NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:55

NRK - 14 Feb 20 kl. 22:52

Lærerinne tiltalt for overgrep

En svensk lærer er tiltalt for seksuelt overgrep mot en 10 år gammel elev. Kvinnen skal også ha sendt kjærlighetserklæringer på sms til barnet, som foreldrene oppdaget. Rettssaken avsluttes neste uke, melder avisen Expressen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Expressen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lærerinne, tiltalt, for, overgrep
NRK - 04 Jan 20 kl. 07:27

Tiltalt for overgrep

En mann fra Tromsø er tiltalt for en rekke overgrep mot barn. Mannen skal ha kontaktet rundt barn via internett og fått dem til å ta bilder og video av seg selv. Han er også tiltalt for overgrep mot stedatteren.

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:34

Tiltalt for overgrepsbilder

En mann i 50-årene må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat. Det er satt av én dag til behandlingen av saken..

NRK - 18 Feb 20 kl. 19:15

Far tiltalt for overgrep

En Oslo-mann i 30-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mot sin sønn i perioden 2010 til 2012. Gutten var to år da overgrepene skal ha startet. Rettssaken starter i mai.

P4 - 11 Nov 19 kl. 16:15

Tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er nå tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden, melder NRK. Mannen var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

Dagbladet - I førrgår: 10:05

Toppidrettsutøver tiltalt for overgrep

En tidligere norgesmester fra Vestland fylke står tiltalt for overgrep mot barn..

NRK - 20 Jan 20 kl. 12:55

Tiltalt for overgrep

Ein tidlegare kommunetilsett er tiltalt for overgrep inne på eit rådhus i ein kommune i Nordland. Ifølge tiltalen skal mannen ha låst døra på kontoret på rådhuset og forgripe seg på ei jente som då var under 16 år..

NRK - 11 Nov 19 kl. 15:57

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden. Han var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

P4 - 04 Dec 19 kl. 19:22

Støttekontakt tiltalt for overgrep

En mann i 20-årene er tiltalt for overgrep mot en jente han var støttekontakt for. Hun var under 16 år da dette skjedde i en av Bergens nabokommuner høsten 2018. Mannen er også tiltalt for å ha misbrukt sin stilling fo rå skaffe seg seksuell omgang.

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:14

Tiltalt for tusenvis av overgrepsbilder

En Oslo-mann i 50-årene må neste uke møte i Oslo tingrett tiltalt for besittelse av tusenvis av bilder som skildrer overgrep mot barn. Ifølge tiltalen skal han ha lastet ned og oppbevart bilder og videoer over en periode på 15 år. I tillegg er mannen tiltalt for å ha skildret og delt seksuelle overgrep via chat..

NRK - 20 Jan 20 kl. 12:55

Tiltalt for overgrep på rådhus

Ein tidlegare kommunetilsett er tiltalt for overgrep på eit rådhus i ein kommune i Nordland. Ifølge tiltalen skal mannen ha låst døra på kontoret på rådhuset og forgripe seg på ei jente som då var under 16 år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

SAS henter hjem 360 passasjerer

SAS har to fly på Kanariøyene som skal frakte opptil 360 passasjerer hjem sent mandag kveld. Det opplyser pressesjef John Eckhoff i SAS til Dagbladet. Totalt er 1.

NRK - 2 timer siden

Ni drept nordvest i Syria

Tyrkiske artilleriangrep drepte ifølge Syrian Observatory for Human Rights ni krigere nordvest i landet, melder AFP. Totalt har nærmere hundre krigere på begge sider av konflikten mistet livet i Syria mandag, melder observatørgruppa ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

Endelige resultater fra Nevada

De endelige resultatatene etter demokratenes nominasjonsvalg i Nevada er klare. Bernie Sander fikk 46,8% og vant klart. Joe Biden fikk nest flest stemmer med 20,2%, og Pete Buttigieg endte på 14,3%.

NRK - 2 timer siden

Nedgang på de amerikanske børsene

De amerikanske børsene falt kraftig mandag, og ved stenging var flere av de viktigste indeksene ned over tre prosent. Spredningen av det nye koronaviruset får mye av skylden for nedgangen, som også rammet europeiske og asiatiske børser mandag..

NRK - 2 timer siden

NASA-pioner Katherine Johnson død

Matematikeren Katherine Johnson er død, 101 år gammel. Hun skapte historie da hun som en av de første afroamerikanske kvinnene fikk jobb som NASA-forsker, og spilte en sentral rolle for å sikre at de første bemannede romferdene ble en suksess..

NRK - 3 timer siden

Unge vurderer å flytte fra nord

Én av tre ungdommer i Nord-Norge vurderer å flytte fra landsdelen. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK. Over 15 prosent i alderen 18 til 29 år svarer at de skal flytte, og rundt 15 prosent er usikre på hvor de skal bo de neste årene..

NRK - 3 timer siden

Bil på taket i Sokndal

To personer er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket i Sokndal sør i Rogaland mandag kveld. Skadeomfanget for de to er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivile ble mandag drept i russiske luftangrep i Idlib-provinsen nrodvest i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer om at kampene i området er i ferd med å komme "farlig nær" leirene der internt fordrevne syrere befinner seg..

NRK - 3 timer siden

Barn kommet til rette i Skien

De to barna som var savnet i Skien har kommet til rette. Begge er i god behold og tilbake hos foreldrene, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

To barn savnet i Skien

To barn er meldt savnet på Gulset i Skien mandag kveld. De to barna er en gutt på seks og en jente på syv år. Barna ble sist observert ved området Furuskogen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt