P4 > Nyheter

Thursday, 02 April, 13:49

P4 - 14 Jan 20 kl. 22:20

Kysten forbereder seg på stormflo

I natt vil ekstremværet Didrik slå innover langs norskekysten.
Det er ventet stromflo med svært høy vannstand.
Situasjonen i Oslo kan bli kritisk hvis det kommer mye regn samtidig. åbde i Agder, Rogaland Sunnhordaland og Hardanger har Meteorologisk institutt hevet varselet til rødt farenivå..
Les mer på P4


Les mer om:
Didrik, Oslo, Agder, Sunnhordaland, Hardanger, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kysten, forbereder, seg, stormflo
NRK - 20 Feb 20 kl. 14:45

Nok ei stormflo på kysten

Fredag må folk langs kysten av Skagerrak førebu seg på stormflo, nok ein gong. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høg vasstand..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:27

Oslo og andre byer langs kysten forbereder seg på ekstremværet «Didrik»

Stormflo gjør at man venter svært høy vannstand langs norskekysten. Situasjonen i Oslo kan bli kritisk hvis det kommer mye regn samtidig med stormfloen..

P4 - 11 Feb 20 kl. 15:34

- Norge ikke godt nok sikret for stormflo

- Norge er ikke godt nok sikret for stormflo i fremtiden. Det mener spesialrådgiver i Kommunenes interesseorganisasjon, KS, Ole Jørgen Grann. Ekstremværet Elsa har i går og i dag ført til vannskader i flere byer langs kysten.

Klartale - 10 Feb 20 kl. 08:32

Uværet fortsetter i hele landet

Ekstremværet «Elsa» øker faren for stormflo langs kysten. Flyene står stille flere steder..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 07:01

Direkteblogg: Svært høy vannstand da ekstremværet «Elsa» traff Norge

Mandag kveld var det stormflo langs hele kysten. Selv om vannet sto høyt, ble det få rekorder..

NRK - 10 Feb 20 kl. 12:47

Utvidar farevarsel

Det raude farevarselet for ekstremvêret Elsa er utvida til å også gjelde Trøndelag. Det er venta stormflo langs heile kysten frå Agder til og med Trøndelag. I natt blir det ekstremt, åtvarar meteorologane..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 11:07

Rødt stormflo-varsel: Nå kommer ekstremværet «Didrik».

Metrologisk institutt oppgradere stormflo-varsel til rødt nivå i Sunnhordaland, Rogaland og Agder. For Oslo er varselet fortsatt oransje..

VG - 10 Feb 20 kl. 07:21

Forbereder seg på ekstreme vannmengder: – Følger spent med

Rekordhøy vannstand kan mandag ramme kysten fra Møre og Romsdal og ned gjennom Agder..

VG - 08 Feb 20 kl. 14:04

Venter storm, flom og skred langs kysten

Fra søndag av må personer i Vestland og sørover klargjøre seg for mye vær, mens britene forbereder seg på den verste stormen på syv år..

Aftenposten - 25 Jan 20 kl. 23:15

Norske helsemyndigheter forbereder seg på mulig smitteutbrudd

Folkehelseinstituttet forbereder seg på at coronaviruset kan spre seg til Norge i løpet av de nærmeste dagene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Nytt koronadødsfall i Bærum

Det har vært nok et koronadødsfall i Bærum. En eldre person døde på sykehus etter å ha blitt smittet, opplyser kommunen i en pressemelding. Dette er det fjerde koronarelaterte dødsfallet i Bærum.

P4 - 1 time siden

UNN: - Flertallet hadde underliggende sykdommer

Flertallet av de som har vært innlagt ved Universitetssykehuset Nord-Norge med koronasmitte hadde underliggende sykdommer. Det kom frem på en pressekonferansen som pågår nå/akkurat ferdig. Totalt har det vært 14 personer innlagt på UNN så langt.

P4 - 45 minutter siden

95 prosent av de døde er over 60

95 prosent av de som har mistet livet av koronaviruset i verden var over 60 år gamle. Det viser tall fra Verdens helseorganisasjon, opplyser nyhetsbyrået Ap..

P4 - 45 minutter siden

Ni personer siktet for drapsforsøk

Ni unge menn er siktet for drapsforsøk etter et macheteslagsmål på Torshov i Oslo for to uker siden. Sju av disse er nå pågrepet, mens to fremdeles er på frifot fordi politiet ikke vet hvor de er, melder TV2. To personer ble alvorlig skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Færre innlagt på sykehus

Det er en liten nedgang i hvor mange pasienter som er innlagt med koronasmitte på norske sykehus. Det er nå 318 koronapasienter, sju færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. 96 pasienter får respiratorbehandling..

P4 - 1 time siden

Vind skaper trøbbel på Østlandet

Den kraftige vinden som var varslet på Østlandet i dag har nå begynt å skape problemer. Takplater blåser av en bygning i Drammen, og en seilbåt har slitt seg i vinden i Brevik. Politiet ber folk sjekke båtene sine, sikre løse gjenstander og gjennomføre sikkerhetstiltak..

P4 - 1 time siden

46 medier har permittert ansatte

46 medier og mediehus har permittert markedsansatte og journalister på grunn av annonsesvikt under koronakrisen. Det melder bransjebladet Journalisten. Forrige uke ba mediebransjen om krisehjelp på 1,3 milliarder kroner..

P4 - 1 time siden

Funnet bil etter skyteepisode

Politiet har funnet bilen de mener det ble avfyrt skudd mot på Frogner i Oslo i formiddag. De vet hvem som eier bilen, men har ikke funnet personen, og vet ikke om det er snakk om personskader, melder VG. Ingen er så langt pågrepet for skyteepisoden..

P4 - 2 timer siden

950 dødsfall i Spania

I Spania er det registrert 950 nye koronadødsfall det siste døgnet. Det er den høyeste økningen på ett døgn siden pandemien startet. Til sammen har over 10 000 personer i Spania nå mistet livet som følge av koronaviruset..

P4 - 2 timer siden

Fastklemt etter ulykke

En bussjåfør ble sittende fastklemt etter en trafikkulykke mellom to busser og en personbil på E39 på Furusetfjellet i formiddag. Sjåføren er nå frigjort. Skademofanget er ikke kjent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt