NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:23

NRK - 17 Jul 17 kl. 10:29

LO: – 40 prosent bryt lova

LOs sommarpatrulje har i år funne fleire lovbrot ved norske arbeidsplassar enn tidlegare. Over 40 prosent av bedriftene bryt lova. Det er klart etter at det er gjennomført 7000 uvarsla bedriftsbesøk, opplyser LO..
Les mer på NRK


Les mer om:
LOs, LO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO 40 prosent, bryt, lova
NRK - 03 Jul 17 kl. 15:27

Merkel lova tryggleik og skattekutt

Lågare arbeidsløyse, skattekutt og større satsing på politiet er viktige punkt i programmet til partiet til Tysklands statsminister Angela Merkel. Under ein pressekonferanse i Berlin i dag lova Merkel velstand og tryggleik til alle..

Dagbladet - 28 Mar 17 kl. 07:21

Skal overleve ni måneder i Sibir. Slik blir det kontroversielle reality-programmet hvor «alt er lov»

- Vil vise det beste og verste ved menneskers natur, sier serieskaper..

Hegnar.no - 04 Aug 17 kl. 14:30

Dagens viktigste graf

Er BNP-veksten i USA 3,0 prosent, 2,6 prosent eller 2,0 prosent. Og hva må til for å komme opp på 3 prosent?.

NRK - 09 May 17 kl. 14:23

Færre negative til sammenslåing

I 2003 sa 48 prosent av de spurte nei til å redusere antallet kommuner. I 2007 var tallet 49,6 prosent, men så sank andelen til 40 prosent i 2011 og 31,7 prosent i 2015, viser en kartlegging Institutt for samfunnsforskning har gjort, ifølge NTB..

NRK - 18 Jul 17 kl. 13:54

Dømt til fengsel for tigging

Danmark har skjerpt lova mot tigging og ein rumensk tiggar er som den første dømt til fengsel i 14 dagar. utan vilkår. Mannen vart arrestert 11.

NRK - 04 Jul 17 kl. 14:31

Brann i flyktningleir i Libanon

Ei ung jente omkom i ein brann i ein syrisk flyktningleir i Bekaadalen i Libanon. 21 personar er skadde, sju av dei kritisk. Over 20 av telta i leiren brann ned.

NRK - 12 Apr 17 kl. 18:17

Tettere før fransk presidentvalg

En meningsmåling før neste søndags presidentvalg i Frankrike gir Marine Le Pen en oppslutning på 23,5 prosent. Deretter følger Emmanuel Macron (22,5 prosent), Francois Fillon (19,0 prosent) og Jean-Luc Melenchon (22,5 prosent)..

NRK - 28 Aug 17 kl. 02:49

Fire av ti vil øke skattene

I en ny måling gjort for Bergens Tidende sier 38 prosent at skattene bør økes for å opprettholde et godt velferdstilbud. 35 prosent ønsker redusert skatt, mens 22 prosent mener at skattenivået bør være uendret. Fem prosent er usikre, skriver NTB..

P4 - 13 Apr 17 kl. 07:45

Nå er Sp større enn Frp

Senterpartiet er nå større enn Fremskrittspartiet på en fersk måling. Trygve Slagsvold Vedum og resten av Senterpartiet er oppe på 13,5 prosent på VGs partibarometer, og blir med det større enn Frp, som lander på 12,9 prosent. Målingen viser et solid rødgrønt flertall, med et Venstre under sperregrensen på fattige 3,7 prosent og et Høyre på 19,3 prosent..

P4 - 03 Mar 17 kl. 11:16

Boligprisene opp 0,6 prosent

Boligprisene her i landet er nå 13 prosent høyere enn for ett år siden. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 0,6 prosent i februar, viser tall Eiendom Norge presenterte i dag. Det var særlig Oslo som hadde en sterk oppgang forrige måned, med en vekst på 1,6 prosent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Klar ledelse til English på Zealand

Etter at 20 prosent av stemmene er talt opp på New Zealand, ligger statsminister Bill English' konservative parti best an med 46 prosent. Utfordrer Jacinda Ardern fra Labour har fått 36 prosent, mens NZF og De grønne fikk henholdsvis 7 og 6 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Bensinpriser doblet i Nord-Korea

Bensinpriser i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er doblet siden starten av året. Nye sanksjoner strammer landets tilgang på olje. Nyhetsbyrået AF skriver at prisene har økt med 20 prosent de to siste månedene.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakett kl.11.10

Ekstrasending om rakett kl.11.10.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakettoppskyting

Ekstrasending om rakettoppskyting.

NRK - 30 minutter siden

Bildt: Snakk sammen, ikke skyt

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt kommenterer på Twitter at både Iran og USA burde gå til bake til samtaler, fremfor å skyte opp raketter og true med sanksjoner. I natt skjøt Iran opp en ny rakett i strid med Iranavtalen..

NRK - 1 time siden

Markering av donasjonsdagen

I dag markeres Donasjonsdagen med 79 stand over hele landet. 80 prosent av befolkningen i Norge er positiv til organdonasjon, sier Aleksander Sekowski i Stiftelsen Organdonasjon. Rundt 500 står transplantasjonskø for livsviktige organer i Norge..

NRK - 1 time siden

Mot valgthriller på New Zealand

Valglokalene i New Zealand er stengt etter lørdagens parlamentsvalg. Meningsmålingene i forkant av valget tyder på dødt løp mellom den konservative statsministeren Bill English fra nasjonalpartiet og hans utfordrer Jacinda Ardern..

NRK - 1 time siden

Lover flere doer i Hardanger

Det er for få offentlige toaletter i Hardangerger, mener Hardangerrådet. Mange turister har klaget over at det er vanskelig å finne åpne, rene offentlige toaletter. Neste turistsesong skal det bli bedre, sier rådsordfører Jon Larsgard til NRK..

NRK - 1 time siden

Arrestert for grov vold i Harstad

En mann i 20-årene er arrestert av politiet i Harstad etter at han skal ha skadet to andre. En av de skadde fikk hodeskader..

NRK - 3 timer siden

Mobbehenvendelser øker om høsten

Chattetjenesten Snakkommobbing.no i Kristiansand har en stor økning i antallet henvendelser fra barn og unge om høsten etter skolestart. Nitti prosent av de unge som tar kontakt forteller at mobbingen skjer på skolen, sier leder Andreas Eidem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt