NRK > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:38

NRK - 17 Jul 17 kl. 10:29

LO: – 40 prosent bryt lova

LOs sommarpatrulje har i år funne fleire lovbrot ved norske arbeidsplassar enn tidlegare. Over 40 prosent av bedriftene bryt lova. Det er klart etter at det er gjennomført 7000 uvarsla bedriftsbesøk, opplyser LO..
Les mer på NRK


Les mer om:
LOs, LO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO 40 prosent, bryt, lova
NRK - 28 Sep 17 kl. 17:03

– Bryt menneskerettane i Catalonia

EI gruppe FN-observatørar seier at spanske styresmakter ser ut til å bryte borgarrettane i aksjonane sine mot separatistar i Catalonia. Ekspertane David Kaye og Alfred de Zayas meiner Madrid bryt grunnleggjande rettar ved å kneble politisk debatt..

NRK - 28 Sep 17 kl. 16:33

KOFA: – NSB braut lova

NSB braut lova då ein stor vedlikehaldskontrakt gjekk til ein ungarsk verkstad utan ein tilbodsrunde, opplyser Klagenemnda for offentlege innkjøp (KOFA). Kontrakten har ein verdi på 75 millionar kroner..

NRK - 03 Jul 17 kl. 15:27

Merkel lova tryggleik og skattekutt

Lågare arbeidsløyse, skattekutt og større satsing på politiet er viktige punkt i programmet til partiet til Tysklands statsminister Angela Merkel. Under ein pressekonferanse i Berlin i dag lova Merkel velstand og tryggleik til alle..

Dagbladet - 28 Mar 17 kl. 07:21

Skal overleve ni måneder i Sibir. Slik blir det kontroversielle reality-programmet hvor «alt er lov»

- Vil vise det beste og verste ved menneskers natur, sier serieskaper..

NRK - 22 timer siden

Uma Thurman bryt stilla

Skodespelaren Uma Thurman og Harvey Weinstein arbeidde samen i fleire store kassasuksessar. Torsdag tok Thurman bladet frå munnen i ei Thanksgiving-helsing til fansen og ymta om at ho også har vore utsett for uønskt merksemd frå Weinstein..

Hegnar.no - 04 Aug 17 kl. 14:30

Dagens viktigste graf

Er BNP-veksten i USA 3,0 prosent, 2,6 prosent eller 2,0 prosent. Og hva må til for å komme opp på 3 prosent?.

Hegnar.no - 02 Oct 17 kl. 05:53

Østerrike har innført ny «burka-lov»

En ny lov er innført i Østerrike som gjør det ulovlig å dekke til ansiktet sitt..

NRK - 09 May 17 kl. 14:23

Færre negative til sammenslåing

I 2003 sa 48 prosent av de spurte nei til å redusere antallet kommuner. I 2007 var tallet 49,6 prosent, men så sank andelen til 40 prosent i 2011 og 31,7 prosent i 2015, viser en kartlegging Institutt for samfunnsforskning har gjort, ifølge NTB..

NRK - 18 Jul 17 kl. 13:54

Dømt til fengsel for tigging

Danmark har skjerpt lova mot tigging og ein rumensk tiggar er som den første dømt til fengsel i 14 dagar. utan vilkår. Mannen vart arrestert 11.

NRK - 20 Nov 17 kl. 16:12

Nektar å skifte ut Hagen

Frp nektar å skifte ut Nobel-kandidat Carl I. Hagen trass i at alle dei parlamentariske leiarane på Stortinget ber om det. Årsaka er at Hagen er vararepresentant på Stortinget.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..

NRK - 15 minutter siden

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..

NRK - 1 time siden

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..

NRK - 1 time siden

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..

NRK - 1 time siden

Rohingyaer blir plassert i leirer

Rohingyaer som blir sendt tilbake til Myanmar, skal først innkvarteres i midlertidige leire eller boliger i en tidsbegrenset periode, opplyser utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali, på en pressekonferanse i Dhaka lørdag..

NRK - 1 time siden

Nå åpnes alpinbakkene

Alpinsentre landet rundt åpner bakkene denne helga. For å gi de perfekte forholdene i løypa bruker anleggene flere hundre tusen kroner på drift av snøkanoner..

NRK - 1 time siden

Mener militær aksjon var lovlig

Høyesterettsdommer George Chiweshe i Zimbabwe sier den militære aksjonen som førte til Mugabes avgang var lovlig og ikke et kupp. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt