P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:14

P4 - 22 Mar 20 kl. 07:39

Kvinne til sykehus etter fall i elv

En kvinne er fløyet til sykehus etter at hun falt ned en skogskrent og havnet i en elv i Øyer i Innlandet.
Kvinnen ble meldt savnet ved midnatt og store letemannskaper søkte etter kvinnen i natt.
Det måtte ryddes skog for å komme ned til kvinnen og få henne løftet ut.
Tilstanden til kvinnen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, til, sykehus, etter, falli , elv
P4 - 10 Apr 20 kl. 17:31

Kvinne til sykehus etter fallulykke

En kvinne er kjørt til sykehus etter en fallulykke ved Lutvann i Oslo. Kvinnen hadde falt ned en skrent, og måtte hjelpes ut av ambulansepersonell og politiet. Hun skal ha vært ved bevissthet når hun ble sendt til sykehus..

NRK - 22 Mar 20 kl. 07:42

Kvinne sendt til sykehus etter fall

En kvinne er sendt til sykehus med ukjent tilstand etter at hun falt ned en skogskrent sent lørdag kveld. Hun ble reddet ut med helikopter søndag morgen etter en leteaksjon. Fallet skjedde i Øyer i Gudbrandsdalen..

P4 - 08 Dec 19 kl. 20:35

Alvorlig skadet etter påkjørsel

En kvinne er alvorlig skadd og kjørt til sykehus etter å ha blitt kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss. Det melder Sør-Øst Politidistrikt. Personen som ble påkjørt er en eldre kvinne, hun var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehus.

NRK - 24 May 20 kl. 14:58

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er fraktet til sykehus for videre kontroll, etter at bilen hun kjørte gikk rundt på FV418 Gjerstadveien i Agder tidligere i dag. Politiet melder at bilberger er på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet..

NRK - 16 May 20 kl. 23:39

Kvinne til sykehus etter vold

Politiet bevæpnet seg da en hyttenabo hørte rop om hjelp fra en hytte på Strand i Rogaland lørdag kveld. En kvinne er kjørt til sykehus, og en mann er arrestert, mistankt for å ha brukt vold..

NRK - 12 Dec 19 kl. 19:45

Enda en død etter sykehus-skyting

En kvinne døde torsdag av skuddskadene hun fikk i sykehus-skytingen i Tsjekkia, melder AFP. Kvinnen er det syvende offeret etter at en mann tirsdag begynte å skyte på et venterom på et sykehus i byen Ostrava. Gjerningsmann tok senere sitt eget liv..

Dagbladet - 28 Feb 20 kl. 19:05

Tre skadet i hyttekrangel - mann pågrepet for vold

Kvinne flydd til Ullevål sykehus, en voksen mann og en kvinne i tenårene fraktet til sykehus på Lillehammer etter vold på Sjusjøen..

NRK - 24 Dec 19 kl. 10:17

Kvinne omkom etter brann

En kvinne i 60-årene døde etter en brann i en leilighet i Moss lillejulaften. Det bekrefter politiet overfor VG. Også en annen kvinne ble lagt inn på sykehus.

P4 - 31 May 20 kl. 13:53

Kvinne falt i foss

En kvinne er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter at hun falt i en foss ved Kinn i Vestland. Kvinnen skulle krysse en elv da hun falt uti og ble ført videre ned til fossen. Ikke lenge etter ble kvinnen funnet av redningshelikopter og fløyet til Haukeland sykehus..

P4 - 22 Feb 20 kl. 07:19

Til sykehus etter slagsmål

En kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 3 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 3 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 3 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 4 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 4 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 4 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 4 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 4 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 5 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt