NRK > Nyheter

Monday, 24 July, 12:33

NRK - 17 Jul 17 kl. 10:29

LO: – 40 prosent bryt lova

LOs sommarpatrulje har i år funne fleire lovbrot ved norske arbeidsplassar enn tidlegare. Over 40 prosent av bedriftene bryt lova. Det er klart etter at det er gjennomført 7000 uvarsla bedriftsbesøk, opplyser LO..
Les mer på NRK


Les mer om:
LOs, LO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO 40 prosent, bryt, lova
NRK - 03 Jul 17 kl. 15:27

Merkel lova tryggleik og skattekutt

Lågare arbeidsløyse, skattekutt og større satsing på politiet er viktige punkt i programmet til partiet til Tysklands statsminister Angela Merkel. Under ein pressekonferanse i Berlin i dag lova Merkel velstand og tryggleik til alle..

Dagbladet - 28 Mar 17 kl. 07:21

Skal overleve ni måneder i Sibir. Slik blir det kontroversielle reality-programmet hvor «alt er lov»

- Vil vise det beste og verste ved menneskers natur, sier serieskaper..

NRK - 09 May 17 kl. 14:23

Færre negative til sammenslåing

I 2003 sa 48 prosent av de spurte nei til å redusere antallet kommuner. I 2007 var tallet 49,6 prosent, men så sank andelen til 40 prosent i 2011 og 31,7 prosent i 2015, viser en kartlegging Institutt for samfunnsforskning har gjort, ifølge NTB..

NRK - 18 Jul 17 kl. 13:54

Dømt til fengsel for tigging

Danmark har skjerpt lova mot tigging og ein rumensk tiggar er som den første dømt til fengsel i 14 dagar. utan vilkår. Mannen vart arrestert 11.

NRK - 04 Jul 17 kl. 14:31

Brann i flyktningleir i Libanon

Ei ung jente omkom i ein brann i ein syrisk flyktningleir i Bekaadalen i Libanon. 21 personar er skadde, sju av dei kritisk. Over 20 av telta i leiren brann ned.

NRK - 12 Apr 17 kl. 18:17

Tettere før fransk presidentvalg

En meningsmåling før neste søndags presidentvalg i Frankrike gir Marine Le Pen en oppslutning på 23,5 prosent. Deretter følger Emmanuel Macron (22,5 prosent), Francois Fillon (19,0 prosent) og Jean-Luc Melenchon (22,5 prosent)..

P4 - 13 Apr 17 kl. 07:45

Nå er Sp større enn Frp

Senterpartiet er nå større enn Fremskrittspartiet på en fersk måling. Trygve Slagsvold Vedum og resten av Senterpartiet er oppe på 13,5 prosent på VGs partibarometer, og blir med det større enn Frp, som lander på 12,9 prosent. Målingen viser et solid rødgrønt flertall, med et Venstre under sperregrensen på fattige 3,7 prosent og et Høyre på 19,3 prosent..

P4 - 03 Mar 17 kl. 11:16

Boligprisene opp 0,6 prosent

Boligprisene her i landet er nå 13 prosent høyere enn for ett år siden. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 0,6 prosent i februar, viser tall Eiendom Norge presenterte i dag. Det var særlig Oslo som hadde en sterk oppgang forrige måned, med en vekst på 1,6 prosent.

P4 - 04 Mar 17 kl. 13:40

Kina øker forsvarsbudsjettet med 7 prosent

Kina satser tungt på sitt forsvar og øker forsvarsbudsjettet med rundt sju prosent i år. Økningen er omtrent på samme nivå som i fjor, da budsjettet økte med 7,6 prosent. I USA har president Donald Trump foreslått å øke forsvarsbudsjettet med 10 prosent..

P4 - 20 Apr 17 kl. 09:44

Papiravisene taper stadig

Stadig færre leser avisen - på papir. Mens 84 prosent av befolkningen leste en eller flere papiraviser hver dag i 1997, var endelen i 2016 nede i 39 prosent. Det viser tallene i Norsk Mediebarometer fra Statistisk sentralbyrå som ble offentliggjort nå i formiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ryanair vil kjøpe Alitalia

Ryanair har lagt inn et uforpliktende bud på det nasjonale, italienske flyselskapet Alitalia..

NRK - 15 minutter siden

Møtte russerne fire ganger

I sin skriftlige forklaring for senatets etteretningskomité opplyser Jared Kushner at han møtte russere fire ganger, men nekter for at han forsøkte å opprette en hemmelig kommunikasjonskanal mellom Trump-kampanjen og russerne..

NRK - 15 minutter siden

– En sjelden politisk håndverker

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier Jørgen Kosmo vil bli dypt savnet. – Han kombinerte det prinsipielle med det praktiske. En sjelden politisk håndverker, skriver den tidligere Ap-lederen og statsministeren på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

E6 mellom Kvam og Frya åpnet

Strekningen som har vært steng siden i dag tidlig er nå åpnet for fri ferdsel..

NRK - 30 minutter siden

Rekordhøye søkertall

Det er rekordmange søkere til fiskerifag på universitetene rundt om i Norge. Det melder Fiskeribladet. Rekrutteringen til fagene har økt med mer enn 50 prosent siden fjoråret ifølge tall fra Sett Sjøbein..

NRK - 30 minutter siden

Restless får nye forsyninger

Den Oslo-registrerte seilbåten Restless, som sprang lekk i Stillehavet utenfor Peru lørdag, fikk søndag kveld nye forsyninger og utstyr om bord fra det svenske skipet Oberon. Restless skal nå seile til Marquesasøyene i Fransk Polynesia på egen hånd..

NRK - 15 minutter siden

Kushner avviser «upassende kontakt»

Donald Trumps svigersønn Jared Kushner sier han ikke har hatt upassende kontakt med russiske myndighetspersoner og at han ikke har tatt initiativ til eller kjenner til at noen i Trump-kampanjen samarbeidet med russerne..

NRK - 15 minutter siden

Kushner: Søkte for tidlig

Jared Kushner sier hans søknad om sikkerhetsklarering ved en feil ble sendt før den var fullstendig, og at den ikke omfattet alle hans utenlandske kontakter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia: rettssak om pressefrihet

Hele 17 journalister og redaktører fra Tyrkias største opposisjonsavis, Cumhuriyet, står på tiltalebenken for å ha skrevet artikler som støtter terrorister. Internasjonale presseorganisasjoner er til stede i Istanbul for å følge saken, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Færre blir tatt i fotoboks

Siden 2005 har antall straffbare overtredelser sunket kraftig. Utviklingen fortsetter i riktig retning første halvår av 2017. Hittil i år er det fem prosent nedgang sammenlignet med første halvår av 2016..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt