P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:03

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:16

Lærer anmeldt for elevvold

Politiet etterforsker en lærer på en skole i Balsfjord for vold mot to elever.
Det skriver Nye Troms.
Hendelsene skal ha skjedd i mai i år i to ulike episoder, og gjelder kroppskrenkelse.
Det er uklart hvordan læreren stiller seg til anklagene..
Les mer på P4


Les mer om:
Balsfjord, Nye Troms

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lærer, anmeldt, for, elevvold
P4 - 21 Jun 19 kl. 10:18

Kraftig økning i andel anmeldt vold

Siden 2009 har det vært en økning på 28 prosent i anmeldte voldstilfeller i Oslo. Det viser en omfattende rapport som Oslo-politiet legger frem i dag. Politiet i Oslo har analysert anmeldt vold over en tiårsperiode.

P4 - 24 Apr 19 kl. 22:30

Anmeldt for påkjørsel

En mann i 40-årene er anmeldt for å ha kjørt på en ung gutt på sparkesykkel i Sarpsborg sentrum. Gutten ble fraktet til sykehus med smerter i hodet etter ulykken..

Klartale - 06 May 19 kl. 08:54

Har anmeldt gjeng-voldtekt i Frankrike

Sju franske brannmenn er pågrepet. En norsk kvinne har anmeldt dem for å ha voldtatt henne i Frankrike..

Dagbladet - 11 Apr 19 kl. 14:38

Liadal i møte på Stortinget - kan bli anmeldt

Ap-representant Hege Haukeland Liadal var torsdag i møter med Stortingets administrasjon. Fortsatt er det ikke avgjort om hun vil bli anmeldt til politiet for feilaktige reiseregninger..

NRK - 14 Jul 19 kl. 00:33

Anmeldt for rasisme på stasjon

En mann er arrestert og blir anmeldt for blant annet hatkriminalitet på Majorstuen i Oslo, etter å ha kommet med rasistiske utsagn til fordipasserende, det opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli i politiet til NRK..

NRK - 25 Apr 19 kl. 14:43

Sju demonstranter anmeldt

Sju personer blir i dag anmeldt av politiet for å ha krysset sperrebåndet på Sørmarkfjellet i Flatanger. Demonstranter har i flere dager vært i omådet for å protestere mot det planlagte vindkraftverket..

NRK - 29 Jun 19 kl. 04:15

Kvinne anmeldt for «puppegniding»

En kvinne i 20-årene er natt til lørdag anmeldt for forulemping. Hun dro opp toppen sin og gned brystene sine inn i ruta på en politibil i Stavanger sentrum. Det opplyser Sørvest politidistrikt på Twitter..

NRK - 11 Jul 19 kl. 07:14

77 anmeldt for ulovlig fiske i Oslo

Politiet har gjort store beslag av teiner og fiskeredskaper i ytre del av Oslofjorden, ifølge NTB. 77 personer er anmeldt. Kontrollen har medført at det er reist straffesaker mot 16 i Østfold og 61 på vestsiden av Oslofjorden, skriver Fiskeribladet..

NRK - 10 Apr 19 kl. 06:21

Kasserer anmeldt for underslag

En kassererer i en lokal velforening i Solør er anmeldt for underslag og dokumentforfalskning. Det skriver Glåmdalen. Kasseren skal ha underslått nærmere en halv million kroner.

NRK - 06 May 19 kl. 15:46

Har anmeldt voldtektsforsøk

To russejenter har anmeldt voldtektsforsøk i Kongeparken, skriver Aftenbladet. Den ene saken ble registrert fredag kveld, den andre natt til lørdag. De fornærmede deltok på Landstreffet i helga, sier Tor Arvid Bruskeland i Sør-Vest politidistrikt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 4 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 4 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 5 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 5 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 6 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 6 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt