NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:38

NRK - 23 May 19 kl. 21:57

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.
Les mer på NRK


Les mer om:
KS, Akademikarane, Unio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lærarane, går, ikkje, til, streik
NRK - 11 May 19 kl. 11:38

Startar tilbaketrekking i Jemen

Houthi-opprørarane i Jemen har starta å trekke tilbake styrkar frå to hamner i kystbyen Hodeida. Samtidig kritiserer dei den saudiske koalisjonen for å ikkje gjere sitt for å oppfylle ein fredsavtale som er forsinka med fleire månader, skriv Reuters..

NRK - 12 May 19 kl. 08:34

Jemen: Tilbaketrekking i gang

Den varsla tilbaketrekkinga frå hamner i Jemen er i gang, stadfestar FN. Houthi-opprørarane i landet sa i går at dei skulle starte tilbaketrekkinga, men skulda samtidig den saudiske koalisjonen for å ikkje følge opp fredsavtalen partane har signert..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 14:29

Eg tør ikkje bu i Oslo

Ingen av dei som sit med makta, har spurt meg om korleis eg vil ha det når eg blir gammal. Eg er åleine og vil ikkje, tør ikkje, bu heime lengst muleg..

NRK - 28 Mar 19 kl. 00:01

EU: –Golanhøgdene er ikkje israelsk

EU anerkjenner ikkje Golanhøgdene som israelsk territorium og rår medlemslanda til ikkje å følgje i USAs fotspor. Noregs utanriksminister Ine Eriksen Søreide (H) har uttala at Noreg ikkje vil følgje etter Trump i denne saka..

NRK - 26 Apr 19 kl. 12:58

Vil hjelpe ikkje-norske Syria-barn

Konstituert KrF-leiar Olaug Bollestad tek til orde for å hjelpe barn av IS-krigarar som ikkje er norske. – Vi kan ikkje fråskrive oss det ansvaret å gi humanitær hjelp og bistandsmiddel for å hjelpe ungar som er i naud, sjølv om dei ikkje er norske..

Dagbladet - 06 Jul 19 kl. 06:59

Ikkje faen. Dei skal ikkje få overtaket

«Du veit ikkje kva du snakkar om» freste Liv Signe Navarsete til ei dame på TV i beste sendetid. Eg tar meg sjølv i å bruke dei same orda. Oftare og oftare.

NRK - 18 Feb 19 kl. 10:32

Registrerte ikkje helikopterturen

Helikopteret som styrta i Røldal søndag kveld hadde ikkje meldt inn reisa til lufttrafikktenesta. – Det er lovleg å ikkje melde inn, men det gjer at redningstenesta bruker lengre tid og me har mindre informasjon å byrje med, seier ein redningsleiar..

NRK - 09 May 19 kl. 10:00

Ikkje endring i styringsrenta

Noregs Bank aukar ikkje renta. Styringsrenta er på no på 1 prosent, og det blei ikkje endring torsdag. Det var ikkje venta at renta skulle stige, men fleire økonomar og SSB reknar med at renta kjem til å bli sett opp fleire gongar dei neste par åra..

NRK - 03 Jun 19 kl. 09:03

Vil ikkje kome Frp i møte

Det er ikkje aktuelt å endre regjeringsplattforma, seier klima- og miljøminister Ola Elvestuen frå Venstre. Fleire Frp-toppar seier dei vil ut av regjering, om ikkje partiet får større gjennomslag i bompengepolitikken..

NRK - 19 Feb 19 kl. 06:45

Besøksforbod virkar ikkje

Besøksforbod virkar ikkje som det skal, når brot på forbodet ikkje får konsekvensar. Det syner ein rapport frå OsloMet, bestillt av Justis- og beredskapsdepartementet. Konklusjonen er at besøksforbod er mykje brukt, men at brot ikkje blir fulgt opp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 6 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt