NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:01

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 244 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 244 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyrre Gørvell-Dahll, Kygo, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kygo, tjente, 244, millioneri , fjor
NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 181 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 181 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..

Klartale - 12 Jul 19 kl. 09:05

Kygo tjente mye penger i fjor

Artisten Kygo holdt 87 konserter i fjor. 2018 ble et godt år økonomisk..

P4 - 14 Jun 19 kl. 21:43

Ivanka Trump tjente 34 millioner

Presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington. Samtidig tjente Ivanka Trump nesten 9 millioner kroner på vesker, sko og kjoler fra sitt eget motemerke, viser dokumenter som ble offentliggjort av Det Hvite hus i dag. Faren og president Donald Trump tjente langt mer.

E24 - 11 Jul 19 kl. 09:16

Kygo tjente 243 mill. etter «massiv turnévirksomhet»

Bergen-artisten Kyrre Gørvell-Dahll satt igjen med et resultat før skatt på hele 90 millioner kroner i fjor. .

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i inntekter i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

NRK - 14 Jun 19 kl. 21:12

Tjente 34 millioner på Trump-hotell

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump, tjente 34 millioner på farens hotell i Washington i fjor. Det hvite hus sa i mai at Donald Trump i 2018 hadde en inntekt på 3,78 milliarder kroner. 350 millioner kroner kom fra hotellet, ifølge NTB..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 21:07

DN: Øyafestival-eierne tjente 52 millioner kroner på salg av festivalen

I fjor sommer kjøpte et amerikansk oppkjøpsfond Øyafestivalen. Nå skriver Dagens Næringsliv (DN) at de norske eierne tjente 52 millioner kroner på salget..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 10:11

Kygo fikk inn 244 millioner på god partystemning

Dro inn gode summer på konserter..

VG - 17 Aug 19 kl. 23:17

Konsertanmeldelse: Kygo, Findings Festival: Mellom to skoler

Kygo greier ikke helt å bestemme seg for om han er en avansert DJ eller liveartist..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 15 minutter siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 15 minutter siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 1 time siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 1 time siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..

NRK - 1 time siden

Handelsavtale blir formalisert

Handelsenigheten som Kina og USA inngikk forrige uke, vil formelt bli skrevet ned, sier USAs president Donald Trump. – Den er ikke på papiret ennå, men den blir det, sa Trump til journalister i Det hvite hus onsdag..

NRK - 2 timer siden

Flere ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september, ifølge grensestyrken Frontex. Over 17.200 flere migranter ankom EU via de mest brukte migrasjonsrutene i Middelhavet i september enn i august, en økning på 14 prosent,.

NRK - 2 timer siden

35 pilegrimer omkom i bussulykke

35 pilegrimer omkom og fire andre ble skadd da en buss kolliderte nær Mekka i Saudi-Arabia onsdag. Passasjerene på bussen var fra arabiske land og Asia, ifølge det saudiarabiske nyhetsbyrået SPA. Ulykken skjedde i 19-tiden onsdag kveld,.

NRK - 3 timer siden

Trusselen fra høyreekstreme øker

Høyreekstreme terrorister utgjør en større trussel i Australia, og nettverkene står tettere og er bedre organisert, slår landets etterretning fast i en rapport. Det skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt