P4 > Nyheter

Tuesday, 18 February, 09:58

P4 - 04 May 19 kl. 13:10

Kvoteflyktningforslag møter motstand

Sylvi Listhaug må se lenge etter støtte i regjeringen for sitt forslag å om si nei til kvoteflyktninger.
KrF sier til NTB at forslaget bryter med partiets politikk, og å gi hjelp til kvoteflyktninger er å hjelpe dem som trenger det mest.
Også Høyre støtter KrFs uttalelse, mens Venstres Abid Raja, sier at FrP i regjering har forpliktet seg til at Norge skal ta imot 3000 kvoteflyktninger..
Les mer på P4


Les mer om:
Listhaug, NTB, Høyre, KrFs, Venstres Abid Raja, FrP, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvoteflyktningforslag, møter, motstand
Dagbladet - 11 Jun 19 kl. 18:30

En bølge av motstand

En bølge av motstand mot korrupte myndigheter har skylt gjennom Russland de siste dagene. Det ga oppsiktsvekkende resultater, skriver Morten Strand..

NRK - 02 May 19 kl. 11:41

Motstand mot vindkraftutbygging

Flere anleggsmaskiner har blitt tømt for olje på Vardafjellet i Sandnes der det foregår utbygging av et nytt vindkraftverk. – Vi merker økt motstand, sier entreprenøren..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 14:25

Tøff VM-motstand for Mol og Sørum

Sandvolleyballstjernene Anders Mol og Christian Sørum må bryne seg mot brasiliansk, tysk og cubansk motstand i VMs gruppespill..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 11:21

Vanskeligst mulig motstand: Brann skal til Dublin

Brann fikk vrien motstand allerede i 1. kvalikrunde..

VG - 26 Feb 19 kl. 10:16

Ny borgerlig miljø-krise: Illsint motstand mot farlig avfall i Brevik

Det er intens motstand i alle fire regjeringspartiene mot å åpne gruvegangene under Brevik for et varig lager av miljøfarlig avfall. Nå flagger både Bård Hoksrud (Frp) og Geir Jørgen Bekkevold (KrF) åpen motstand mot planene..

NRK - 16 Nov 19 kl. 13:36

300 møtt fram for å vise motstand

Om lag 300 personer har møtt fram for å vise sin motstand mot leder Arne Tumyr og resten av Sian på Torvet i Kristiansand. Politiet er også tungt til stede. De står på taket på rådhuset med droner..

E24 - 16 Oct 19 kl. 05:56

NVE-analyse: Motstand i folket kan føre til stans i norsk vindkraftutbygging

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) skriver i sin langsiktige analyse at det grunnet folkelig motstand er uvisst hvor mye vindkraftutbygging vi vil få..

VG - 13 Feb 20 kl. 16:31

Høyre-topp om MDGs kjøttforslag: - Kan skape motstand og forakt

Guro Angell Gimse (H) reagerer på at miljøpartiet vil skrote Matprat. – Er det noe som skaper motstand og forakt i befolkningen er det klimapolitikken til Høyre, svarer MDG-talsperson Arild Hermstad..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:26

– Må vurdere innstramming nøye

Har møtt mye motstand. – Skal boliglånsforskriften strammes inn, så må man trå varsomt. Det sier leder for finanskomiteen på Stortinget, Høyres Henrik Asheim.

E24 - 08 Dec 19 kl. 08:18

Rouhani mener statsbudsjettet viser motstand mot sanksjonene

Irans president Hassan Rouhani fastslo i landets nasjonalforsamling at statsbudsjettet er preget av motstand mot de amerikanske sanksjonene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Storbank varsler storkutt

Storbanken HSBC varsler kutt på opptil 35.000 stillinger. Det utgjør omtrent 15 prosent av arbeidsstyrken.

P4 - 15 minutter siden

Forbyr transportselskap på norske veier

Statens vegvesen forbyr transportselskapet Vlantana å kjøre på norske veier og tilbakekaller alle de 95 løyvene som er gitt. Ifølge etaten har de avdekket alvorlige brudd på kjøre- og hviletid og mangelfull dokumentasjon av timelister og lønnsutbetalinger i selskapet. En aksjonærrepresentant i selskapet har tidligere tatt selvkritikk for brudd på hvilebestemmelsene.

P4 - 15 minutter siden

Musiker Jon Christensen er død

Jazzmusikeren Jon Christensen er død, 76 år gammel. Christensen var trommeslager, og en markant skikkelse i Norges jazzmiljø, og var gift med skuespiller og tidligere kulturminister Ellen Horn. Han vant blant pris for Årets jazzmusiker i 1993 i tillegg til flere Spellemannpriser..

P4 - 30 minutter siden

Fraråder ekstra vaksine mot meslinger

Smittevernoverlege Tore Steen i helseetaten i Oslo fraråder ekstra vaksine mot meslinger. Til Dagsavisen sier han at jo yngre barna er jo dårligere er effekten, derfor tror han det er lite hensiktsmessig å tilby barnehagebarn to omganger med meslingvaksine. Etter at en ettåring i Oslo ble innlagt med meslinger, tilbyr Sagene helsestasjon vaksine til barn i bydelen helt ned i 8-9 månedersalder.

P4 - 30 minutter siden

Ny avtale skal gjøre Oslo tryggere

En ny avtale mellom Oslo kommune og staten skal gjøre hovedstaden tryggere. I går undertegnet kommunalministeren og byrådslederen avtalen om en områdesatsing i Oslo indre øst. Grønland, der man sliter med blant annet narkotikaomsetning og ran, er et av områdene som skal rustes opp.

P4 - 1 time siden

Pollestad får kritikk for Michelin-utblåsing

Senterpartiets Geir Pollestad får gjennomgå etter at han i går kritiserte norske restauranter etter Michelin-utdelingen i går. Pollestad skrev at kåringen var elitistisk, og en god illustrasjon på hva sentralmakten mener er viktig, og la til at pinsett-mat ikke er helt hans grei. Landbruk- og matminister, Olaug Bollestad, kaller utspillet for rent tøv og får også støtte fra andre politikere i Arbeiderpartiet og KrF.

P4 - 1 time siden

Rekordmange blir smittet av meslinger

Rekordmange blir smittet av meslinger i Europa. Vaksinen mot sykdommen kom på 1960-tallet, likevel er sykdommen på kraftig frammmasj over hele verden, og så i rike Europa. I 2016 ble 5.

P4 - 1 time siden

-Widerøe-kutt et veldig godt PR-utspill

-Widerøe-kuttene er lite dramatisk. Det mener fly- og PR-ekspert Christian Kamhaug. Widerøe kutter 4000 avganger i ruteprogrammet som utgjør 15 prosent av de kommersielle kortbanerutene.

P4 - 1 time siden

Sju av åtte sykehus bryter loven

Sju av åtte sykehus bryter loven når det gjelder pasienter som ikke får plass på avdelinger de skal være på. Det kommer i et landsomfattende tilsyn fra Statens Helsetilsyn. På grunn av plassmange må pasienter flyttes til andre avdelinger enn der de hører hjemme.

P4 - 1 time siden

Seks biler i massekollisjon

Seks biler har vært involvert i en massekollisjon på E39 mot Sandnes ved Kvadratkrysset. Ingen personer er meldt skadet. Det er manuell dirigering på stedet og redusert framkommelighet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt