NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 19:00

NRK - 14 aug 22 kl. 11:30

Kvinne siktet for grov kroppskade og etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet har brukt store ressurser for å finne ut hva som har skjedd. I I går gjorde de kriminaltekniske undersøkelser i en bygård i Trondheim sentrum, som politiet ser på som et mulig åsted. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Trondheim, Ranheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, siktet, for, grov, kroppskadeog , etterlysti , Norge
Klartale - 31 maj 22 kl. 13:00

To personer som jobber for banken er siktet for grov korrupsjon

Tirsdag sendte politiet folk til banken Nordea. To av dem som jobber der er siktet for grov korrupsjon. Tre andre er siktet for å hjelpe til.

NRK - 07 jul 22 kl. 11:45

Mann siktet for grov kroppsskade

En mann er siktet for grov kroppsskade etter at han skal stukket en annen mann med en skarp gjenstand på Grønland i Oslo onsdag. – Vi har iverksatt etterforskning, og den pågrepne er siktet for grov kroppsskade, sier politiadvokat Kamilla Forsdahl i Oslo politidistrikt til Avisa Oslo. (NTB).

NRK - 04 aug 22 kl. 10:54

Mann pågrepet for knivstikking i Sandnes

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 20-årene for knivstikkingen i Sandnes på mandag. En person ble alvorlig skadet i knivstikkingen, som skjedde i et hus på Hana i Sandnes. – Mannen er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette, sier politiadvokat Christine Kleppa.

NRK - 09 jun 22 kl. 18:13

Tilfeldig telefonsjekk utløste korrupsjonsetterforskning i DNB

Korrupsjonssaken i DNB ble avdekket ved en tilfeldighet da et vitne til en voldsepisode fikk sin mobiltelefon kontrollert av politiet, skriver VG. – Et vitne til en grov voldsepisode fikk kontrollert sin mobiltelefon av politiet, sier politiadvokat Jørn Johannessen Lyche i Øst politidistrikt til avisen. På telefonen til vitnet fant politiet tekstmeldinger som tydet på lånebedragerier og korrupsjon.

NRK - 25 jul 22 kl. 14:22

Siktet kvinne etter Sian-påkjørsel fremdeles ikke avhørt

Kvinnen som satt i bilen som kjørte på Sian-leder Lars Thorsens bil i Oslo 2. juli, er ennå ikke avhørt av politiet. – Hun har følt seg sliten, og vi har ikke hørt noe fra politiet siden ferien startet, sier kvinnens forsvarer, advokat Ole Petter Drevland, til Dagbladet.

NRK - 14 aug 22 kl. 11:30

Kvinne siktet for grov kroppskade og er etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.

NRK - 17 jul 22 kl. 16:25

Voldssiktet mann i Skien i avhør

Én av de tre mennene som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Skien, satt søndag i avhør. En mann i 20-årene døde av knivstikk lørdag. Mannen ble funnet i nærheten av Ibsenhuset i Skien sentrum og fraktet til sykehus, hvor han senere døde av skadene.

NRK - 22 apr 22 kl. 09:02

Carew tiltalt for grov skatteunndragelse

Økokrim har tatt ut tiltale på John Carew (42) med påstanden om grov skatteunndragelse. Det bekrefter Carews advokat Berit Reiss-Andersen i en pressemelding. – Min klient bestrider deler av tiltalen som er tatt ut mot ham.

NRK - 24 aug 22 kl. 18:22

Mor mistenk for for grov mishandling av tre barn

Moren som er siktet for grov mishandling av sin tenåringssønn, er også mistenkt for å ha utsatt ytterligere to av hennes barn for grov mishandling. De to er nå begge over 18 år, skriver Bergens Tidende. Politiet startet etterforskning etter at sønnen ble innlagt med underernæring på Haukeland universitetssjukehus i januar.

NRK - 24 aug 22 kl. 18:22

Mor mistenkt for grov mishandling av tre barn

Kvinnen som er siktet for grov mishandling av sin tenåringssønn, er også mistenkt for å ha utsatt ytterligere to av hennes barn for grov mishandling. De to er nå begge over 18 år, skriver Bergens Tidende. Politiet startet etterforskning etter at sønnen ble innlagt med underernæring på Haukeland universitetssjukehus i januar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frankrike vil sende artillerivåpen til Ukraina

Frankrike forbereder seg på å sende mellom seks og tolv selvdrevne artillerikjøretøy av typen Caecar. Disse tas fra en ordre som egentlig skulle til Danmark, skriver Le Monde. Våpenforsendelsen skal være resultat av forhandlinger mellom de tre regjeringene til Frankrike, Danmark og Ukraina..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike nekter for innblanding i kupp

Den franske utenriksministeren benekter påstander fra kuppmaker Ibrahim Traore om at Burkina Fasos styrtede president Paul-Henri Damiba skal ha søkt tilflukt ved en fransk militærbase. Samtidig kommer FNs generalsekretær med en sterk fordømmelse av militærkuppet i det afrikanske landet..

NRK - 30 minutter siden

Motoffensiv på gang etter militærkupp i Burkina Faso

Burkina Fasos militære kuppmaker sier de har klart å roe situasjonen etter det ble løsnet skudd i hovedstaden. Den selverklærte lederen, Ibrahim Traore, knytter skytingen til det han kaller en motoffensiv fra den avsatte presidenten i landet, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Pågrep mann med kniv på kjøpesenter

Politiet har anholdt en mann som skal ha truet andre med kniv på et kjøpesenter i Gjøvik. Foreløpig er det ikke kjent at noen er skadet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Justisministeren besøker grensen mot Russland

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) besøker Kirkenes søndag. Der skal hun se den norske grensa til Russland. Ved Jarfjord grensestasjon vil hun få en oppdatering fra Forsvaret, som på vegne av politiet utfører grensekontrollen.

NRK - 1 time siden

Nord Stream 2 lekker ikke lenger

Gassrørledningen Nord Stream 2 lekker ikke lenger under Østersjøen. Det har nå oppstått likevekt mellom trykket fra gassen og fra vannet, sier talsperson for selskapet, Ulrich Lissek, til nyhetsbyrået AFP. Det er altså fortsatt gass i ledningen..

NRK - 1 time siden

Kystvakten patruljerer rundt olje- og gassinstallasjoner

Regjeringen har skjerpet beredskapen i Norge og Forsvaret viser økt tilstedeværelse ved norsk infrastruktur for olje og gass. Kystvaktens fartøy patruljerer nå med økt årvåkenhet i nærhet til olje- og gassinstallasjoner både langs kysten og til havs. Det melder Kystvakten på Twitter..

NRK - 1 time siden

Barn blant de drepte nær Kupiansk

22 sivile, inkludert ti barn, ble funnet døde etter et artilleriangrep utført av russiske styrker på en konvoy med biler nær byen Kupiansk øst i Ukraina. Det melder Kharkiv-regionens påtalemakt ifølge CNN..

NRK - 1 time siden

Jordskjelv i Japan

Et jordskjelv med styrke 5.6 har rammet Kyushu, den tredje største av de fire japanske hovedøyene i Japan, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Hevder kastet president planlegger motoffensiv

Burkina Fasos nye, selverklærte militære leder, Ibrahim Traore sier at president Paul-Henri Damiba planlegger å slå tilbake etter at Traoer tok makten ved et militærkupp. Det går frem av en uttalelse på statlig TV i det afrikanske landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com