P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 07:06

P4 - 01 May 19 kl. 15:28

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

En kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland på riksvei 41 i Kristiansand.
Kvinnens tilstand er foreløpig uavklart. Politiet melder at det dreier seg om en singelulykke.
Også i Kvinesdal i Vest-Agder har det vært en trafikkulykke. En motorsyklist er fraktet til sykehus etter å ha kjørt i autovernet..
Les mer på P4


Les mer om:
Birkeland, Kristiansand, Kvinesdal, Vest-Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, til, sykehus, etter, utforkjøring
NRK - 17 May 19 kl. 20:57

Kvinne skadet i ulykke

En kvinne er innlagt på sykehus etter en klemulykke i Arendal klokken 13 i dag. Sørlandet sykehus opplyser at tilstanden er uavklart..

NRK - 01 May 19 kl. 15:58

Kvinne til sykehus etter ulykke

En kvinne er hentet av luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland i Aust-Agder, melder TV2. Skadeomfanget er foreløpig uklart. Hun er fraktet til akuttmottaket ved Arendal sykehus.

P4 - 08 Dec 19 kl. 20:35

Alvorlig skadet etter påkjørsel

En kvinne er alvorlig skadd og kjørt til sykehus etter å ha blitt kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss. Det melder Sør-Øst Politidistrikt. Personen som ble påkjørt er en eldre kvinne, hun var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehus.

NRK - 20 Jul 19 kl. 05:42

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus I Tønsberg etter en utforkjøring i Sandefjord i Vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, sier politiet til NTB..

P4 - 03 Jun 19 kl. 17:56

Kvinne flys til sykehus

En kvinne er fløyet til sykehus etter at en bil havnet på taket ved Suldalsolsen i Rogaland sent i ettermiddag. Kvinnen satt fastklemt etter ulykken, og tilstanden er ikke kjent. En mann som satt i bilen er kjørt til legevakten..

NRK - 27 Apr 19 kl. 04:56

Kvinne til sykehus etter vold

En kvinne er sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold av en mann på en privatadresse i Åmli i Aust-Agder. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.50.

NRK - 17 Mar 19 kl. 14:40

Kvinne og to barn til sykehus

En kvinne i slutten av 20-årene og to barn er fløyet til Drammen sykehus etter at to biler frontkolliderte på E134 på Meheia like ved Kongsberg. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 22 Nov 19 kl. 21:45

Kjørt til Ullevål sykehus

En kvinne er kritisk skadd etter en påkjørsel i Sellebakk i Fredrikstad kommune. Ifølge politiet er det en kvinne i 50-årene som har blitt påkjørt. Hun er kjørt til Ullevål sykehus med mistanke om hodeskade..

P4 - 27 Apr 19 kl. 07:39

Kvinne sendt til sykehus etter vold

En kvinne er sent til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold på en privat adresse i Åmli I Aust-Agder. Politiet fikk melding om hendelsen rett før klokka tre natt til i dag. Kvinnen skal ikke være livstruende skadet.

P4 - 20 Jul 19 kl. 10:40

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for promillekjøring etter en utforkjøring i Sandefjord i natt. En kvinne som satt i bilen er sendt til sykehus etter bilulykken. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, ifølge politiet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Flere fjelloverganger stengt

P4 - 45 minutter siden

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 30 minutter siden

Solberg får ikke velgernes støtte

Erna Solberg har ikke støtte blant flertallet av sine egne velgere i vedtaket om å hente hjem en IS-siktede kvinnen fra Syria. Solberg har kalt det et moralsk riktig valg, men 6 av 10 Høyrevelgere mener valget var galt. Det viser en måling Kantar har gjort for TV 2.

P4 - 15 minutter siden

Pårørende bruker 94.000 årsverk

Pårørende i Norge bruker til sammen 94.000 årsverk på å gi stell til sine nære og kjære. Det viser en undersøkelse Opinion har gjort for Norske Kvinners Sanitetsforening, NKS.

P4 - 1 time siden

Rekordmange drap i Mexico

Mexico har lenge vært på drapstoppen - i fjor var tallet rekordhøyt; 35.588 mennesker ble drept landet i 2019. Antallet drap økte med 2,7 prosent fra året før.

P4 - 1 time siden

Gjort rede for etter brann i Rogaland

Personen som var savnet etter brannen i en enebolig på Klepp i Rogaland i i morgentimene er nå gjort rede for. Fem personer fra naboboligen ble evakuert på grunn av mye røyk. De får nå komme hjem igjen.

P4 - 1 time siden

Frp kan velte Viken

Det ferske storfylket Viken kan bli historie allerede før året er omme nå som Fremskrittspartiet er tilbake i Stortinget. Med partiets utgang av regjeringen denne uka, kan det allerede nå bli flertall i Stortinget for å oppløse fylket, hvis et slikt initiativ kommer fra fylkeskommunen. Frps Jon Helgheim sier til Klassekampen at han ikke vil avvise at de kan komme til å reversere Viken hvis de fylkesvalgte går inn for det..

P4 - 1 time siden

Husbrann på Klepp - én savnet

En person er savnet etter brann i et bolighus på Klepp i Rogaland. Røykdykkere søker nå gjennom huset. Det var naboer som varslet om brannen, sier operasjonsleder Jøran Solheim..

P4 - 1 time siden

Vedum frykter ikke Frp

Frps regjerings-exit skremmer ikke Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. Hans parti har klatret og klatret på målingene, og har i januar et snitt på 17,4 prosent oppslutning. Nå Har Frp varslet at de vil bli tydeligere i sine politiske saker, og flere mener de kan utfordre Senterpartiet i flere av deres viktigste saker.

P4 - 1 time siden

Dollarmilliardærer diskuterer formuesskatt

Over 100 dollarmilliardærer er akkurat nå samlet på Verdens økonomiske forum, WEF, i Davos. Og der kan en rapport som langt på vei foreslår formuesskatt bli et sentralt tema. For i en ny rapport skriver WEF varmt om en slik skatt, som skal kunne gi likere muligheter til alle, og mindre mulighet til å planlegge seg ut av reglene for inntektsskatt, skriver Aftenposten.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt