Aftenposten > Utenriks

Sunday, 07 June, 01:50

Aftenposten - 23 May 20 kl. 17:23

Kvinne skal ha forsøkt å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet. Hun skal ha forsøkt å kjøre på flere personer i Rakkestad..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Rakkestad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, skalha , forsøktå , kjøre, familie
P4 - 23 May 20 kl. 17:24

Kvinne forsøkte å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet av Politiet i Øst etter at hun skal ha forsøkt å kjøre på en familie ved en butikk. Kvinnen skal også ha kjørt inn i flere biler. I følge politiet skal det ha vært en konflikt som er årsaken til hendelsen.

NRK - 23 May 20 kl. 17:21

Skal ha forsøkt å kjøre ned familie

En kvinne er pågrepet av politiet i Rakkestad i Viken etter å ha forsøkt å kjøre ned en familie ved en forretning. Det melder politiet på Twitter. De skriver at forsøket skal ha bakgrunn i en konflikt..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 17:23

Kvinne siktet for kroppskrenking i Rakkestad

En kvinne i 30-årene er siktet for kroppskrenking etter at hun skal ha forsøkt å kjøre på en familie i Rakkestad..

P4 - 04 Apr 20 kl. 12:49

- Forsøkte å kjøre på politiet

Politiet skjøt mot dekkene på en bil på Mosterøy, nord for Stavanger, i dag tidlig, etter at en person skal ha forsøkt å kjøre på to polititjenestemenn. Væpnet politi rykket ut etter melding om mannens oppførsel og tisltand. Da de to tok kontakt med mannen, skal han ha forsøkt på kjøre på dem.

P4 - 02 Mar 20 kl. 15:36

Forsøkte å senke båt med migranter

Den greske kystvakten skal ha forsøkt å senke en båt med migranter som forsøkte å krysse grensen fra Tyrkia til Hellas. Det melder flere tyrkiske medier, som også har publisert en video av hendelsen. Flyktningene skal ha blitt reddet av den tyrkiske kystvakten.

P4 - 12 Feb 20 kl. 16:12

Prøvde å åpne flydør

En 26 år gammel kvinne som truet med å drepe alle om bord i et fly på vei fra London til Tyrkia i fjor er dømt til to års fengsel. Kvinnen forsøkte både å storme cockpiten og åpne en flydør i luften og en flyvert fikk lettere skader da han forsøkte å stoppe henne, melder britiske medier. Hun har forklart at hun hadde tatt en blanding av medisiner og alkohol og ikke husker noe særlig..

P4 - 10 May 20 kl. 10:24

Tiltalt for falske rasismetrusler

En kvinne i 30-årene i Oslo er tiltalt for å diktet opp rasistiske utsagn. Ifølge tiltalen skal kvinnen ha tagget og tegnet truende utsagn på vinduet sitt i borettslaget hun bodde, for å så politianmelde det. I tillegg skal kvinnen ha forsøkt å starte branner utenfor vinduet sitt og hevde det var én navngitt person som sto bak taggingen og branntilløpene..

NRK - 09 Feb 20 kl. 12:33

Kvinne truet med øks i Løten

En kvinne i 40-åra skal ha blitt truet med øks i Løten sent fredag ettermiddag. Det skriver HA på sine nettsider. Kvinnen, som kjørte bil, ble stoppet av en annen bil.

NRK - 02 Mar 20 kl. 07:39

Forsøker å snakka med gisseltakar

I Manila forsøker politiet å snakka med gisseltakaren på kjøpesenteret der rundt 30 personar skal vera tatte som gislar, melder AP. Gisseltakaren er ei tidlegare tryggingsvakt som skal ha mista jobben, ifølge ordføraren i San Juan-distriktet i byen..

NRK - 01 Feb 20 kl. 07:12

Kvinne arrestert etter knivangrep

Politiet i Troms har pågrepet en kvinne i slutten av 40-årene som skal ha angrepet samboeren, en mann i 50-årene, med kniv. Mannen skal ikke være alvorlig skadet. Hendelswen skjedde i Balsfjord..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Demonstrantene foran Det hvite hus og ved Martin Luther King minnested

Demonstrantene strømmer til i Washington D.C. for å protestere foran Det hvite hus, boligen til president Donald Trump..

Aftenposten - 3 timer siden

Drømmestart for Magnus Carlsen. Så kom problemene.

Magnus Carlsen så ut til å utklasse Jeffery Xiong i Clutch International-turneringen som startet lørdag, men den amerikanske tenåringen slo hardt tilbake..

Aftenposten - 2 timer siden

Satser milliarder på jordbruk i byen – uten jord

Kanskje åkeren bør flyttes til byen og bli en fabrikk? Noen av folkene bak Skype, Amazon og Google satser nå milliarder på høyteknologisk jordbruk..

Aftenposten - 3 timer siden

Drømmestart for Magnus Carlsen

Magnus Carlsen virker revansjsugen etter semifinaletapet i Rapid Challenge og vant sine to første hurtigsjakkpartier mot Jeffery Xiong i Clutch International..

Aftenposten - 3 timer siden

Brasil åpner opp, til tross for rekordhøye smittetall. Lege frykter for konsekvensene.

– Vi lider under vår gale president, sier doktor og epidemiolog Charbell Kury. Han mener åpningen av kjøpesentre og restauranter nå kan gi uforutsigbare resultater og flere dødsfall..

Aftenposten - 4 timer siden

Demonstrantene samler seg foran Det hvite hus

Demonstrantene strømmer til i Washington D.C. for å protestere foran president Donald Trump..

Aftenposten - 4 timer siden

Det er ikke politiet som gir tillatelse til demonstrasjoner, det er Grunnloven | Politiadvokat Kai Spurkland

Janne Haaland Matlary hever pekefingeren i feil retning. Uklare og svakt begrunnede smittevernregler skaper usikkerhet hos publikum og stiller politiet i en vanskelig situasjon..

Aftenposten - 4 timer siden

Aftenbladets spillerbørs: Innbytteren scoret to og var best

Sjekk spillerbørsen etter lokaloppgjøret mellom Sandnes Ulf og Viking..

Aftenposten - 5 timer siden

Espedal: – Kjekt at en lokal gutt laget det første målet

– Kjekt at det ble en lyseblå og at han er en lokal gutt..

Aftenposten - 5 timer siden

Vil øremerke midler til kreftpasienter som har ventet

– Det er svært alvorlig hvis nedstengningen av pasientbehandling på sykehusene koster andre livet eller fører til at de utvikler kroniske lidelser, sier Sylvi Listhaug (Frp)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt