NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:24

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:06

Lån kan bli omgjort til stipend

Studenter og elever som har tatt opp et tilleggslån fordi de har tapt inntekt på grunn av koronapandemien, kan få deler av dette gjort om til stipend. 8000 kroner av tilleggslånet kan bli gjort om til stipend, ifølge Lånekassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lånekassen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lånkan bli , omgjort, til, stipend
VG - 29 jan. 21 kl. 11:56

Slik skal krisepakken hjelpe studentene

Regjeringen foreslår et nytt tilleggslån for studenter, men denne gangen kan de få en større del av pengene omgjort til stipend. Totalt vil de bruke 1,1 millioner kroner på tiltak for studentene..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:43

Påstand lagt ned mot Navalnyj

Russisk påtalemyndighet legger ned påstand om at opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj for omgjort en betinget fengselsdom til ubetinget fengsel, samt må betale en bot for ærekrenkelse. Fengselsdommen er allerede omgjort i en annen sak..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 07:05

21 delstater til retten for å få omgjort Bidens stans av oljerørledning

21 delstater reiser søksmål i håp om å få omgjort USAs president Joe Bidens avgjørelse om å stanse utbyggingen av….

VG - 19 mars 21 kl. 21:33

Alan Walker donerer fem millioner til bransjekolleger

Popstjernen fikk over fire millioner i offentlig støtte. Nå deler han ut stipend til kolleger i musikkbransjen som kan trenge penger mer enn ham selv – og røper at det ikke er konsertvirksomhet han tjener mest på..

VG - 23 feb. 21 kl. 13:51

Røkke-saken: NIF-toppene ble orientert om para-tildeling før jul

Allerede den 22. desember ble idrettspresident Berit Kjøll og generalsekretær Karen Kvalevåg orientert om Olympiatoppens beslutning om at Paralympics-utøvere ikke skulle få stipend..

Aftenposten - I førrgår: 22:38

Hun vant to spellemanpriser. Ett råd fra moren har vært viktig for henne.

Rapperen Musti (19) vant fredag to Spellemannspriser og et stipend på 250.000 kroner..

VG - 02 feb. 21 kl. 09:33

Putin-kritiker Navalnyj dømt til tre og et halvt år i fengsel

Den russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj (44) har fått omgjort en betinget dom på tre og et halvt år til fengselsstraff..

VG - 02 feb. 21 kl. 09:33

Putin-kritiker Navalnyj dømt til tre og et halvt år i fengsel: – Politisk motivert

Den russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj (44) har fått omgjort en betinget dom på tre og et halvt år til fengselsstraff..

VG - 02 feb. 21 kl. 09:33

Folk protesterer mot Navalnyj-dommen - minst 20 arrestert tirsdag kveld

Russere har tatt til gatene for å protestere mot dommen mot regimekritikeren Aleksej Navalnyj (44), som tirsdag fikk omgjort en betinget dom på tre og et halvt år til fengselsstraff..

NRK - 05 feb. 21 kl. 23:29

Yankee Stadium blir vaksinearena

Yankee Stadium, hjemmebanen til baseballklubben New York Yankees, er omgjort til et massevaksineringssenter. Det ble åpnet fredag, og det var lange køer av folk fra Bronx som ville la seg vaksinere på den velkjente arenaen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 15 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt