NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:37

NRK - 23 May 19 kl. 21:57

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.
Les mer på NRK


Les mer om:
KS, Akademikarane, Unio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lærarane, går, ikkje, til, streik
NRK - 11 May 19 kl. 11:38

Startar tilbaketrekking i Jemen

Houthi-opprørarane i Jemen har starta å trekke tilbake styrkar frå to hamner i kystbyen Hodeida. Samtidig kritiserer dei den saudiske koalisjonen for å ikkje gjere sitt for å oppfylle ein fredsavtale som er forsinka med fleire månader, skriv Reuters..

NRK - 12 May 19 kl. 08:34

Jemen: Tilbaketrekking i gang

Den varsla tilbaketrekkinga frå hamner i Jemen er i gang, stadfestar FN. Houthi-opprørarane i landet sa i går at dei skulle starte tilbaketrekkinga, men skulda samtidig den saudiske koalisjonen for å ikkje følge opp fredsavtalen partane har signert..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 14:29

Eg tør ikkje bu i Oslo

Ingen av dei som sit med makta, har spurt meg om korleis eg vil ha det når eg blir gammal. Eg er åleine og vil ikkje, tør ikkje, bu heime lengst muleg..

NRK - 28 Mar 19 kl. 00:01

EU: –Golanhøgdene er ikkje israelsk

EU anerkjenner ikkje Golanhøgdene som israelsk territorium og rår medlemslanda til ikkje å følgje i USAs fotspor. Noregs utanriksminister Ine Eriksen Søreide (H) har uttala at Noreg ikkje vil følgje etter Trump i denne saka..

NRK - 26 Apr 19 kl. 12:58

Vil hjelpe ikkje-norske Syria-barn

Konstituert KrF-leiar Olaug Bollestad tek til orde for å hjelpe barn av IS-krigarar som ikkje er norske. – Vi kan ikkje fråskrive oss det ansvaret å gi humanitær hjelp og bistandsmiddel for å hjelpe ungar som er i naud, sjølv om dei ikkje er norske..

NRK - 18 Feb 19 kl. 10:32

Registrerte ikkje helikopterturen

Helikopteret som styrta i Røldal søndag kveld hadde ikkje meldt inn reisa til lufttrafikktenesta. – Det er lovleg å ikkje melde inn, men det gjer at redningstenesta bruker lengre tid og me har mindre informasjon å byrje med, seier ein redningsleiar..

NRK - 09 May 19 kl. 10:00

Ikkje endring i styringsrenta

Noregs Bank aukar ikkje renta. Styringsrenta er på no på 1 prosent, og det blei ikkje endring torsdag. Det var ikkje venta at renta skulle stige, men fleire økonomar og SSB reknar med at renta kjem til å bli sett opp fleire gongar dei neste par åra..

NRK - 03 Jun 19 kl. 09:03

Vil ikkje kome Frp i møte

Det er ikkje aktuelt å endre regjeringsplattforma, seier klima- og miljøminister Ola Elvestuen frå Venstre. Fleire Frp-toppar seier dei vil ut av regjering, om ikkje partiet får større gjennomslag i bompengepolitikken..

NRK - 19 Feb 19 kl. 06:45

Besøksforbod virkar ikkje

Besøksforbod virkar ikkje som det skal, når brot på forbodet ikkje får konsekvensar. Det syner ein rapport frå OsloMet, bestillt av Justis- og beredskapsdepartementet. Konklusjonen er at besøksforbod er mykje brukt, men at brot ikkje blir fulgt opp..

NRK - 05 May 19 kl. 17:32

Ikkje meisterliga for Man United

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United får ikkje spele i den gjeve Meisterligaen neste sesong. Det vart klart etter at dei raudkledde ikkje makta å vinne over tabelljumbo og nedrykksklare Huddersfield sundag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hun skal kjempe mot Johnson

Michael Gove fikk færrest stemmer og gikk torsdag kveld ut av striden om å bli leder i det konservative partiet og ny britisk statsminister. Dermed står Boris Johnson og Jeremy Hunt igjen som de to siste kandidatene,.

NRK - 30 minutter siden

Hunt står igjen mot Johnson

Boris Johnson og utenriksminister Jeremy Hunt skal kjempe mot hverandre om å bli britisk statsminister. Det ble klart etter en avstemning torsdag kveld. Dermed er miljøvernminister Michael Gove ute av statsministerkampen..

NRK - 30 minutter siden

– Nedskyting kan ha vært en feil

USAs president Donald Trump sier Irans nedskyting av en amerikansk drone kan ha skjedd på grunn av en feil. Uttalelsen kommer etter at Trump tidligere tvitret at Iran har gjort en svært stor tabbe, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en USA-drone..

NRK - 30 minutter siden

Fikk fengselsstraff etter hatytring

Gulating lagmannsrett har dømt en 70 år gammel kvinne til 14 dagers ubetinget fengsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali. I et kommentarfelt under en artikkel i 2017 omtalte kvinnen Ali blant annet som en «korrupt kakerlakk»..

NRK - 45 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 45 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 1 time siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 1 time siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 1 time siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt