NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 00:48

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 181 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 181 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyrre Gørvell-Dahll, Kygo, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kygo, tjente, 181, millioneri , fjor
NRK - 11 Jul 19 kl. 23:54

Kygo tjente 244 millioner i fjor

Artisten Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, fikk inn 244 millioner kroner i 2018, ifølge Dagens Næringsliv. Overskuddet før skatt ble på 90 millioner..

Klartale - 12 Jul 19 kl. 09:05

Kygo tjente mye penger i fjor

Artisten Kygo holdt 87 konserter i fjor. 2018 ble et godt år økonomisk..

P4 - 14 Jun 19 kl. 21:43

Ivanka Trump tjente 34 millioner

Presidentdatter Ivanka Trump tjente i fjor nesten 35 millioner kroner på sin eierandel i Donald Trumps hotell nær Det hvite hus i Washington. Samtidig tjente Ivanka Trump nesten 9 millioner kroner på vesker, sko og kjoler fra sitt eget motemerke, viser dokumenter som ble offentliggjort av Det Hvite hus i dag. Faren og president Donald Trump tjente langt mer.

E24 - 11 Jul 19 kl. 09:16

Kygo tjente 243 mill. etter «massiv turnévirksomhet»

Bergen-artisten Kyrre Gørvell-Dahll satt igjen med et resultat før skatt på hele 90 millioner kroner i fjor. .

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 09:14

Kygo hadde nesten en kvart milliard i inntekter i fjor

Norske Kygo satte ny turnérekord med 87 konserter i fjor. Det bidro til inntekter på nesten en kvart milliard kroner og et overskudd på 90 millioner..

NRK - 14 Jun 19 kl. 21:12

Tjente 34 millioner på Trump-hotell

Seniorrådgiver og presidentdatter Ivanka Trump, tjente 34 millioner på farens hotell i Washington i fjor. Det hvite hus sa i mai at Donald Trump i 2018 hadde en inntekt på 3,78 milliarder kroner. 350 millioner kroner kom fra hotellet, ifølge NTB..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 21:07

DN: Øyafestival-eierne tjente 52 millioner kroner på salg av festivalen

I fjor sommer kjøpte et amerikansk oppkjøpsfond Øyafestivalen. Nå skriver Dagens Næringsliv (DN) at de norske eierne tjente 52 millioner kroner på salget..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 10:11

Kygo fikk inn 244 millioner på god partystemning

Dro inn gode summer på konserter..

VG - 17 Aug 19 kl. 23:17

Konsertanmeldelse: Kygo, Findings Festival: Mellom to skoler

Kygo greier ikke helt å bestemme seg for om han er en avansert DJ eller liveartist..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 45 minutter siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 2 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 2 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 2 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 2 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 3 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..

NRK - 3 timer siden

Streik på lastebilfabrikkar i USA

Rundt 3.500 tilsette ved tre lastebilfabrikkar i USA har gått ut i streik for første gong på fleire tiår. Fagforeininga United Automobile Workers seier til nyheitsbyrået AP at dei blant anna krev betre lønn og pensjon og tryggare jobbar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt