VG > Debatt

Saturday, 24 August, 23:52

VG - 13 Aug 19 kl. 22:47

Kvinnene ber ikke om for mye

Hver gang et fødetilbud legges ned, blir det helsikes mye bråk. Det er fordi kvinnene kjenner den egentlige kostnaden. Derfor er det uforståelig at det ikke er gjort mer for å trygge de som bor lengst unna sykehuset..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnene, ber, ikkeom , for, mye
VG - 18 Apr 19 kl. 21:34

Gerd Fleischer vokste opp som «tyskerunge»: Ikke begå de samme feilene mot barna til IS-kvinnene

Problemene for barna til IS-kvinnene er langt fra løst ved at Norge tar imot dem, mener Gerd Fleischer, som selv vokste opp som «tyskerunge». Hun ser paralleller i behandlingen av tyskerbarna og barna av de norske IS-kvinnene..

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 22:12

IS-kvinnene i Al-Hol laget truende video. – Leiren er en tikkende bombe.

AL-HOL I SYRIA (Aftenposten): Med IS-flagget bak seg truer kvinnene i Al-Hol med selvmordsbombere..

NRK - 03 May 19 kl. 09:59

Set fri kvinnene bak nervegiftåtak

Malaysia har sett fri dei to kvinnene som overfall Kim Jong-nam, halvbroren til Nord-Koreas leiar. Kim døde etter at han fekk smurt nervegift i ansiktet. Fire nordkoreanske menn blei etterlyste etter hendinga og dei er framleis på frifot..

NRK - 03 May 19 kl. 09:59

Kvinnene som overfall Kim er fri

Malaysia har sett fri dei to kvinnene som overfall Kim Jong-nam, halvbroren til Nord-Koreas leiar. Kim døde etter at han fekk smurt nervegift i ansiktet. Fire nordkoreanske menn blei etterlyste etter hendinga og dei er framleis på frifot..

P4 - 03 May 19 kl. 16:09

- Vil ikke hjelpe IS-krigere

Fremskrittspartiet vil ikke løfte så mye som en finger for å hjelpe kvinnene som dro til Syria for å delta i terrororganisasjonen IS. Det sa Frp-leder Siv Jensen på partiets landsmøte som pågår nå. Hun sa IS-krigerne ikke deler våre verdier, de har begått grusomme og umenneskelige handlinger og er ikke velkomne tilbake til Norge..

P4 - 19 Jul 19 kl. 12:46

Kvinnene kan få eget TDF

Det internasjonale sykkelforbundet jobber nå for at kvinnene få sitt eget Tour de France på sykkel. UCI-presidenten sier i et intervju med BBC at det som mangler i idretten deres er et stort etapperitt for kvinner som kan bli sett over hele verden. Han vil ta saken opp med Tour de France arrangørene..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 08:00

Reagerer på forskjellsbehandling av Viking-kvinnene

Aksjeselskapet Viking Fotball AS opererer kun rundt menn. Det reagerer Aps ordførerkandidat i Stavanger, Kari Nessa Nordtun, på. Hun etterlyser større satsing på kvinnene – og åpner for at kommunen kan bidra..

P4 - 08 Aug 19 kl. 11:45

Mistenkt for overgrep mot to norske kvinner

De fem mennene som er mistenkt for gjengvoldtekt av en norsk kvinne i Spania er også mistenkt for overgrep mot hennes norske venninne. De to kvinnene er 19 og 20 år gamle. De fem franske mennene fremstilles for fensling i feriebyen Benidorm i dag.

Dagbladet - 09 May 19 kl. 16:38

Ferga legges ned: - Vi er de eneste som ikke får etterlønn

Kvinnene som har servert mat til de reisende på MF «Ryfylke» i en årrekke får ikke etterlønn, som resten av mannskapet, fordi de er «lett å erstatte»..

VG - 09 Jun 19 kl. 16:24

IS-kvinnenes ofre forteller: De torturerte og drepte. Nå lyver de

DOHUK, NORD-IRAK (VG) De europeiske IS-kvinnene sier de bare lagde mat og passet på barn. Men kvinnene som var deres slaver, forteller en helt annen historie..

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Bompengene var ikke det viktige

Krisen i regjeringen handlet ikke om bilister og miljø. Det ble et spørsmål om ære..

VG - 15 timer siden

Støre når ikke gjennom

NORD I NORGE (VG) Jonas Gahr Støre er kunnskapsrik, visjonær og omgjengelig. Men han får ikke kontakt med velgerne..

VG - Igår: 21:46

Endelig satte Erna hardt mot hardt

Enten er du med oss, eller så er du mot oss, er beskjeden fra statsministeren. Og slik redder hun sin egen regjering..

VG - Igår: 14:51

Den virkelige klimakonspirasjonen

FrP forsøker å spille på gamle konspirasjonsteorier i valgkampen. I virkeligheten er de selv offer for en sammensvergelse som foregår for åpen scene, mellom pengesterke interesser og politikere som nekter å lytte til forskning.  .

VG - Igår: 14:35

Større respekt for islam enn for likestilling

To nye håndhilsesaker viser at feminisme og likestilling er viktig. Men bare inntil ett punkt..

VG - Igår: 14:20

Bygg vei, kutt bompenger!

Bevilgningene til riksveier har økt med over 15 milliarder kroner under dagens regjering, det er over 70 prosents vekst..

VG - Igår: 10:10

«25 under 25»: Det er noe(n) som ikke stemmer

Hadde debatten inn mot valget handlet om noe mer avgjørende for unge enn bompenger, hadde det kanskje vært lettere å kjenne på nødvendigheten for å stemme, skriver Maren Olava Ask Hütt..

VG - Igår: 07:40

Anne Holt: «Jeg mistet nattesøvnen og trakk meg unna. Jeg ble introvert, mindre engasjert, og mistet venner.»

«De og vi» er ikke lenger et tankesett begrenset til innvandringsfeltet. Det har blitt meningsutvekslingens grunnmur. Og «daglig-hatet» kan ende med å undergrave selve demokratiets grunnmur: folks ærlige, engasjerte deltakelse i det..

VG - I førrgår: 21:26

Når Ap havner i Vedums skygge

MOSKENES (VG): Selv om Vedum og Støre er på samme lag, kjemper de knallhardt om de samme velgerne. I Nord-Norge kvesses knivene..

VG - I førrgår: 17:06

Vi trenger islamofobi-begrepet

Det er bra at VGs Hanne Skartveit i motsetning til diverse Frp-politikere ønsker seg en handlingsplan mot muslimhat. Derimot har hun misforstått hvis hun oppfatter islamofobi som et fenomen beslektet med blasfemi..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt