P4 > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:40

P4 - 04 May 19 kl. 13:10

Kvoteflyktningforslag møter motstand

Sylvi Listhaug må se lenge etter støtte i regjeringen for sitt forslag å om si nei til kvoteflyktninger.
KrF sier til NTB at forslaget bryter med partiets politikk, og å gi hjelp til kvoteflyktninger er å hjelpe dem som trenger det mest.
Også Høyre støtter KrFs uttalelse, mens Venstres Abid Raja, sier at FrP i regjering har forpliktet seg til at Norge skal ta imot 3000 kvoteflyktninger..
Les mer på P4


Les mer om:
Listhaug, NTB, Høyre, KrFs, Venstres Abid Raja, FrP, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvoteflyktningforslag, møter, motstand
Dagbladet - 11 Jun 19 kl. 18:30

En bølge av motstand

En bølge av motstand mot korrupte myndigheter har skylt gjennom Russland de siste dagene. Det ga oppsiktsvekkende resultater, skriver Morten Strand..

NRK - 02 May 19 kl. 11:41

Motstand mot vindkraftutbygging

Flere anleggsmaskiner har blitt tømt for olje på Vardafjellet i Sandnes der det foregår utbygging av et nytt vindkraftverk. – Vi merker økt motstand, sier entreprenøren..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 14:25

Tøff VM-motstand for Mol og Sørum

Sandvolleyballstjernene Anders Mol og Christian Sørum må bryne seg mot brasiliansk, tysk og cubansk motstand i VMs gruppespill..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 11:21

Vanskeligst mulig motstand: Brann skal til Dublin

Brann fikk vrien motstand allerede i 1. kvalikrunde..

VG - 26 Feb 19 kl. 10:16

Ny borgerlig miljø-krise: Illsint motstand mot farlig avfall i Brevik

Det er intens motstand i alle fire regjeringspartiene mot å åpne gruvegangene under Brevik for et varig lager av miljøfarlig avfall. Nå flagger både Bård Hoksrud (Frp) og Geir Jørgen Bekkevold (KrF) åpen motstand mot planene..

P4 - 12 Sep 19 kl. 13:26

– Må vurdere innstramming nøye

Har møtt mye motstand. – Skal boliglånsforskriften strammes inn, så må man trå varsomt. Det sier leder for finanskomiteen på Stortinget, Høyres Henrik Asheim.

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 14:30

Hytteeier varsler motstand mot NVEs vindkraftrapport

Hytteeier varsler motstand. Turistforeningen frykter irreversible konsekvenser. Reaksjonene mot NVEs vindkraftrapport er sterke på Østlandet..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 14:30

Grunneier varsler motstand mot NVEs vindkraftrapport

Grunneier varsler motstand. Turistforeningen frykter irreversible konsekvenser. Reaksjonene mot NVEs vindkraftrapport er sterke på Østlandet..

VG - 01 Jun 19 kl. 06:02

Markerer motstand mot Oslos 52 nye bomstasjoner

Natt til lørdag ble 52 nye bomstasjoner skrudd på i Oslo. Nå blir tre av fire bilturer i hovedstaden en «bomtur». Det vekker motstand..

Hegnar.no - 26 Dec 18 kl. 08:18

Forslag om elsykler møter motstand

Regjerings forslag om elsykler i Oslomarka møter motstand..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Advarer mot store klimakatastrofer

Ytterligere 50 millioner mennesker kan bli ofre for klimarelaterte katastrofer innen 2050. Det går frem i en ny rapport fra Røde Kors. Der heter det at de menneskelige lidelsene og økonomiske konsekvensene vil bli enorme dersom klimaendringene ikke stoppes i tide.

P4 - 45 minutter siden

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen. Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen. Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.

P4 - 1 time siden

Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Mellom 20 og 25 stillinger i Dagens Næringsliv kuttes etter at avisen har vedtatt å spare inn 23 millioner kroner. Det fikk de ansatte vite på et allmøte i ettermiddag, ifølge bransjenettstedet Medier24. Kuttene i avisen har vært varslet, men sjefredaktør Amund Djuve sier det likevel var en tøff beskjed å gi.

P4 - 1 time siden

Skadet i ulykke ved Fagernes på E16

En person er skadet etter en trafikkulykke mellom en trailer og en personbil på E16 ved Fagernes. Nødetatene jobber på stedet. Veien er stengt..

P4 - 2 timer siden

- Venstre skal konsentrere seg om regjeringsplattformen

- Nå skal Venstre konsentrere seg som den regjeringsplattformen vi har gått med på. Det sier nestleder i partiet, Ola Elvestuen til P4-nyhetene. Flere fylkesledere har uttalt at de mener partiet bør ta en diskusjon på hvorvidt partiet fortsatt kan sitte i regjering, etter at de gikk på et knusende nederlang i kommunevalget forrige uke..

P4 - 2 timer siden

USA kutter bistand til Afghanistan

USA varsler at de vil kutte 160 millioner dollar i bistanden til Afghanistan. De mener myndighetene i landet mangler vilje til å bekjempe korrupsjon. Utenriksminister Mike Pompeo sier at de forventer den afghanske regjeringen viser klar vilje til å bekjempe korrupsjon, og at lederne bør stilles til ansvar om de ikke klarer leve opp til en slik standard..

P4 - 3 timer siden

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker politiet at en 10 år gammel jente er blitt kidnappet, og ført ut av landet. Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet. Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..

P4 - 2 timer siden

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York i et forsøk på å hindre at selvangivelsen hans blir utlevert. Statsadvokaten har bedt om Trumps skattepapirer for de siste åtte årene. Trumps advokat mener utleveringen kan være i strid med grunnloven, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 3 timer siden

Brexit-dom ventes neste uke

Storbritannias høyesterett vil komme med en dom neste uke på om Boris Johnson brøt loven da han suspenderte parlamentet i over en måned. Det melder BBC. Statsministerens politiske motstandere mener stengingen av Parlamentet er for å hindre dem i å fatte vedtak som kan stanse eller utsette Brexit..

P4 - 3 timer siden

Tekniske feil avdekket på flere fregatter

Etter ulykken med KNM Helge Ingstad er det avdekket flere tekniske feil ved de andre fregattene. Det melder ABC Nyheter. Blant annet er det oppdaget en hul aksling som tillot vannmassene spre seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt