P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:27

P4 - 14 Jan 20 kl. 22:20

Kysten forbereder seg på stormflo

I natt vil ekstremværet Didrik slå innover langs norskekysten.
Det er ventet stromflo med svært høy vannstand.
Situasjonen i Oslo kan bli kritisk hvis det kommer mye regn samtidig. åbde i Agder, Rogaland Sunnhordaland og Hardanger har Meteorologisk institutt hevet varselet til rødt farenivå..
Les mer på P4


Les mer om:
Didrik, Oslo, Agder, Sunnhordaland, Hardanger, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kysten, forbereder, seg, stormflo
Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:27

Oslo og andre byer langs kysten forbereder seg på ekstremværet «Didrik»

Stormflo gjør at man venter svært høy vannstand langs norskekysten. Situasjonen i Oslo kan bli kritisk hvis det kommer mye regn samtidig med stormfloen..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 11:07

Rødt stormflo-varsel: Nå kommer ekstremværet «Didrik».

Metrologisk institutt oppgradere stormflo-varsel til rødt nivå i Sunnhordaland, Rogaland og Agder. For Oslo er varselet fortsatt oransje..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 18:48

Skolene forbereder seg på å snakke om dødsbrannen i Bergen

En ni år gammel jente døde på sykehus etter en boligbrann i Bergen lørdag. Skolene forbereder seg på at elever har behov for å snakke om det..

P4 - 02 Jan 20 kl. 13:16

Stormsenter på vei mot kysten

I morgen er det ventet at et stormsenter vil norskekysten, og meteorologene har sendt ut farevarsel. En forsmak på uværet har allerede nådd kysten nå i ettermiddag, med vindkast opp i orkan styrke enkelte steder. Uværet i morgen vil trolig ramme Trøndelag og Nordland hardest, og der er det også ventet både hagl og torden..

NRK - 02 Jan 20 kl. 08:54

Kraftig vind på kysten og i fjellet

Kraftig vind og snøfokk kan få følgje for trafikken langs kysten og på fjellovergangane. Det er venta sørvestleg full storm i fjellet, og det varslas vindkast på 25–33 meter i sekundet. Dei sterkaste vindkasta er venta i Nordfjord, Sunnmøre og i Romsdal..

P4 - I førrgår: 10:32

Venter ny stormflotopp

Ekstremværet Didrik er ikke over. En ny stormflo er på vei flere steder på Vestlandet i ettermiddag. I noen byer som Måløy, Ålesund og Kristiansund er det ventet at havnivået vil stige mer enn det gjorde i natt.

P4 - 22 Oct 19 kl. 07:36

Uvær skaper problemer langs kysten

Årets første høststorm skaper problemer langs kysten. Hurtigruteskipet Richard With har valgt å utsette sin tur over Stadhavet, og ligger nå til kai i Måløy. Det er ventet at bølger i dag kan bli 12 meter høye og vindkastene kan komme opp i 30 til 35 meter per sekund.

NRK - 15 Jan 20 kl. 06:52

Stormflo gjorde lite skade

Det varsla ekstremvêret «Didrik» har gjort mindre ugagn enn frykta. Det vart i går sendt ut farevarsel på oransje nivå for høg vasstand. Mellom klokka 13 og 15 i dag er det varsla noko høgare flo enn i natt..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:14

Tyfon treffer snart Filippinene

En tyfon som har fått navnet Kammurier på vei til å treffe Filippinene med full styrke om kort tid. Over 60.000 mennesker er hittil evakuert, og både skoler og flytrafikk er stengt og kansellert.

NRK - 14 Oct 19 kl. 13:05

Dødstallene stiger etter Hagibis

Dødstallene etter tyfonen Hagibis som rammet Japan i helgen, har nå steget til 56. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyfonen førte med seg enorme nedbørsmengder da den feide inn over landet, noe som førte til store oversvømmelser, stormflo og jordskred..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 1 time siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 1 time siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 10 timer siden

En person død etter voldshendelse

En person er død etter en voldshendelse i et bolighus i Søndre Land i Innlandet. Politiet opplyser at de har kontroll på flere personer som var tilstede, og en større etterforskning er igangsatt..

P4 - 12 timer siden

Tom Hagen leter etter svar

Mannen til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen har sendt flere e-poster til politiet med tanker om hva som kan ha skjedd med henne. Ifølge VG får Tom Hagen hjelp fra en bekjent og forretningspartner, som har ført til at han har sendt minst åtte e-poster hvor han deler sine tanker. Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt