NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 05:03

NRK - 10 jan. 21 kl. 22:22

LO-leder støtte Støre

LO-leder Hans Christian Gabrielsen støtter Jonas Gahr Støre som Arbeiderpartiets leder, melder TV 2. Etter en rekke dårlige meningsmålinger har blant annet Ap-veteran Thorbjørn Berntsen etterlyst en lederdebatt i partiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hans Christian Gabrielsen, Jonas Gahr Støre, Arbeiderpartiets, TV, Ap, Thorbjørn Berntsen, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-leder, støtte, Støre
NRK - 12 mars 21 kl. 03:06

Aaserud ny leder i valgkomiteen

Stortingsrepresentant og tidligere statsråd Rigmor Aasrud (60) fra Oppland overtar vervet som leder i valgkomiteen i Arbeiderpartiet. Opprinnelig var LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, som døde brått tirsdag, oppnevnt som leder av valgkomiteen..

NRK - 15 april 21 kl. 17:08

Ny leder av koronakommisjonen

Egil Matsen blir ny leder i koronakommisjonen, som skal fortsette arbeidet med å granske Norges håndtering av koronapandemien. Kommisjonen la torsdag fram sin første rapport. Det er tidligere helsetopp Stener Kvinnsland som har ledet kommisjonen, men han slutter nå av personlige årsaker, opplyser regjeringen.

E24 - 24 feb. 21 kl. 05:46

Store bedrifter kan få mindre i coronastøtte

De store bedriftene kan få mindre i coronastøtte etter at regjeringen fikk støtte i Stortinget til å redusere maksgrensen for støtte til de største bedriftene..

NRK - 06 mars 21 kl. 07:33

Paven møtte sjiamuslimsk leder

Pave Frans møtte lørdag sjiamuslimenes øverste leder i Irak, ayatolla Ali Sistani. Sistani tar sjeldent imot gjester, men det ble gjort unntak for paven, som er på et fire dager langt besøk i landet..

Aftenposten - 06 mars 21 kl. 08:16

Paven møtte sjiamuslimenes leder i Irak

Katolikkenes religiøse overhode, 84 år gamle pave Frans, møtte lørdag sjiamuslimenes øverste leder i Irak, ayatolla Ali….

VG - 06 mars 21 kl. 09:20

Paven møtte sjiamuslimenes leder i Irak

Katolikkenes religiøse overhode, 84 år gamle pave Frans, møtte lørdag sjiamuslimenes øverste leder i Irak, ayatolla Ali al-Sistani..

NRK - 15 feb. 21 kl. 16:23

Første kvinnelige WTO-leder

Nigerianske Ngozi Okonjo-Iweala (66) ble mandag valgt til leder i Verdens handelsorganisasjon (WTO). Hun er WTOs første kvinnelige leder, og den første lederen fra Afrika, melder AFP. Okonjo-Iweala har bakgrunn fra toppstillinger i Verdensbanken..

E24 - 15 feb. 21 kl. 16:21

Ny leder: – Sterkt WTO blir sentralt

Mandag valgte Verdens handelsorganisasjon sin første kvinnelige leder, og første leder fra Afrika. Ngozi Okonjo-Iweala kommer imidlertid ikke til dekket bord..

VG - 18 feb. 21 kl. 18:00

Pekt på av Siv Jensen som ny Frp-leder: – Jeg sier ingenting nå

STORTINGET (VG) Frp-leder Siv Jensen mener Sylvi Listhaug bør ta over som leder på landsmøtet i mai. Listhaug selv er taus om saken..

Aftenposten - 09 mars 21 kl. 17:20

Flere kandidater som ny LO-leder

Konstituert LO-leder Peggy Hessen Følsvik (60) kan velges til ny leder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt