P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 09:05

P4 - 20 juli 19 kl. 10:40

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for promillekjøring etter en utforkjøring i Sandefjord i natt.
En kvinne som satt i bilen er sendt til sykehus etter bilulykken.
Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, ifølge politiet.
En tredje i bilen er også pågrepet etter at han forsøkte å stikke av..
Les mer på P4


Les mer om:
Sandefjord, Vestfold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, til, sykehus, etter, bilulykkei , Vestfold
P4 - 10 april 20 kl. 17:31

Kvinne til sykehus etter fallulykke

En kvinne er kjørt til sykehus etter en fallulykke ved Lutvann i Oslo. Kvinnen hadde falt ned en skrent, og måtte hjelpes ut av ambulansepersonell og politiet. Hun skal ha vært ved bevissthet når hun ble sendt til sykehus..

P4 - 01 mai 19 kl. 15:28

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

En kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland på riksvei 41 i Kristiansand. Kvinnens tilstand er foreløpig uavklart. Politiet melder at det dreier seg om en singelulykke.

NRK - 17 mai 19 kl. 20:57

Kvinne skadet i ulykke

En kvinne er innlagt på sykehus etter en klemulykke i Arendal klokken 13 i dag. Sørlandet sykehus opplyser at tilstanden er uavklart..

NRK - 22 mars 20 kl. 07:42

Kvinne sendt til sykehus etter fall

En kvinne er sendt til sykehus med ukjent tilstand etter at hun falt ned en skogskrent sent lørdag kveld. Hun ble reddet ut med helikopter søndag morgen etter en leteaksjon. Fallet skjedde i Øyer i Gudbrandsdalen..

NRK - 01 mai 19 kl. 15:58

Kvinne til sykehus etter ulykke

En kvinne er hentet av luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland i Aust-Agder, melder TV2. Skadeomfanget er foreløpig uklart. Hun er fraktet til akuttmottaket ved Arendal sykehus.

P4 - 08 des. 19 kl. 20:35

Alvorlig skadet etter påkjørsel

En kvinne er alvorlig skadd og kjørt til sykehus etter å ha blitt kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss. Det melder Sør-Øst Politidistrikt. Personen som ble påkjørt er en eldre kvinne, hun var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehus.

NRK - 20 juli 19 kl. 05:42

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus I Tønsberg etter en utforkjøring i Sandefjord i Vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, sier politiet til NTB..

P4 - 03 juni 19 kl. 17:56

Kvinne flys til sykehus

En kvinne er fløyet til sykehus etter at en bil havnet på taket ved Suldalsolsen i Rogaland sent i ettermiddag. Kvinnen satt fastklemt etter ulykken, og tilstanden er ikke kjent. En mann som satt i bilen er kjørt til legevakten..

P4 - I førrgår: 16:07

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

NRK - 24 mai 20 kl. 14:58

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er fraktet til sykehus for videre kontroll, etter at bilen hun kjørte gikk rundt på FV418 Gjerstadveien i Agder tidligere i dag. Politiet melder at bilberger er på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Feil med videodømming

Videodømming skulle gi slutt på dommerfeil i fotballen. Men nå innrømmer Premier League at VAR-systemet gjorde feil i alle tre kampene som ble spilt i går, melder BBC. Alle situasjonene gjaldt straffespark - blant annet ett Manchester United feilaktig fikk mot Aston Villa..

P4 - 45 minutter siden

Flere har tatt plastisk kirurgi

I flere land har det vært en økning i personer som har tatt plastisk kirurgi under koronakrisen. Det meldes det om fra klinikker i USA, Japan, Sør-Korea og Australia. En årsak skal ifølge BBC være at folk nå kan gjemme seg bak munnbind etter at de har rettet på nesen, fylt opp leppene eller tatt botox..

P4 - 45 minutter siden

Sotrbritannia fjerner krav

Nå fjerner Storbritannia karantenekrav for innreisende fra 58 land. Det åpnes blant annet for tilreisende fra Norden, men ikke fra Sverige, melder Sky News. De nye innreisereglene trer i kraft i dag.

P4 - 1 time siden

Lite tro på bedring i næringsliv

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet i Norge kommer tilbake til et normalt aktivitetsnivå i år. Det viser en ny undersøkelse fra Opinion. Kun 18 prosent har tro på at næringslivet vil normaliseres i 2020.

P4 - 1 time siden

Vil ha anonyme jobbsøknader

SV vil ha anonyme jobbsøknader i alle offentlige virksomheter for å unngå diskriminering. SVs Solfrid Lerbrekk sier til Dagsavisen at forskjellige rapporter har vist de siste årene at navn og bakgrunn har for mye å si, når det er kvalifikasjonene og erfaringene folk bør ansettes på. Regjeringen lanserte i fjor et prøveprosjekt med anonyme søknader til jobber i staten, men Lerbrekk mener det ikke er noen grunn til å vente med å innføre dette over alt..

P4 - 1 time siden

Sliter med å følge med på hva barna gjør

Tre av ti foreldre synes det er vanskelig å holde oversikt over hva barna gjør på nettet. Det kommer frem i en ny undersøkelse fra Medietilsynet. De oppfordrer nå foreldre til å bruke ferien til å snakke med barna om nettvett.

P4 - 1 time siden

Nye reiseråd i dag

- Det er idiotisk om vi ødelegger dugnaden som har sørget for det lave smittetrykket vi har her til lands. Det mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. I dag blir det klart hvilke europeiske land nordmenn kan reise til uten å havne i karantene.

P4 - 1 time siden

Stenger alle skoler

Hongkong stenger alle skoler på grunn av et nytt smitteutbrudd. Det melder South China Morning Post. Det er oppdaget 42 nye tilfeller, og 34 av dem har blitt smittet i Hongkong.

P4 - 1 time siden

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 1 time siden

Folk reagerer på tette køer i familieparker

Flere som har vært på besøk i familieparker reagerer på tette køer og lite smittevern. På Tusenfryds Facebook-side forteller besøkende om lange køer og noen sier smittevernsreglene ikke blir overholdt, skriver VG. Markedssjef Erik Røhne Andersen sier de tar tilbakemeldingene seriøst og at de har gjort en rekke tiltak.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt