E24 > Økonomi

Mandag, 06 Juli, 00:29

E24 - 09 nov. 19 kl. 18:22

Læreropprør etter Vismas rekordkontrakt: – Uforsvarlig

I et brev til fylkeskommunen i Akershus, skriver samtlige fagforeninger som organiserer ansatte på skoler i fylket under på at det er uforsvarlig å rulle ut Vismas system til flere skoler i 2020..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Akershus, Vismas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Læreropprør, etter, Vismas, rekordkontrakt, Uforsvarlig
P4 - 31 jan. 20 kl. 14:14

Visma med alvorlig sikkerhetsbrudd

Det er oppdaget et alvorlig sikkerhetsbrudd i Vismas system. En rekke personopplysninger om 25.000 elever og ansatte i Viken fylkeskommune har vært tilgjengelig for brukere av Vismas nye datasystem InSchool.

E24 - 01 feb. 20 kl. 11:39

Oscar (17) og Thomas (17) avdekket sikkerhetshullet i Vismas nye IT-system: – Amatørmessig

Det omfattende sikkerhetshullet i Vismas prestisjesystem «InSchool» berørte flere tusen elever og ansatte. Feilen ble oppdaget av Oscar Sortland Kolsrud (17) og Thomas Kolderup Selvig (17)..

E24 - 31 jan. 20 kl. 13:23

Omfattende sikkerhetsbrudd i Vismas prestisjesystem: Opptil 25.000 elever og ansatte berørt

En rekke personopplysninger om flere tusen elever og ansatte i Viken fylkeskommune har vært tilgjengelig for brukere av Vismas nye datasystem «InSchool». Selskapet opplyser at feilen nå er fikset og at det ikke har grunn til å tro at informasjon har kommet på avveie..

E24 - 03 feb. 20 kl. 17:28

Visma-kunden med hard kritikk etter sikkerhetsbruddet i prestisjesystem: – Uakseptabelt

Flere tusen elever og ansatte ble berørt av det omfattende sikkerhetsbruddet i Vismas nye IT-system. – Sånne ting kan ikke fortsette, sier daglig leder Brynjulf Bøen i Vigo IKS..

Aftenposten - 25 april 20 kl. 15:56

Gryende ordføreropprør om Moria-flyktningene tvang Ap-ledelsen til nytt vedtak

Ap-ledelsen måtte legge om kursen i flyktningpolitikken etter økende uro fra Aps ordførere i storbyene..

E24 - 08 des. 19 kl. 15:23

143 skoler skal ta i bruk Visma-system i 2020: – Det blir en løpende risikovurdering

Det har vært flere oppstartsproblemer enn ventet i pilotfylket for Vismas datasystem for videregående skoler. I 2020 skal 143 nye skoler etter planen ta i bruk systemet..

NRK - 07 des. 19 kl. 12:39

Ordføreropprør mot skattereform

237 ordførere har undertegnet et opprop mot regjeringens plan om å gjøre skatteoppkreving til statens oppgave, melder NTB. De krever bedre analyser og risikovurderinger før det gjøres endringer..

E24 - 07 des. 19 kl. 13:55

Ordføreropprør mot Siv Jensens skattereform

237 ordførere har undertegnet et opprop mot regjeringens plan om å gjøre skatteoppkreving til en oppgave for staten. I dag har norske kommuner dette ansvaret..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Hotelldirektør: – Juli i år kan bli bedre enn i fjor

Hotellbelegget i Oslo var bare 20,2 prosent i juni. I Kristiansand var det derimot langt høyere. Nå spår hotelldirektør Raymond Kirknes en strålende juli..

E24 - Igår: 20:50

Meglertopp om digitale børsnoteringer og markedet: – Nå er det full fart

Coronapandemien preger fortsatt verden, men det er høy aktivitet i finansmarkedene. Sjefen i et av Norges største meglerhus merker stor pågang og tror erfaringene fra den første heldigitale børsnoteringen vil sette varige spor i bransjen..

E24 - Igår: 21:35

Produksjonen av ikoniske Boeing 747 kan gå mot slutten

Ifølge Bloomberg stanser Boeing trolig produksjonen av «luftfartens dronning» Boeing 747 etter over 50 år i produksjon..

E24 - 16 timer siden

Nordmenn flokker til golfbanen: - Voldsom pågang

Interessen for golf har eksplodert under coronakrisen, viser tall fra Norges Golfforbund. Hittil i år er det registrert over 16.000 nye medlemmer, og flere golfklubber melder om sprengt kapasitet.

E24 - 15 timer siden

Elendige besøkstall hos kinoene i juni

Selv om kinoene igjen kunne åpne dørene i mai, så er det fortsatt elendige besøkstall. Billettsalget i juni i år var hele 78 prosent lavere enn i juni i fjor..

E24 - 13 timer siden

Arbeidsdepartementet vil ikke gi dagpengegaranti

Statssekretær Saida Begum lover at NAV vil jobbe så hardt de kan for å gi folk pengene sine. Men hun tør ikke garantere en normal saksbehandlingstid i august..

E24 - 9 timer siden

Dette er de største farene for markedet nå

Ekspertene mener coronafaren er langt fra over. Samtidig må man også løfte blikket mot andre risikomomenter – som presidentvalget i USA og brexit..

E24 - 7 timer siden

Bostyrer om Kleven-konkursen: - Ny eier er et viktig stikkord

Bostyrer Bjørn Åge Hamre for Kleven-konkursen vil forsøke å videreføre driften ved verftet. Mandag reiser han til Ulsteinvik for å se om det er mulig..

E24 - 4 timer siden

Frykter ukontrollert prisvekst – ser 2016-tendenser i boligmarkedet

I 2016 steg boligprisene 26 prosent fra januar til desember. Meglertopp kjenner igjen mange av tendensene som drev denne oppgangen i dagens marked..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt