NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:07

NRK - 10 Dec 19 kl. 12:26

Lånekassen øker fastrenten

Fra 1. januar øker fastrenten i Lånekassen. Flere tilbakebetalere velger nå fastrente. De faste rentene øker med henholdsvis 0,156 prosentpoeng for tre år, 0,156 for fem år og 0,224 prosentpoeng for ti år fra 1. januar neste år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lånekassen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lånekassen, øker, fastrenten
P4 - 10 Dec 19 kl. 12:30

Lånekassen øker fastrenten

Lånekassen øker fastrenten fra nyttår. De faste rentene for tre år vil være 2,638 prosent, 2,735 for fem år og 2,794 prosent for ti år. De aller fleste kunden til Lånekasse velger flytende rente, men flere velger nå også fast rente..

P4 - 03 Mar 20 kl. 15:40

Nordea setter ned fastrenten

En av Norges største banker, Nordea, setter nå ned fastrenten på lån med tre, fem og ti års bindingstid. Den beste fastrenten etter kuttet blir på 2,70 prosent. På grunn av koronaviruset har det vært en tydelig nedgang i markedet for lange renter, derfor velger vi å sette ned våre fastrenter i privatmarkedet opplyser banken til E24..

P4 - 01 Mar 20 kl. 13:11

Lånekassen tar syv ganger høyere gebyr enn private

Staten vil halverer private inkassogebyrer. Men glemmer du å betale Lånekassen kan det fort bli dyrt. Lånekassen tar sju ganger høyere gebyrere enn inkassobyråene, skriver Aftenposten.

NRK - 26 Mar 20 kl. 07:57

Vil utsette betaling til Lånekassen

Koronakrisa fører til at fleire vil utsette innbetalingar til Lånekassen. Så langt i mars har auka vore på 90 prosent samanlikna med mars i fjor. Ein kan utsette tilbakebetaling av studielånet til Lånekassen inntil 36 gongar..

E24 - 14 Apr 20 kl. 08:10

Lånekassen setter ned fastrentene

Lånekassen reduserer fastrentesatsene med opptil 0,4 prosentpoeng..

NRK - 22 Apr 20 kl. 12:15

Vil fjerne Lånekassen-krav

Regjeringen vil med sin kompetansereform sørge for at voksne kan få ta utdanning hele livet, og at det skal bli lettere å ta utdanning for flere. Ett av tiltakene er at kravet om at du må studere minst 50 prosent for å få støtte i Lånekassen fjernes..

NRK - 19 Mar 20 kl. 10:28

Støtte til studenter hos Lånekassen

Regjeringen skal komme tilbake med en midlertidig ordning gjennom Lånekassen for studenter som opplever inntektsbortfall som følge av koronapandemien. Det sier parlamentarisk nestleder Svein Harberg i Høyre, som har forhandlet krisepakken for Høyre..

NRK - 20 Mar 20 kl. 19:47

Utvider søknadsfrist for lånekassen

Regjeringen utvider søknadsfristen for lån og stipend hos Lånekassen til 15. april. Det vil kunne gi studenter med jobb ved siden av studiene studiestøtte frem til juni, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H)..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 10:50

Regjeringen åpner Lånekassen for studenter med jobb og rekkehus

Godt voksne skal enklere få gunstige lån i Lånekassen for å videreutdanne seg. I statsbudsjettet for neste år vil regjeringen bruke over 40 millioner på dette..

P4 - 20 Aug 19 kl. 06:48

Mener det vil bli enda billigere å binde renten

Analysesjef Pål Ringholm mener det vil bli enda billigere å binde renten. Flere norske banker har kuttet i fastrenten etter at rentene har falt kraftig internasjonalt, på grunn av frykten for handelkrig og resesjon. Men Ringholm sier til VG at fastrenten vil bli enda billigere når de dårlige tidene virkelig treffer oss, og oppfordrer folk til å ha is i magen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frp vil ha ølsalg i kiosker

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og kiosker. Partiet vil også la matbutikkene selge alkohol gjennom hele åpningstiden. Stortinget skal behandle saken tirsdag, melder Vårt Land..

NRK - 1 time siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..

NRK - 1 time siden

Demonstranter angrep CNN

I Atlanta i delstaten Georgia har demonstranter gått til angrep på hovedkvarteret på til TV-kanalen CNN. Det er også gjort hærverk på inngangspartiet. Flere vinduer er knust og deler av bygningen er tagget ned..

NRK - 1 time siden

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min bror er gått bort, skriver han..

NRK - 2 timer siden

14 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 8425 tilfeller av koronasmitte i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 14 tilfeller siste døgn. I alt 30 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom..

NRK - 3 timer siden

Økte omsetningen – fikk statsstøtte

Også bedrifter som har opplevd økt omsetning under koronakrisen har nytt godt av kontantstøtte fra staten, ifølge Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

NRK - 6 timer siden

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 4 timer siden

Tre personer pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet og kjørt i arresten etter en brann i Saupstad i Heimdal i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på brannen. Nødetatene rykket ut til brannen i en boligblokk omtrent en halvtime etter midnatt natt til lørdag..

NRK - 4 timer siden

Demonstrasjoner i flere byer i USA

Demonstrasjonene mot politivold, som startet i Minneapolis, har spredd seg til flere byer i USA, deriblant hovedstaden Washington, D.C. Det hvite hus i Washington, D.

NRK - 5 timer siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt