Aftenposten > Nyheter

Monday, 01 June, 23:14

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 07:00

Kvinne slått og ranet i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til lørdag slått og ranet på Tøyen i Oslo. Antatt gjerningsmann er pågrepet..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Tøyen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, slåttog , raneti , Oslo
NRK - 19 Oct 19 kl. 05:30

Kvinne slått og ranet i Oslo

En mann er arrestert av politiet, mistenkt for å ha slått og ranet en kvinne på Tøyen i Oslo. Mannen ble arrestert på Skullerud der han viftet med en kniv. Kvinnens mobiltelefon ble funnet ved gjerningsmannen, melder politiet på Twitter..

P4 - 19 Oct 19 kl. 07:23

Kvinne slått og ranet

En kvinne ble slått og ranet på Tøyen i Oslo i natt. Noe senere ble den mistenkte mannen pågrepet på Skullerud, nesten en mil lenger øst. Han skal da ha viftet med en kniv i det han kom ut av en taxi.

VG - 19 Oct 19 kl. 05:41

Kvinne slått og ranet i Oslo

En kvinne ble slått flere ganger og fraranet sin mobiltelefon på Tøyen i Oslo. Gjerningsmannen løp fra stedet, men politiet har pågrepet antatt riktig gjerningsperson da han kom ut av en taxi på Skullerud, og viftet med en kniv..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:57

Tenåring slått og ranet i Oslo

En 17 år gammel gutt ble mandag formiddag slått og ranet på Bøler i Oslo. Politiet har pågrepet en person, og utelukker ikke flere pågripelser. Ranet skjedde etter en helg med et tosifret antall tilfeller av blind vold..

NRK - 30 Jun 19 kl. 07:41

Slått ned og ranet i Oslo

Politiet i Oslo etterlyser vitner etter at en mann ble slått ned og ranet i Underhaugsveien/Hegdehaugsveien. Mannen er ved bevissthet og er kjørt til sykehus. Det skal være flere menn som ranet mannen..

P4 - 09 Feb 20 kl. 21:32

Kiosk ranet i Oslo

Politiet har pågrepet en person etter at en kiosk ble ranet i Bergensveien i Oslo i kveld. De jobber også med å hente inn video fra ranet. Det er ikke kjent om raneren fikk med seg noe..

NRK - 16 Sep 19 kl. 15:13

Eldre kvinne med rullator ranet

En kvinne i 90-årene med rullator ble ranet på Lund i Kristiansand mandag ettermiddag. Kort tid senere ble fire unge menn tatt, og deler av tyvegodset er kommet til rette, opplyser politiet. Kvinnen kom uskadd fra hendelsen..

VG - 21 Oct 19 kl. 17:30

Tenåring slått og ranet i Oslo – tre 17-åringer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet tre personer i forbindelse med ranet..

NRK - 21 Oct 19 kl. 14:07

Gutt ranet på Bøler i Oslo

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo i formiddag. Politiet har pågrepet en annen 17-åring og søker etter flere gjerningspersoner. Ranet finner sted etter en helg i hovedstaden med et tosifret antall tilfeller av blind vold..

VG - 21 Oct 19 kl. 17:30

Tenåring slått og ranet i Oslo – fem personer pågrepet

En 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo mandag formiddag. Politiet har pågrepet fem personer i forbindelse med ranet..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 45 minutter siden

New Yorks borgermester innfører portforbud fra mellom klokken 23 og 5

New York-ordfører Bill de Blasio innfører portforbud mellom klokken 23 og 5 lokal tid i forbindelse med demonstrasjonene som herjer USA..

Aftenposten - 45 minutter siden

Slik markerer idrettsheltene sin avsky mot rasisme

Idrettsstjerner over hele verden gjør sitt for å vise sin respekt til George Floyd og for å markere sin motstand mot rasisme..

Aftenposten - 1 time siden

Helsedataprosjektet Akson kan bli vanskelig i praksis | Leif Arne Brandsæter

Dessverre er Akson et virkelighetens «mission impossible»..

Aftenposten - 2 timer siden

Hobro vant for første gang siden september, mens Solbakken restartet med seier

Pål Alexander Kirkevold og Hobro hadde gått seiersløse i dansk superliga i åtte måneder, men i første kamp etter koronapausen ble det 1-0-seier over Randers..

Aftenposten - 3 timer siden

Nakamura tok første stikk i Rapid Challenge-finalen

Hikaru Nakamura, Magnus Carlsens overmann i semifinalen i Rapid Challenge, åpnet finalen med 2,5-1,5-seier over Daniil Dubov i første kamp..

Aftenposten - 3 timer siden

Koronapandemien fyller opp fjorden

Bilproduksjonen i verden stuper. Derfor fylles nå den stille fjordarmen Vetlefjorden igjen med gigantskip i opplag..

Aftenposten - 4 timer siden

Fem personer omkom i pinsetrafikken

42 personer har så langt mistet livet på norske veier i år. I mai var det elleve personer som omkom i trafikkulykker – fem av dem omkom i pinsetrafikken..

Aftenposten - 5 timer siden

Deltagelse i koronaforskning skal helst være frivillig | Atle Fretheim

Covid-19-pandemien har gitt oss flere eksempler på hvor viktig det er å følge regelen om at alle som deltar i forskning, skal velge det selv. Men regelen må ha unntak..

Aftenposten - 7 timer siden

Pinse-folkefest og trengsel i 26 varmegrader: Luften er for alle.

Alle lette etter sin plass med én meters avstand i brennhett vær. Johannes Beck fant den i lufta. På parkeringsplassene var det ikke like lett..

Aftenposten - 5 timer siden

Person alvorlig skadd etter trafikkulykke mellom MC og ATV på Rjukan

En motorsykkel og en ATV var involvert i en trafikkulykke på Rjukan i Telemark mandag ettermiddag. En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt