E24 > Økonomi

Lørdag, 08 August, 11:26

E24 - 19 aug. 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Farukh Qureshi, LOs, XXL, Power, Alnabru, Anders Kjellen, Morten Hovland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-patrulje, ble, nektet, adgang, til, XXLog , Power, Virker, som et problem på systemnivå
P4 - 19 nov. 19 kl. 17:05

Moxnes nektet adgang

Rødt-leder Bjørnar Moxnes ble nektet adgang på ambulanseflybasen i Kirkenes i dag. Det selv om de ansatte i Babcock som drifter ambulanseflyene ønsket å møte ham. Rødt er kritisk til at luftambulansen er på anbud.

E24 - 19 aug. 19 kl. 22:10

LO-patrulje hevder de ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Ifølge Farukh Qureshi ble han og LOs valgpatrulje nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. Hverken XXL-sjef Anders Kjellen eller Power-sjef Morten Hovland kjenner seg igjen i kritikken..

Dagbladet - 19 nov. 19 kl. 16:13

Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere partimedlemmer slapp ikke inn for å snakke med de ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes..

Hegnar.no - 09 juni 19 kl. 08:22

Stortingsvaktene slapp ikke inn Venstre-politiker

Da Venstre-representant Guri Melby i midten av mai ble nektet adgang til Stortinget, fryktet vaktene at kinesiske sikkerhetsvakter ville angripe henne..

Aftenposten - 28 juni 19 kl. 20:10

Nektet adgang til å teste hovedbanen. Moste motstanderne i første VM-kamp.

I fire dager på rad prøvde verdensenerne å få trene på hovedbanen i VM. Det gikk ikke..

NRK - 16 aug. 19 kl. 08:53

Blir nektet adgang til Israel

De to demokratiske kongressmedlemmene Ilhan Omar og Rashida Tlaib nektes innreise til Israel, etter at de har støttet en palestinskledet boikott av landet, det skriver blant annet Time. De to skulle opprinnelig til Jerusalem og Vestbredden..

Dagbladet - 27 aug. 19 kl. 20:39

Sp-ordfører nektet Ap-topp adgang til eldresenter

Eldresentret heiste flagget da Sps parlamentariske leder Marit Arnstad besøkte i Sp-styrte Leka i Trøndelag i forrige uke. Men da Ap's Ingvild Kjerkol ville besøke eldresentret i januar, ble hun avvist..

Aftenposten - 16 mai 19 kl. 22:05

TV 2: Stortingspresidenten nekter å svare på hvorfor stortingsrepresentant med «frihet»-T-skjorte ble vurdert som sikkerhetsrisiko

Guri Melby (V) vurderer å søke om innsyn i begrunnelsen for at hun ble nektet adgang på Stortinget under statsbesøket fra Kina onsdag..

NRK - 16 mai 19 kl. 22:05

TV 2: Melby vurderer å søke innsyn

Stortingsrepresentant Guri Melby (V) vurderer å søke om innsyn i begrunnelsen for at hun ble nektet adgang på Stortinget under statsbesøket fra Kina onsdag, melder TV2. Hun måtte ta av seg en T-skjorte med påskriften «Frihet» for å komme inn..

Aftenposten - 14 feb. 20 kl. 19:10

Norske politikere nektet adgang til greske øyer

Tusenvis sitter i overfylte leirer på øyene, mens flyktninger, lokale innbyggere og høyreekstreme tar til gatene. – Det er vel noe de ikke vil at verden skal se, sier Karin Andersen (SV)..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Tilbakegang for Swix-eier: – Fluorsaken tok mye kapasitet

Brav vokste marginalt på topplinjen, men gikk tilbake i Norge. Administrerende direktør Espen Engelstad sier utviklingen i Skandinavia var skuffende..

E24 - 3 timer siden

USA: Forhandlinger om koronakrisepakke kollapset

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har brutt sammen. Avstanden mellom partene var for stor..

E24 - 3 timer siden

Frykter Hurtigruten-saken skal skremme turister fra å dra til Svalbard

Hurtigruten-saken kan gjøre det enda vanskeligere for turistnæringen på Svalbard. Men tysk reisebyrå tror ikke omdømmet til Svalbard står i fare..

E24 - 13 timer siden

Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall..

E24 - 14 timer siden

Rekordår for møbelbransjen i fjor

Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar og Møbelringen akterut i fjor på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs..

E24 - 15 timer siden

Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden.

Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet..

E24 - 16 timer siden

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

E24 - 21 timer siden

Innfører nasjonalt forbud mot alkoholservering

En nasjonal skjenkestopp etter midnatt er blant flere grep regjeringen innfører for å holde smittespredningen under kontroll..

E24 - 18 timer siden

Bareier reagerer på skjenkestopp: – Flere millioner kroner kommer til å gå tapt

Myndighetene innfører nasjonalt forbud mot servering av alkohol etter midnatt. Det får store konsekvenser for utelivsbransjen, og Virke er skuffet..

E24 - 20 timer siden

Åpner for å si opp alle svenske ansatte i Sunclass Airlines

Etter brudd i forhandlingene mellom flyselskapet og de ansatte i Stordalen-eide Sunclass Airlines, kan det nå gå mot oppsigelse av alle de ansatte i Sverige..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt