E24 > Økonomi

Lørdag, 08 August, 12:11

E24 - 19 aug. 19 kl. 22:10

LO-patrulje hevder de ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Ifølge Farukh Qureshi ble han og LOs valgpatrulje nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. Hverken XXL-sjef Anders Kjellen eller Power-sjef Morten Hovland kjenner seg igjen i kritikken..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Farukh Qureshi, LOs, XXL, Power, Alnabru, Anders Kjellen, Morten Hovland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-patrulje, hevderde , ble, nektet, adgang, til, XXLog , Power Virker som et problem på systemnivå
E24 - 19 aug. 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 02:49

Avis: Nektet å forsvare Trump

Washington Post hevder at president Trump ba sin egen justisminister om å offentlig forsvare ham mot Ukraina-anklagene. Justisminister William Barr skal ha nektet umiddelbart..

P4 - 25 jan. 20 kl. 12:38

Hevder Trump beordrer oppsigelse

En tidligere medarbeider av Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, hevder å ha opptak hvor presidenten beordrer USAs Ukraina-ambassadør oppsagt. Det skjulte opptaket ble ifølge ABC News tatt opp under en middag i april i 2018, og skal nå være sendt til Demokratene. Ambassadøren ble i mai i år fjernet fra stillingen og hun hevder selv at hun ble presset ut.

P4 - 05 mai 20 kl. 23:21

Hevder varsler ble bagatellisert

USAs helseminister Alex Azar og ledelsen i helsedepartementet anklages nå for å ha nektet å lytte til koronaadvarsler fra en omplassert helsetopp tidligere i år. Mannen som jobbet i en etat som underlagt USAs helsedepartement hevder han forsøkte å advare om viruset etter at Verdens helseorganisasjon kom med en advarsel i januar. Azar og ledelsen i helsedepartementet har ikke svart på anklagene..

P4 - 16 april 20 kl. 23:09

Skal ha blitt nektet smittevern og testing

Flere ansatte på sykehjem i Sverige hevder de er blitt nektet å bruke smittevernutstyr og la seg bli testet av deres sjefer. Det skriver SVT. De ansatte skal ha fått beskjed om at det ikke var tilstrekkelig med utstyr, eller at tester ville avslørt smitte, og at man da ikke kunne møte på jobb.

NRK - 14 sep. 19 kl. 22:54

Kan bli omvalg på Gjøvik

En mann hevder at han ble nektet å stemme ved kommunevalget i Gjøvik. Nå har han klaget. Klagen kan i ytterste konsekvens føre til at departementet utlyser nyvalg i kommunen, ifølge OA.

P4 - 19 nov. 19 kl. 17:05

Moxnes nektet adgang

Rødt-leder Bjørnar Moxnes ble nektet adgang på ambulanseflybasen i Kirkenes i dag. Det selv om de ansatte i Babcock som drifter ambulanseflyene ønsket å møte ham. Rødt er kritisk til at luftambulansen er på anbud.

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 02:49

Presset øker

Mens presset øker mot president Trump hevder Washington Post justisminister William Barr skal ha nektet å forsvare ham offentlig i forbindelse med Ukraina-skandalen..

NRK - 10 juli 20 kl. 12:45

Nektet å etterkomme pålegg

En mann som nektet å etterkomme politiets pålegg har hoppet ut i Oslofjorden, ifølge politiet. Han holdt en skarp gjenstand han nektet å slippe og politiet brukte pepperspray mot han. Mannen ligger ved en bøye og politiet er på vei med politibåten..

NRK - 29 aug. 19 kl. 02:23

Harvard-student nektet innreise

En palestinsk student ved prestisjetunge Harvard University er nektet innreise til USA. Årsaken skal være at hans venner skrev USA-kritiske innlegg. Ismail Ajjawi (17) ble nektet innreise da han landet i Boston forrige uke..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Nytt rekordår for havvind i 2019: Venter ny rekord i år – tross corona

Aldri har det blitt installert mer ny havvind-kapasitet enn i fjor. Vindbransjen spår ny rekord i år, og en åttedobling innen 2030..

E24 - 2 timer siden

Tilbakegang for Swix-eier: – Fluorsaken tok mye kapasitet

Brav vokste marginalt på topplinjen, men gikk tilbake i Norge. Administrerende direktør Espen Engelstad sier utviklingen i Skandinavia var skuffende..

E24 - 3 timer siden

USA: Forhandlinger om koronakrisepakke kollapset

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har brutt sammen. Avstanden mellom partene var for stor..

E24 - 4 timer siden

Frykter Hurtigruten-saken skal skremme turister fra å dra til Svalbard

Hurtigruten-saken kan gjøre det enda vanskeligere for turistnæringen på Svalbard. Men tysk reisebyrå tror ikke omdømmet til Svalbard står i fare..

E24 - 13 timer siden

Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall..

E24 - 15 timer siden

Rekordår for møbelbransjen i fjor

Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar og Møbelringen akterut i fjor på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs..

E24 - 16 timer siden

Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden.

Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet..

E24 - 17 timer siden

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

E24 - 22 timer siden

Innfører nasjonalt forbud mot alkoholservering

En nasjonal skjenkestopp etter midnatt er blant flere grep regjeringen innfører for å holde smittespredningen under kontroll..

E24 - 19 timer siden

Bareier reagerer på skjenkestopp: – Flere millioner kroner kommer til å gå tapt

Myndighetene innfører nasjonalt forbud mot servering av alkohol etter midnatt. Det får store konsekvenser for utelivsbransjen, og Virke er skuffet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt