P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 04:37

P4 - 26 May 14 kl. 12:42

LOs skoleforbund varsler streik

Tre arbeidstakerorganisasjoner i kommunesektoren varsler nå mulig streik om 14 dager.
Norsk lektorlag med over 3000 medlemmer og Skolenes landsforbund som har 6000 medlemmer har sagt nei til riksmeklerens skisse i kommuneoppgjøret.
Også Musikernes Fellesorganisasjon er negativ til den framlagte skissen og sier til VG at det kan bli streik om 14 dager..
Les mer på P4


Les mer om:
Skolenes, Musikernes Fellesorganisasjon, VG, LOs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LOs, skoleforbund, varsler, streik
VG - 26 May 14 kl. 12:21

LOs skoleforbund varsler streik

Tre arbeidstakerorganisasjoner har sag nei til riksmeklerens skisse i kommuneoppgjøret. - Det kan bli streik om 14 dager eller til høsten, sier leder Gro Elisabeth Paulsen i Norsk Lektorlag..

P4 - 09 May 14 kl. 09:21

YS varsler streik

YS varsler allerede streik i staten - to dager før varslingsfristen går ut. 1.400 medlemmer i en rekke etater kan bli tatt ut i streik fra 26.

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 08:02

Fransk fagforening varsler Norwegian-streik til uka

Fagforeningen som representerer Norwegians kabinansatte i Frankrike, varsler streik fra onsdag neste uke..

NRK - 13 Jul 15 kl. 18:50

Varsler streik i gresk sektor

En fagforening for offentlig ansatte i Hellas varsler en 24 timer lang streik onsdag, samme dag som landets nasjonalforsamling skal stemme over avtalen med EU, melder AFP..

NRK - 26 Nov 15 kl. 10:59

Varsler storstreik i Hellas

I Hellas varsler den største fagforeningen i offentlig sektor en 24 timers streik den 3.desember i protest mot pensjonsreformene i landet. Dette blir andre gang fagforeningen varsler streik mot endringer pålagt Hellas av EU og IMF..

NRK - 09 Jan 15 kl. 11:38

Varsler politisk streik

1,5 millioner medlemmer i de tre største arbeidstakerorganisasjonene, LO, YS og Unio, går ut i streik 28 februar, det varsler fagforbundet Industri Energi. Bakgrunnen for streiken er regjeringens forslag til endringer i arbeidsmiljøloven..

P4 - 05 May 16 kl. 16:46

Renholdsarbeidere varsler streik fra tirsdag

Renholdsarbeidere varsler streik fra tirsdag om ikke partene kommer til enighet. Tarifforhandlingene mellom Norsk Arbeidsmandsforbund og NHO Service gikk til mekling i april da det kom til brudd mellom partene. Nå varsler forbundet at 517 arbeidstakere vil bli tatt ut i streik fra tirsdag morgen hvis meklingen ikke fører fram.

E24 - 08 May 15 kl. 05:29

Svenske piloter varsler streik

Også i Sverige er det brudd i forhandlingene om en ny tariffavtale mellom SAS og flygerne. Fagforeningen SPF varsler en mulig streik fra 21. mai..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 16:49

Fransk fagforening varsler Norwegian-streik til uka

Fagforeningen som representerer Norwegians kabinansatte i Frankrike, varsler streik fra onsdag neste uke..

Hegnar.no - 08 May 15 kl. 08:33

Svenske piloter varsler streik

Også i Sverige er det brudd i forhandlingene om en ny tariffavtale mellom SAS og flygerne. Fagforeningen SPF varsler en mulig streik fra 21. mai..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 5 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 7 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 8 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 8 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 9 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 9 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 9 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 9 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 10 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt