NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 01:39

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 181 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 181 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyrre Gørvell-Dahll, Kygo, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kygo, tjente, 181, millioneri , fjor
NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 244 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 244 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..

Klartale - 12 Jul 19 kl. 09:05

Kygo tjente mye penger i fjor

Artisten Kygo holdt 87 konserter i fjor. 2018 ble et godt år økonomisk..

P4 - 14 Jun 19 kl. 21:43

Ivanka Trump tjente 34 millioner

Presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington. Samtidig tjente Ivanka Trump nesten 9 millioner kroner på vesker, sko og kjoler fra sitt eget motemerke, viser dokumenter som ble offentliggjort av Det Hvite hus i dag. Faren og president Donald Trump tjente langt mer.

E24 - 11 Jul 19 kl. 09:16

Kygo tjente 243 mill. etter «massiv turnévirksomhet»

Bergen-artisten Kyrre Gørvell-Dahll satt igjen med et resultat før skatt på hele 90 millioner kroner i fjor. .

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i inntekter i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

NRK - 14 Jun 19 kl. 21:12

Tjente 34 millioner på Trump-hotell

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump, tjente 34 millioner på farens hotell i Washington i fjor. Det hvite hus sa i mai at Donald Trump i 2018 hadde en inntekt på 3,78 milliarder kroner. 350 millioner kroner kom fra hotellet, ifølge NTB..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 10:11

Kygo fikk inn 244 millioner på god partystemning

Dro inn gode summer på konserter..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 23:23

Ivanka Trump tjente 34 millioner på farens hotell i fjor

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington..

E24 - 03 Jul 19 kl. 09:33

Atle Antonsen tjente 3,5 millioner i fjor

Gjennom investeringsselskapet Panface tjente komikeren og skuespilleren nye millioner i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 2 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 3 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 3 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 3 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 3 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt