VG > Debatt

Thursday, 12 December, 16:50

VG - 13 Aug 19 kl. 22:47

Kvinnene ber ikke om for mye

Hver gang et fødetilbud legges ned, blir det helsikes mye bråk. Det er fordi kvinnene kjenner den egentlige kostnaden. Derfor er det uforståelig at det ikke er gjort mer for å trygge de som bor lengst unna sykehuset..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnene, ber, ikkeom , for, mye
VG - 18 Apr 19 kl. 21:34

Gerd Fleischer vokste opp som «tyskerunge»: Ikke begå de samme feilene mot barna til IS-kvinnene

Problemene for barna til IS-kvinnene er langt fra løst ved at Norge tar imot dem, mener Gerd Fleischer, som selv vokste opp som «tyskerunge». Hun ser paralleller i behandlingen av tyskerbarna og barna av de norske IS-kvinnene..

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 22:12

IS-kvinnene i Al-Hol laget truende video. – Leiren er en tikkende bombe.

AL-HOL I SYRIA (Aftenposten): Med IS-flagget bak seg truer kvinnene i Al-Hol med selvmordsbombere..

NRK - 03 May 19 kl. 09:59

Set fri kvinnene bak nervegiftåtak

Malaysia har sett fri dei to kvinnene som overfall Kim Jong-nam, halvbroren til Nord-Koreas leiar. Kim døde etter at han fekk smurt nervegift i ansiktet. Fire nordkoreanske menn blei etterlyste etter hendinga og dei er framleis på frifot..

NRK - 03 May 19 kl. 09:59

Kvinnene som overfall Kim er fri

Malaysia har sett fri dei to kvinnene som overfall Kim Jong-nam, halvbroren til Nord-Koreas leiar. Kim døde etter at han fekk smurt nervegift i ansiktet. Fire nordkoreanske menn blei etterlyste etter hendinga og dei er framleis på frifot..

P4 - 03 May 19 kl. 16:09

- Vil ikke hjelpe IS-krigere

Fremskrittspartiet vil ikke løfte så mye som en finger for å hjelpe kvinnene som dro til Syria for å delta i terrororganisasjonen IS. Det sa Frp-leder Siv Jensen på partiets landsmøte som pågår nå. Hun sa IS-krigerne ikke deler våre verdier, de har begått grusomme og umenneskelige handlinger og er ikke velkomne tilbake til Norge..

P4 - 19 Jul 19 kl. 12:46

Kvinnene kan få eget TDF

Det internasjonale sykkelforbundet jobber nå for at kvinnene få sitt eget Tour de France på sykkel. UCI-presidenten sier i et intervju med BBC at det som mangler i idretten deres er et stort etapperitt for kvinner som kan bli sett over hele verden. Han vil ta saken opp med Tour de France arrangørene..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 08:00

Reagerer på forskjellsbehandling av Viking-kvinnene

Aksjeselskapet Viking Fotball AS opererer kun rundt menn. Det reagerer Aps ordførerkandidat i Stavanger, Kari Nessa Nordtun, på. Hun etterlyser større satsing på kvinnene – og åpner for at kommunen kan bidra..

P4 - 15 Oct 19 kl. 06:45

Republikanerne frykter kvinnene

Selv om det er Joe Biden som ligger best an til å bli demokratenes presidentkandidat i USA, så er det kvinnene republikanerne frykter mest. Bak Biden ligger nemlig Elisabeth Warren og Kamilla Harris som har mye større oppslutning blant de yngre velgere - og skaper mer engasjement:.

P4 - 08 Aug 19 kl. 11:45

Mistenkt for overgrep mot to norske kvinner

De fem mennene som er mistenkt for gjengvoldtekt av en norsk kvinne i Spania er også mistenkt for overgrep mot hennes norske venninne. De to kvinnene er 19 og 20 år gamle. De fem franske mennene fremstilles for fensling i feriebyen Benidorm i dag.

Dagbladet - 09 May 19 kl. 16:38

Ferga legges ned: - Vi er de eneste som ikke får etterlønn

Kvinnene som har servert mat til de reisende på MF «Ryfylke» i en årrekke får ikke etterlønn, som resten av mannskapet, fordi de er «lett å erstatte»..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

LO-lederen hardt ut mot Erna: – Regjeringen er på «røvertokt»

Regjeringens forslag til statsbudsjett går i disse dager gjennom i Stortinget. Høyreregjeringens «røvertokt» mot arbeidsfolk og de som sitter nederst ved bordet fortsetter også til neste år..

VG - Igår: 10:16

Fritt skolevalg må fortsatt være valgfritt

Regjeringens ønske om å innføre obligatorisk fritt skolevalg i hele landet, har møtt betydelig motstand i distriktene. Dette er en kritikk det er verdt å lytte til..

VG - Igår: 08:34

En europeisk Green Deal

«The European Green Deal» som vi presenterer i dag er Europas nye vekststrategi. Den vil kutte utslippene samtidig som den skaper arbeidsplasser og forbedrer livskvaliteten vår..

VG - Igår: 18:28

Bør selge brukte pelskåper så dyrt som mulig!

Fretex er ikke til for at noen få privilegerte nordmenn skal få kjøpe eksklusive pelskåper på billig-salg..

VG - I førrgår: 13:54

Frp-nei til ny kraftkabel: – Vi skal ikke sponse Europa med billig kraft

Når selskapet North Connect nå har søkt konsesjon om å selge billig norsk kraft til Europa, er det norske strømkunder som blir sittende igjen med regningen. Det er en dårlig løsning. .

VG - I førrgår: 08:02

Oslo kommune kan vise vei i folkeretten

Trump-administrasjonens standpunkt om at bosetningene på Vestbredden ikke strider med folkeretten er feil. Men at dette synet skal medføre en ny debatt om lovligheten av Israels okkupasjon av Vestbredden blir en avsporing. Heldigvis viser EU og Oslo kommune nå vei..

VG - I førrgår: 07:02

Fredspris uten fred

I dag mottar statsminister Abiy Ahmed Ali Nobels fredspris. Men hjemme i Etiopia er det ikke fred å få..

VG - I førrgår: 21:31

Et tordnende og berettiget raseri

Bent Høie sleiver med ordbruken når han uttrykker «forståelse for at folket i nord er bekymret»..

VG - 09 Dec 19 kl. 15:00

Hei, Knut Olav Åmås

Knut Olav Åmås svarer på min kronikk om «Sentrumskameratene» med sju bombastiske påstander basert på ufullstendige sitater og minst en usannhet..

VG - 09 Dec 19 kl. 11:33

«25 under 25» om smarttelefoner: – Et forbud er å gå baklengs inn i fremtiden

Å innføre et forbud mot smarttelefoner er ikke annet enn teknologipessimisme og overformynderi. Teknologi er nemlig ikke skummelt. Ikke hvis man vet hvordan man bruker det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt