NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:53

NRK - 17 Jul 17 kl. 10:29

LO: – 40 prosent bryt lova

LOs sommarpatrulje har i år funne fleire lovbrot ved norske arbeidsplassar enn tidlegare. Over 40 prosent av bedriftene bryt lova. Det er klart etter at det er gjennomført 7000 uvarsla bedriftsbesøk, opplyser LO..
Les mer på NRK


Les mer om:
LOs, LO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO 40 prosent, bryt, lova
NRK - 31 Dec 17 kl. 09:32

– Demonstrantane må «betale prisen»

Iranske styresmakter åtvarar dei som for tredje dag demonstrerer i fleire byar i Iran. – Dei som skadar offentlege eigedelar, forstyrrar roa og bryt lova må bli halde ansvarlege og betale prisen, seier innanriksminister Abdolrahman Rahmani Fazli..

NRK - 28 Sep 17 kl. 17:03

– Bryt menneskerettane i Catalonia

EI gruppe FN-observatørar seier at spanske styresmakter ser ut til å bryte borgarrettane i aksjonane sine mot separatistar i Catalonia. Ekspertane David Kaye og Alfred de Zayas meiner Madrid bryt grunnleggjande rettar ved å kneble politisk debatt..

NRK - 28 Sep 17 kl. 16:33

KOFA: – NSB braut lova

NSB braut lova då ein stor vedlikehaldskontrakt gjekk til ein ungarsk verkstad utan ein tilbodsrunde, opplyser Klagenemnda for offentlege innkjøp (KOFA). Kontrakten har ein verdi på 75 millionar kroner..

NRK - 19 Dec 17 kl. 13:30

– Noreg bryt EØS-reglane om pensjon

EØS-tilsynet ESA meiner Noreg forskjellsbehandlar i skattebehandling av pensjonar. Bakgrunnen er at Noreg ikkje gir utflytta pensjonistar med små inntekter dei same skattefrådraga som pensjonistar i Noreg. ESA meiner praksisen bryt med EØS-reglane..

NRK - 03 Jul 17 kl. 15:27

Merkel lova tryggleik og skattekutt

Lågare arbeidsløyse, skattekutt og større satsing på politiet er viktige punkt i programmet til partiet til Tysklands statsminister Angela Merkel. Under ein pressekonferanse i Berlin i dag lova Merkel velstand og tryggleik til alle..

NRK - 29 Jan 18 kl. 10:17

Jurist: ulovlege bygg i strandsona

Fleire tusen løyve om å byggje i strandsona i Noreg er ulovlege fordi departementet tolka lova feil frå 2009 til 2016, hevdar ein jurist til forskingsmagasinet Apollon. Ei lovendring i 2017 kom til etter usemje om korleis lova skulle tolkast..

Dagbladet - 27 Dec 17 kl. 21:46

- Er det «lov» å ha flere sexpartnere som kvinne?

Ung, svart og kåt i Brooklyn..

Dagbladet - 28 Mar 17 kl. 07:21

Skal overleve ni måneder i Sibir. Slik blir det kontroversielle reality-programmet hvor «alt er lov»

- Vil vise det beste og verste ved menneskers natur, sier serieskaper..

NRK - 24 Nov 17 kl. 12:27

Uma Thurman bryt stilla

Skodespelaren Uma Thurman og Harvey Weinstein arbeidde samen i fleire store kassasuksessar. Torsdag tok Thurman bladet frå munnen i ei Thanksgiving-helsing til fansen og ymta om at ho også har vore utsett for uønskt merksemd frå Weinstein..

Hegnar.no - 04 Aug 17 kl. 14:30

Dagens viktigste graf

Er BNP-veksten i USA 3,0 prosent, 2,6 prosent eller 2,0 prosent. Og hva må til for å komme opp på 3 prosent?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt