NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 06:20

NRK - 05 Jul 19 kl. 08:10

Løslatt student takker Sverige

Den australske studenten Alek Sigley som i går ble sluppet løs fra nordkoreansk fangenskap, takker Sverige for løslatelsen. Sverige skal visstnok ha bidratt i forhandlinger med Nord-Koreanerne, ifølge NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alek Sigley, Sverige, Nord-Koreanerne, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Løslatt, student, takker, Sverige
NRK - 09 Dec 19 kl. 10:48

Norsk student kan bli løslatt

Den norske studenten som sitter i varetekt i Japan blir trolig løslatt på tirsdag, melder Dagbladet. Kvinnens bistandsadvokat sier til avisa at han har fått klare signaler på at hun blir løslatt i morgen..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 07:40

Australsk student løslatt av Nord-Korea

Den 29 år gamle australske studenten som ble pågrepet i Nord-Korea, er løslatt, ifølge Australias statsminister Scott Morrison..

NRK - 04 Jul 19 kl. 07:04

Australsk student løslatt

Australias statsminister, Scott Morrison, kunne i dag fortelle det australske parlamentet at studenten Alek Sigley var blitt løslatt fra varetekt i Nord-Korea. Meddelelsen var første bekreftelse på at Sigley var i nordkoreanernes varetekt..

P4 - 08 Dec 19 kl. 08:12

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige. Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert. Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14.

VG - 02 Aug 19 kl. 19:21

A$AP Rocky løslatt - kan forlate Sverige før domfellelse

Den verdenskjente rapperen, som har sittet varetektsfengslet siden 5.juli, er nå løslatt. Dommen faller 14.

NRK - 12 Apr 19 kl. 18:14

Arrestert svenske i Ecuador løslatt

En svensk mann med forbindelser til Wikileaks som ble arrestert i Ecuador er avhørt og løslatt, det bekrefter Ecuadors ambassade i Sverige overfor SVT..

NRK - 06 Nov 19 kl. 11:37

Norsk student alvorlig skadet

En student fra Bildøy bibelskole er innlagt på sykehus i Israel etter en ulykke på skoletur..

Klartale - 07 Nov 19 kl. 10:40

Student ble dømt for løgn

En student er dømt til 15 dagers betinget fengsel..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 10:12

Kartlegger fem øyer funnet av russisk student

Et arktisk ekspedisjonsteam har kartlagt fem små øyer i Nordishavet, etter at de ble oppdaget av en russisk student som analyserte en isbre-retrett gjennom satellittbilder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En rekke fjelloverganger stengt

Av fjellovergangene mellom øst og vest er det kun Filefjell som er åpen for normal trafikk onsdag morgen. Hardangervidda, Hol-Aurland, Strynefjellet og Tyin-Årdal er stengt. Mens det er kolonnekjøring på Haukelifjell og Hemsedalsfjellet..

NRK - 45 minutter siden

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

NRK - 30 minutter siden

Weinstein-saken for retten onsdag

Den tidligere filmmogulen Harvey Weinsteins forsvarere er ventet å gå hardt ut mot kvinnene som har anklaget ham for voldtekt når rettssaken starter onsdag. Rettsaken omhandler kun en tiltale for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner..

NRK - 45 minutter siden

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

NRK - 1 time siden

Evakuert to nabohus

Røykdykkere har vært inne i huset som brenner på Kjelvene nær Klepp sentrum, uten å finne personer. Det er registrert en kvinne på adressen. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, men det er ikke fare for spredning til nabohus..

NRK - 1 time siden

Nesten en halv milliard uten arbeid

Nesten 470 millioner mennesker er for tiden arbeidsledige eller mangler nok arbeid til å leve et anstendig liv, ifølge FNs arbeidsorganisasjon ILOs årlige rapport. – Situasjonen er verre enn vi tidligere trodde, sier ILOs toppsjef Guy Ryder..

NRK - 1 time siden

Husbrann i Klepp

Det brenner onsdag morgen i et hus i Klepp i Rogaland. Politiet har foreløpig ikke kontroll på beboerne. Fem personer er evakuert fra nærliggende hus, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 1 time siden

KLP inn i søksmål mot Danske Bank

KLP krever sammen med over 60 andre investorer milliarderstatning fra Danske Bank på grunn av hvitvaskingssaken. Det bekrefter fondsforvalteren til Dagens Næringsliv. KLP mener de har tapt penger som følge av det store fallet i aksjekursen..

NRK - 1 time siden

En person savnet etter brann

Nødetatene rykket tidlig onsdag morgen ut til brann i en enebolig på Bognes i Tysfjord kommune. – Huset er nedbrent. En person som har tilhold i huset er ikke gjort rede for.

NRK - 1 time siden

Netflix spår tregere vekst

Strømmetjenesten Netflix øker antallet abonnementer, men venter seg hardere konkurranse om seerne framover. Selskapet overgikk likevel forventningene for fjerde kvartal i 2019 med en fortjeneste på 587 millioner dollar, nær 5,3 milliarder kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt