E24 > Økonomi

Tuesday, 17 September, 11:28

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje hevder de ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Ifølge Farukh Qureshi ble han og LOs valgpatrulje nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. Hverken XXL-sjef Anders Kjellen eller Power-sjef Morten Hovland kjenner seg igjen i kritikken..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Farukh Qureshi, LOs, XXL, Power, Alnabru, Anders Kjellen, Morten Hovland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-patrulje, hevderde , ble, nektet, adgang, til, XXLog , Power Virker som et problem på systemnivå
E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..

NRK - I førrgår: 22:54

Kan bli omvalg på Gjøvik

En mann hevder at han ble nektet å stemme ved kommunevalget i Gjøvik. Nå har han klaget. Klagen kan i ytterste konsekvens føre til at departementet utlyser nyvalg i kommunen, ifølge OA.

NRK - 29 Aug 19 kl. 02:23

Harvard-student nektet innreise

En palestinsk student ved prestisjetunge Harvard University er nektet innreise til USA. Årsaken skal være at hans venner skrev USA-kritiske innlegg. Ismail Ajjawi (17) ble nektet innreise da han landet i Boston forrige uke..

NRK - 04 Sep 19 kl. 06:28

Blind kvinne ble nektet assistent

I Brumunddal i Hedmark ble Elisabeth Johansen, som er blind, nektet å ha med assistenten sin da hun skulle forhåndsstemme i denne uka. Ringsaker kommune beklager det som skjedde..

P4 - 17 Jun 19 kl. 09:40

Jemtland nektet straffskyld

Svein Jemtland erkjente ikke straffskyld for drap på kona da ankesaken begynte Eidsivating lagmannsrett i dag. I tingretten ble 48-åringen dømt til 18 års fengsel for å ha skutt og drept sin vel ti år yngre kone i desember 2017. Han hevder at skuddet gikk av ved et uhell, og anket dommen på stedet..

P4 - 19 Jun 19 kl. 09:55

Mor ble vitne til pågripelse

Moren til den 16 år gamle jenta som ble drept på Vinstra i Oppland i fjor ble vitne til pågripelsen av gjerningsmannen. Det fortalte moren da hun vitnet i Nord-Gudbrandsdal tingrett i formiddag. Den 17 år gamle gutten som er tiltalt har nektet straffskyld fordi han hevder han var utilregnelig da drapet skjedde..

P4 - 26 Apr 19 kl. 16:22

Anker til høyesterett

Trusselsaken til islamisten Mohyeldeen Mohammad er anket til Høyesterett. Det opplyser hans forsvarer Brynjar Meling til VG. Mohammad ble i lagmannsretten dømt til to år og tre måneders fengsel for trusler mot Venstre-politiker Abid Raja.

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 15:41

Begjærte seg løslatt: - Han ønsker ikke å sitte i fengsel

Philip Manshaus nektet å forklare seg i retten. Det eneste han sa var personalia, at han nektet straffskyld og begjærte seg løslatt..

Dagbladet - 21 May 19 kl. 18:08

Frp ville invitere tobakksbransjen til Stortinget - ble nektet

I Norge tvinges tobakksbransjen til å tilsette tobakk i snus som i utgangspunktet er tobakksfri. På Stortinget blir de nektet å møte i høring..

Dagbladet - 14 Jul 19 kl. 18:40

Transperson nektet oppreisning

En mann som juridisk var kvinne, måtte sone straffen på en mannsavdeling og ble nektet å bruke kvinneklær. Nå har kvinnen igjen byttet kjønn, og er igjen mann..

Fler nyheter fra E24

E24 - 17 timer siden

Pareto: Oljesjokket vil gi «premium prising» på Nordsjøolje

Paretos oljeanalytiker, Nadia Martin Wiggen, tror droneangrepet i Saudi-Arabia kan være gode nyheter for norsk råolje. – Det er veldig bra at Johan Sverdrup startet opp tidlig..

E24 - 16 timer siden

Dansk skattekrav på 1,2 milliarder kroner mot Nordea

Danske skattemyndigheter har rettet et krav på rundt 1,2 milliarder norske kroner mot Nordea. Banken bekrefter å ha mottatt kravet..

E24 - 16 timer siden

NHO om oljeprissjokket: – Bra for Norge her og nå

Høyere oljepris er isolert sett bra for Norge, men det saudiske oljesjokket kommer med en bismak, mener NHOs sjeføkonom Øystein Dørum. Han frykter eskalering av regionale konflikter og global uro som kan skade norsk økonomi..

E24 - 15 timer siden

Stoltenberg om angrepene i Saudi-Arabia: - Ekstremt bekymret

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag..

E24 - 13 timer siden

Oljeangrep kan påvirke tankmarkedet: – Dette er kaos

Angrepet som satt store deler av Saudi-Arabias oljeproduksjon ut av spill kan ramme etterspørsel etter tankskip, men også gi en «konfliktpremie», ifølge shippinganalytikere..

E24 - 13 timer siden

Forklart: Slik påvirker droneangrepene Norge

Journalist Marius Lorentzen forklarer hvordan droneangrepene i Saudi-Arabia påvirker Norge og norsk økonomi..

E24 - 18 timer siden

NTNU-professor om droneangrepet: – Dette rammer verdensøkonomien

Både Iran og Houthi-opprørerne har motiver for et angrep av denne typen, forklarer NTNU-professor. Men bare en av dem vil tjene på å si at de står bak..

E24 - 18 timer siden

Saudiarabisk talsmann: – Alt tyder på at våpen fra Iran ble brukt i helgens angrep

En saudiarabisk militærtalsmann sier etterforskningen så langt tyder på at iranske våpen ble brukt i angrepene mot oljeanlegg i Saudi-Arabia..

E24 - 19 timer siden

Konkurransetilsynet varsler stans av Prosafe-fusjon

Konkurransetilsynet vurderer å gripe inn og stanse Prosafes foreslåtte oppkjøp av Floatel, fusjonen som skulle skape verdens største boligriggselskap..

E24 - Igår: 08:59

Analysesjef om oljeangrepet: – Har snudd markedet på hodet

Oljeprisen skyter i været etter angrepet mot Saudi-Arabias oljeanlegg. Nordea tror prisen på nordsjøolje kan komme opp i 70 dollar fatet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt