikke partene kommer til enighet. Tarifforhandlingene mellom Norsk Arbeidsmandsforbund og NHO Service gikk til mekling i april da det kom til brudd mellom partene. Nå varsler forbundet at 517 arbeidstakere vil bli tatt ut i streik fra tirsdag morgen hvis meklingen ikke fører fram.

E24 - 08 May 15 kl. 05:29

Svenske piloter varsler streik

Også i Sverige er det brudd i forhandlingene om en ny tariffavtale mellom SAS og flygerne. Fagforeningen SPF varsler en mulig streik fra 21. mai..

Hegnar.no - 08 May 15 kl. 08:33

Svenske piloter varsler streik

Også i Sverige er det brudd i forhandlingene om en ny tariffavtale mellom SAS og flygerne. Fagforeningen SPF varsler en mulig streik fra 21. mai..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 16:49

Fransk fagforening varsler Norwegian-streik til uka

Fagforeningen som representerer Norwegians kabinansatte i Frankrike, varsler streik fra onsdag neste uke..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Truffet av lyn på golfturnering

Flere tilskuere er skadet etter et lynnedlsag under golfturnering i Atlanta i USA. Det melder ESPN. To av tilskuerne skal være alvorlig skadet.

P4 - 1 time siden

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

P4 - 1 time siden

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

P4 - 1 time siden

Ligger på 25 meters dyp

Bilen som havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i kveld, liggerp å 25 meters dyp. Det opplyser politiet. Tre personer som satt i bilen ble hentet opp av dykkere.

P4 - 1 time siden

Trump: - Store forventninger

Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen. Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin. Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook.

P4 - 2 timer siden

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale. Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB. Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..

P4 - 2 timer siden

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika. Det opplyser landets regjering i dag. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.

P4 - 3 timer siden

TIl sykehus etter å ha havnet i vannet

De tre personene som ble hentet opp av en bil som havnet i vannet i Svolvær i kveld, er nå sendt til sykehus i Tromsø med helikopter. Bilen kjørte i vannet ved fergekaia rundt klokken 20. Nødetatene og dykkere var på stedet rundt et kvarter senere, og fikk de tre ut av bilen og opp på land.

P4 - 3 timer siden

Kraftig brann på ferieøy

En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Minst to hoteller er evakuert ved byen Pythagorion. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som bor på et hotell i området er flyttet.

P4 - 4 timer siden

Ingebrigtsen to og tre 1500

Filip Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Paris, med 3.31.06, mens lillebror Jakob ble nummer fire med 3.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt