VG > Sport

Tuesday, 19 November, 12:40

VG - 08 Nov 19 kl. 09:32

Lørdagens trav-tips: Bankertipper seg selv i V75

Frode Hamre er nesten alltid sentral i V75-sammenheng. I V75-omgangen på sin egen hjemmebane, Jarlsberg, bankertipper han stallhesten Best Of All..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hamre, V75, Best Of All

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lørdagens, trav-tips, Bankertipper, seg, selvi , V75
VG - 11 Oct 19 kl. 13:06

Lørdagens travtips: Tre Tjomsland-bankere i V75

Kaldblodskongen Øystein Tjomsland kan få en fantastisk dag på Biri Travbane lørdag. VGs travekspert, Anders Olsbu, bankertipper ham i hele tre løp..

NRK - 19 Sep 19 kl. 01:58

Flere tips om høyreradikale

I august fikk norsk politi tre ganger flere tips om hatefulle ytringer og bekymringsmeldinger om høyreradikale personer, enn det som kommer i en vanlig måned. Vanligvis kommer det inn mellom 20 og 30 tips hver måned, ifølge Klassekampen..

P4 - 30 Aug 19 kl. 15:46

Flere tipser PST om mistenkelige personer

Etter terrorangrepet i moskeen i Bærum, har antall tips fra publikum til Politiets sikkerhetstjeneste økt markant. For rundt ett år siden fikk PST inn et konkret tips om den siktede Philip Manshaus. PST samarbeidet med politiet, men det ble ikke funnet grunnlagt for å følge opp tipset nærmere.

VG - 26 Jul 19 kl. 21:27

Lørdagens etappe blir halvert etter Tours-kaoset: - Kan redde pallplassen til Alaphilippe

I bakkant av fredagens drama og med dårlige værutsikter, har Tour de France-arrangørene valgt å kutte lørdagens etappe fra 130 til 59 kilometer..

NRK - 19 Oct 19 kl. 13:36

Ber om tips i savnetsaken

Politiet vet ikke hvem personen som skal ha havnet i vannet utenfor Kragerø er. De ber nå om tips fra publikum. Dykkere har avsluttet søket inntil videre..

VG - 26 Jul 19 kl. 21:27

Etter Tour-kaoset: Lørdagens etappe blir halvert

I bakkant av fredagens drama og med dårlige værutsikter for lørdagen, har Tour de France-arrangørene valgt å kutte lørdagens etappe fra 130 til 59 kilometer..

Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 22:06

Tour de France skal avgjøres over kun seks mil. Lørdagens etappe blir halvert.

Vanskelig værforhold gjør at lørdagens Tour de France-etappe kuttes fra 130 til 59 kilometer. Det gir Egan Bernal enda bedre vinnersjanser..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 18:32

PST fikk tips om Manshaus - ble ikke vurdert som farlig

PST fikk i fjor høst et konkret tips om Philip Manshaus, og at han hadde ekstreme holdninger. Tipset ble lagt til side..

P4 - 19 Sep 19 kl. 06:51

Kripos får mange tips etter terror

Det kom inn mer enn tre ganger så mange tips i mars og august som i en vanlig måned, viser tall fra Kripos..

NRK - 03 Aug 19 kl. 22:32

Politiet ber om tips

Politiet i Oslo ber om tips etter at totalt fem biler har brent i Oslo sentrum det siste døgnet. Foreløpige undersøkelser tyder på at brannene er påsatt..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Venstre-Guri: Nei til å nekte barn under 13 smarttelefon

Småbarnsmor og Venstre-topp Guri Melby mener det er feil å nekte barn under 13 år smarttelefon. Hun har en annen tilnærming enn ministrene Nikolai Astrup og Kjell Ingolf Ropstad, som begge sier nei til smarttelefoner for barn i barneskolealder..

VG - 3 timer siden

Statsstøtten til Norges største moské frosset på grunn av konflikt

Statsstøtten til Norges største moské er midlertidig stanset. Ifølge Fylkesmannen er det to styrer som begge hevder å representere moskeen..

VG - 3 timer siden

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

VG - 3 timer siden

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 4 timer siden

Kritiske timer i Hongkong

Demonstranter som opplever at de ikke lenger har noe å miste. Myndigheter som snarest vil gjenopprette orden, med alle midler. Kina som advarer om at Hongkongs delvise selvstyre står på spill..

VG - 4 timer siden

IT-minister Astrup ber foreldre holde barna unna smarttelefoner

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) mener foreldre ikke bør gi barn smarttelefon før de begynner på ungdomsskolen. Selv gjør han som han sier..

VG - 4 timer siden

Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig

Siden 2016 er 143 spedbarn tatt fra foreldrene rett etter fødselen og omplassert av barnevernet. Nesten ingen av klagene fra foreldrene når fram..

VG - 5 timer siden

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre..

VG - 12 timer siden

Gult farevarsel i flere fylker: Ventes mye snø

Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark..

VG - 5 timer siden

Konstruktiv religionskritikk

Lørdag ble fem personer innbrakt etter anti-islamdemonstrasjoner i Kristiansand. Demonstrantene fra organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne eksemplarer av Koranen. Politiet hadde sagt nei til dette men en demonstrant klarte likevel å tenne på et eksemplar av boken, og det kom til håndgemeng mellom demonstranter og motdemonstranter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt