NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 06:09

NRK - 05 Jul 19 kl. 08:10

Løslatt student takker Sverige

Den australske studenten Alek Sigley som i går ble sluppet løs fra nordkoreansk fangenskap, takker Sverige for løslatelsen. Sverige skal visstnok ha bidratt i forhandlinger med Nord-Koreanerne, ifølge NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alek Sigley, Sverige, Nord-Koreanerne, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Løslatt, student, takker, Sverige
Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 07:40

Australsk student løslatt av Nord-Korea

Den 29 år gamle australske studenten som ble pågrepet i Nord-Korea, er løslatt, ifølge Australias statsminister Scott Morrison..

NRK - 04 Jul 19 kl. 07:04

Australsk student løslatt

Australias statsminister, Scott Morrison, kunne i dag fortelle det australske parlamentet at studenten Alek Sigley var blitt løslatt fra varetekt i Nord-Korea. Meddelelsen var første bekreftelse på at Sigley var i nordkoreanernes varetekt..

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige. Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert. Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14.

VG - 02 Aug 19 kl. 19:21

A$AP Rocky løslatt - kan forlate Sverige før domfellelse

Den verdenskjente rapperen, som har sittet varetektsfengslet siden 5.juli, er nå løslatt. Dommen faller 14.

NRK - 12 Apr 19 kl. 18:14

Arrestert svenske i Ecuador løslatt

En svensk mann med forbindelser til Wikileaks som ble arrestert i Ecuador er avhørt og løslatt, det bekrefter Ecuadors ambassade i Sverige overfor SVT..

NRK - 06 Nov 19 kl. 11:37

Norsk student alvorlig skadet

En student fra Bildøy bibelskole er innlagt på sykehus i Israel etter en ulykke på skoletur..

Klartale - 07 Nov 19 kl. 10:40

Student ble dømt for løgn

En student er dømt til 15 dagers betinget fengsel..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 10:12

Kartlegger fem øyer funnet av russisk student

Et arktisk ekspedisjonsteam har kartlagt fem små øyer i Nordishavet, etter at de ble oppdaget av en russisk student som analyserte en isbre-retrett gjennom satellittbilder..

NRK - 02 Aug 19 kl. 22:24

Asap Rocky har forlatt Sverige

Den amerikanske rapperen Asap Rocky skal ha forlatt Sverige, melder Aftonbladet. Artisten ble tidligere i dag løslatt, etter å ha sittet varetektsfengslet siden han ble siktet og tiltalt for vold mot en 19-åring i Stockholm den 30. juni..

NRK - 08 Nov 19 kl. 07:40

Vi våke over død student

Protestledere i Hongkong oppfordrer demonstranter til å holde våkenatt etter at en student døde av skader han fikk under konfrontasjon med politiet. Demonstrasjoner har preget Hongkong i flere måneder, for et styrket demokrati og reformer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 17 timer siden

Dureks bok kommer på norsk likevel

Lille Måne Forlag skal gi ut Durek Verrett sin bok «Spirit Hacking» på norsk. Det opplyser forlaget til Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

To palestinere såret

To palestinere er såret etter at israelske fly i natt gjennopptok bombingen av islamske mål på Gazastripen, melder myndighetene. Dette kommer som svar på at det ble skutt raketter mot Israel, få timer etter at en våpenhvile trådte i kraft, torsdag..

NRK - 1 time siden

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet.

NRK - 1 time siden

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 1 time siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 3 timer siden

Slagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte i natt. Da politiet kom fram var ingen alvorlig skadd, og kamphanene ga seg. Fire ble bortvist fra sentrum..

NRK - 6 timer siden

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

NRK - 3 timer siden

Mulig masseslagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte..

NRK - 4 timer siden

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

NRK - 5 timer siden

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt