E24 > Økonomi

Tuesday, 17 September, 10:48

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Farukh Qureshi, LOs, XXL, Power, Alnabru, Anders Kjellen, Morten Hovland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-patrulje, ble, nektet, adgang, til, XXLog , Power, Virker, som et problem på systemnivå
E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje hevder de ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Ifølge Farukh Qureshi ble han og LOs valgpatrulje nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. Hverken XXL-sjef Anders Kjellen eller Power-sjef Morten Hovland kjenner seg igjen i kritikken..

Hegnar.no - 09 Jun 19 kl. 08:22

Stortingsvaktene slapp ikke inn Venstre-politiker

Da Venstre-representant Guri Melby i midten av mai ble nektet adgang til Stortinget, fryktet vaktene at kinesiske sikkerhetsvakter ville angripe henne..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 20:10

Nektet adgang til å teste hovedbanen. Moste motstanderne i første VM-kamp.

I fire dager på rad prøvde verdensenerne å få trene på hovedbanen i VM. Det gikk ikke..

NRK - 16 Aug 19 kl. 08:53

Blir nektet adgang til Israel

De to demokratiske kongressmedlemmene Ilhan Omar og Rashida Tlaib nektes innreise til Israel, etter at de har støttet en palestinskledet boikott av landet, det skriver blant annet Time. De to skulle opprinnelig til Jerusalem og Vestbredden..

Dagbladet - 27 Aug 19 kl. 20:39

Sp-ordfører nektet Ap-topp adgang til eldresenter

Eldresentret heiste flagget da Sps parlamentariske leder Marit Arnstad besøkte i Sp-styrte Leka i Trøndelag i forrige uke. Men da Ap's Ingvild Kjerkol ville besøke eldresentret i januar, ble hun avvist..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 22:05

TV 2: Stortingspresidenten nekter å svare på hvorfor stortingsrepresentant med «frihet»-T-skjorte ble vurdert som sikkerhetsrisiko

Guri Melby (V) vurderer å søke om innsyn i begrunnelsen for at hun ble nektet adgang på Stortinget under statsbesøket fra Kina onsdag..

NRK - 16 May 19 kl. 22:05

TV 2: Melby vurderer å søke innsyn

Stortingsrepresentant Guri Melby (V) vurderer å søke om innsyn i begrunnelsen for at hun ble nektet adgang på Stortinget under statsbesøket fra Kina onsdag, melder TV2. Hun måtte ta av seg en T-skjorte med påskriften «Frihet» for å komme inn..

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Tlaib får reise til Israel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i landet, for å besøke familie på Vestbredden, det melder AFP. Tlaib var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter støtte til en palestinskledet boikott av landet..

P4 - 14 Jun 19 kl. 11:45

Saksøker Facebook for 10 mrd

Frisøren Merete Hodne saksøker Facebook for 10 milliarder kroner for å ha blitt utestengt fra nettsiden i en måned. Det melder NRK. Facebook har ikke gitt noen begrunnelse, men Hodne antar det er fordi hun har publisert bilde av en høyreekstrem.

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Omar og Tlaib til Israel likevel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i Israel, det melder AFP. Tlaib og Ilhan Omar var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter at de flagget støtte til en palestinskledet boikott av landet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 16 timer siden

Pareto: Oljesjokket vil gi «premium prising» på Nordsjøolje

Paretos oljeanalytiker, Nadia Martin Wiggen, tror droneangrepet i Saudi-Arabia kan være gode nyheter for norsk råolje. – Det er veldig bra at Johan Sverdrup startet opp tidlig..

E24 - 15 timer siden

Dansk skattekrav på 1,2 milliarder kroner mot Nordea

Danske skattemyndigheter har rettet et krav på rundt 1,2 milliarder norske kroner mot Nordea. Banken bekrefter å ha mottatt kravet..

E24 - 15 timer siden

NHO om oljeprissjokket: – Bra for Norge her og nå

Høyere oljepris er isolert sett bra for Norge, men det saudiske oljesjokket kommer med en bismak, mener NHOs sjeføkonom Øystein Dørum. Han frykter eskalering av regionale konflikter og global uro som kan skade norsk økonomi..

E24 - 14 timer siden

Stoltenberg om angrepene i Saudi-Arabia: - Ekstremt bekymret

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag..

E24 - 13 timer siden

Oljeangrep kan påvirke tankmarkedet: – Dette er kaos

Angrepet som satt store deler av Saudi-Arabias oljeproduksjon ut av spill kan ramme etterspørsel etter tankskip, men også gi en «konfliktpremie», ifølge shippinganalytikere..

E24 - 13 timer siden

Forklart: Slik påvirker droneangrepene Norge

Journalist Marius Lorentzen forklarer hvordan droneangrepene i Saudi-Arabia påvirker Norge og norsk økonomi..

E24 - 17 timer siden

NTNU-professor om droneangrepet: – Dette rammer verdensøkonomien

Både Iran og Houthi-opprørerne har motiver for et angrep av denne typen, forklarer NTNU-professor. Men bare en av dem vil tjene på å si at de står bak..

E24 - 18 timer siden

Saudiarabisk talsmann: – Alt tyder på at våpen fra Iran ble brukt i helgens angrep

En saudiarabisk militærtalsmann sier etterforskningen så langt tyder på at iranske våpen ble brukt i angrepene mot oljeanlegg i Saudi-Arabia..

E24 - 18 timer siden

Konkurransetilsynet varsler stans av Prosafe-fusjon

Konkurransetilsynet vurderer å gripe inn og stanse Prosafes foreslåtte oppkjøp av Floatel, fusjonen som skulle skape verdens største boligriggselskap..

E24 - Igår: 08:59

Analysesjef om oljeangrepet: – Har snudd markedet på hodet

Oljeprisen skyter i været etter angrepet mot Saudi-Arabias oljeanlegg. Nordea tror prisen på nordsjøolje kan komme opp i 70 dollar fatet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt