NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 15:43

NRK - 20 Jul 19 kl. 05:42

Kvinne til sykehus etter bilulykke

En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus I Tønsberg etter en utforkjøring i Sandefjord i Vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, sier politiet til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tønsberg, Sandefjord, Vestfold, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, til, sykehus, etter, bilulykke
P4 - 01 May 19 kl. 15:28

Kvinne til sykehus etter utforkjøring

En kvinne er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland på riksvei 41 i Kristiansand. Kvinnens tilstand er foreløpig uavklart. Politiet melder at det dreier seg om en singelulykke.

NRK - 17 May 19 kl. 20:57

Kvinne skadet i ulykke

En kvinne er innlagt på sykehus etter en klemulykke i Arendal klokken 13 i dag. Sørlandet sykehus opplyser at tilstanden er uavklart..

NRK - 01 May 19 kl. 15:58

Kvinne til sykehus etter ulykke

En kvinne er hentet av luftambulanse etter en utforkjøring i Birkeland i Aust-Agder, melder TV2. Skadeomfanget er foreløpig uklart. Hun er fraktet til akuttmottaket ved Arendal sykehus.

P4 - 03 Jun 19 kl. 17:56

Kvinne flys til sykehus

En kvinne er fløyet til sykehus etter at en bil havnet på taket ved Suldalsolsen i Rogaland sent i ettermiddag. Kvinnen satt fastklemt etter ulykken, og tilstanden er ikke kjent. En mann som satt i bilen er kjørt til legevakten..

NRK - 27 Apr 19 kl. 04:56

Kvinne til sykehus etter vold

En kvinne er sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold av en mann på en privatadresse i Åmli i Aust-Agder. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.50.

P4 - 27 Apr 19 kl. 07:39

Kvinne sendt til sykehus etter vold

En kvinne er sent til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold på en privat adresse i Åmli I Aust-Agder. Politiet fikk melding om hendelsen rett før klokka tre natt til i dag. Kvinnen skal ikke være livstruende skadet.

P4 - 20 Jul 19 kl. 10:40

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for promillekjøring etter en utforkjøring i Sandefjord i natt. En kvinne som satt i bilen er sendt til sykehus etter bilulykken. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, ifølge politiet.

NRK - 30 Mar 19 kl. 16:07

Kvinne til sykehus etter ulykke

Tre personer var involvert i trafikkulykken på Hauknes i Hadsel. To kjøretøy var involvert. En kvinne er kjørt til sykehus for sjekk.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 12:53

Kvinne i 40-årene til sykehus etter fall på Romsdalshornet

En kvinne i 40-årene er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at hun falt 50 til 60 meter på fjellet Romsdalshornet i Rauma kommune i Møre og Romsdal..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 07:21

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En kvinne er natt til lørdag sendt til sykehus etter en utforkjøring i Sandefjord i Vestfold. Sjåføren er pågrepet for promillekjøring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 10 minutter siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 30 minutter siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 30 minutter siden

Investerer i elbiler

Volkswagen planlegger å investere 60 milliarder euro i å legge om produksjonen. Selskapet skal satse på elektriske biler. Den tyske bilprodusenten skal de neste årene produsere 75 ulike modeller elbiler og 60 ulike hybridmodeller..

NRK - 30 minutter siden

Høring i kongressen

NRK - 1 time siden

Støttegruppen: – Glade for løsning

– Vi er veldig glade for at saken nå har funnet sin endelige løsning, og at dette har endt godt både for Frode Berg, familien og lokalsamfunnet i Kirkenes, sier Øystein Hansen i Støttegruppen for Frode Berg..

NRK - 1 time siden

IS-mistenkt sendt til USA

En IS-mistenkt amerikansk statsborger som har tilbrakt de siste dagene i ingenmannsland mellom Tyrkia og Hellas, er sendt til USA. Det opplyser den tyrkiske innenriksministeren, ifølge tyrkiske medier..

NRK - 3 timer siden

Siktet for knivstikking i sommer óg

Kvinnen (36) som er siktet for drapet på en kvinne på Sofienberg i Oslo var siktet for å ha knivstukket samme kvinne i samme leilighet tidligere i år. Den saken ble henlagt på grunn av manglende beviser, ifølge politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt