NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:54

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 244 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 244 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyrre Gørvell-Dahll, Kygo, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kygo, tjente, 244, millioneri , fjor
NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 181 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 181 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..

Klartale - 12 Jul 19 kl. 09:05

Kygo tjente mye penger i fjor

Artisten Kygo holdt 87 konserter i fjor. 2018 ble et godt år økonomisk..

P4 - 14 Jun 19 kl. 21:43

Ivanka Trump tjente 34 millioner

Presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington. Samtidig tjente Ivanka Trump nesten 9 millioner kroner på vesker, sko og kjoler fra sitt eget motemerke, viser dokumenter som ble offentliggjort av Det Hvite hus i dag. Faren og president Donald Trump tjente langt mer.

E24 - 11 Jul 19 kl. 09:16

Kygo tjente 243 mill. etter «massiv turnévirksomhet»

Bergen-artisten Kyrre Gørvell-Dahll satt igjen med et resultat før skatt på hele 90 millioner kroner i fjor. .

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i inntekter i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

NRK - 14 Jun 19 kl. 21:12

Tjente 34 millioner på Trump-hotell

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump, tjente 34 millioner på farens hotell i Washington i fjor. Det hvite hus sa i mai at Donald Trump i 2018 hadde en inntekt på 3,78 milliarder kroner. 350 millioner kroner kom fra hotellet, ifølge NTB..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 10:11

Kygo fikk inn 244 millioner på god partystemning

Dro inn gode summer på konserter..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 23:23

Ivanka Trump tjente 34 millioner på farens hotell i fjor

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington..

E24 - 03 Jul 19 kl. 09:33

Atle Antonsen tjente 3,5 millioner i fjor

Gjennom investeringsselskapet Panface tjente komikeren og skuespilleren nye millioner i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 30 minutter siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 2 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 2 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt