P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 16:48

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:16

Lærer anmeldt for elevvold

Politiet etterforsker en lærer på en skole i Balsfjord for vold mot to elever.
Det skriver Nye Troms.
Hendelsene skal ha skjedd i mai i år i to ulike episoder, og gjelder kroppskrenkelse.
Det er uklart hvordan læreren stiller seg til anklagene..
Les mer på P4


Les mer om:
Balsfjord, Nye Troms

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lærer, anmeldt, for, elevvold
P4 - 21 Jun 19 kl. 10:18

Kraftig økning i andel anmeldt vold

Siden 2009 har det vært en økning på 28 prosent i anmeldte voldstilfeller i Oslo. Det viser en omfattende rapport som Oslo-politiet legger frem i dag. Politiet i Oslo har analysert anmeldt vold over en tiårsperiode.

NRK - 22 Sep 19 kl. 13:48

Person med lekepistol anmeldt

En person er anmeldt etter å ha vist fram et våpen på Holtet, som viste seg å være en lekepistol. Politiet iverksatte et søk etter en bil som kjørte fra stedet. Bilen ble senere funnet på Oppsal, og forholdet er anmeldt..

P4 - 24 Apr 19 kl. 22:30

Anmeldt for påkjørsel

En mann i 40-årene er anmeldt for å ha kjørt på en ung gutt på sparkesykkel i Sarpsborg sentrum. Gutten ble fraktet til sykehus med smerter i hodet etter ulykken..

P4 - 27 Sep 19 kl. 17:16

NFF har ikke anmeldt en eneste av 78 voldssaker

Norges Fotballforbund har ikke anmeldt noen av voldsepisodene de har behandlet til politiet. Det skriver VG. Siden 2010 har NFF behandlet 78 voldssaker, men har ikke meldt noen av de til politiet.

Klartale - 06 May 19 kl. 08:54

Har anmeldt gjeng-voldtekt i Frankrike

Sju franske brannmenn er pågrepet. En norsk kvinne har anmeldt dem for å ha voldtatt henne i Frankrike..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 15:38

Punk-vokalist anmeldt etter «wienerbrød»-låt

Sang om «stapper i deg wienerbrød» foran statsminister Erna Solberg. Nå er han anmeldt av politiet for hensynsløs atferd..

Dagbladet - 11 Apr 19 kl. 14:38

Liadal i møte på Stortinget - kan bli anmeldt

Ap-representant Hege Haukeland Liadal var torsdag i møter med Stortingets administrasjon. Fortsatt er det ikke avgjort om hun vil bli anmeldt til politiet for feilaktige reiseregninger..

NRK - 14 Jul 19 kl. 00:33

Anmeldt for rasisme på stasjon

En mann er arrestert og blir anmeldt for blant annet hatkriminalitet på Majorstuen i Oslo, etter å ha kommet med rasistiske utsagn til fordipasserende, det opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli i politiet til NRK..

NRK - 25 Apr 19 kl. 14:43

Sju demonstranter anmeldt

Sju personer blir i dag anmeldt av politiet for å ha krysset sperrebåndet på Sørmarkfjellet i Flatanger. Demonstranter har i flere dager vært i omådet for å protestere mot det planlagte vindkraftverket..

NRK - 29 Jun 19 kl. 04:15

Kvinne anmeldt for «puppegniding»

En kvinne i 20-årene er natt til lørdag anmeldt for forulemping. Hun dro opp toppen sin og gned brystene sine inn i ruta på en politibil i Stavanger sentrum. Det opplyser Sørvest politidistrikt på Twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 45 minutter siden

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

P4 - 15 minutter siden

Stor tro på mindre stress og press

Elevorganisasjonen har tro på mindre stress og press med de nye læreplanene. Det sier leder Alida de Lange D'Agostino. I dag la Regjeringen frem over 40 nye læreplaner for grunnskolen og videregående skole.

P4 - 15 minutter siden

Folk kaster mye rart i do

Kaster du våtservietter og Q-tips i do, kan de ende opp på en strand nær deg. Mye av søpla som plukkes fra strendene kommer fra nemlig fra toalettet. Folk kaster også blant annet snus, tamponger og kondomer i do.

P4 - 30 minutter siden

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 45 minutter siden

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..

P4 - 45 minutter siden

Mor til siktet som ble drept

Politiet bekrefter nå at kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo forrige uke er moren til kvinnen som er siktet for drap. Det melder VG. Den 36 år gamle kvinnen har knyttet seg til drapshandlingen.

P4 - 3 timer siden

19 års fengsel for drap

En 54 år gammel mann er dømt til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona og forlatt sin ett år gamle datter alene med sin døde mor på Notodden i fjor. Det melder NRK. Straffen i Agder Lagmannsrett er den samme som han fikk i Aust-Telemark tingrett.

P4 - 2 timer siden

Ikke mistenkelig dødsfall

Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe straffbart med den 36 år gamle mannen som ble funnet død i Vanassen i Stavanger lørdag. De opplyser i dag at de ser på det som en drukningsulykke..

P4 - 2 timer siden

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt