P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:14

P4 - 06 des. 19 kl. 05:51

Kvinne omkom i bilulykke

En kvinne i 80-årene omkom og en kvinne i 40-årene er hardt skadet etter å ha kollidert med en bil i Svolvær i går kveld.
To personer i den andre bilen kom fra hendelsen uten skader.
Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det skal ha vært svært glatt på stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Svolvær

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, omkomi , bilulykke
P4 - 19 feb. 20 kl. 06:48

Norsk kvinne omkom i bilulykke i Sverige

En norsk kvinne omkom etter en kollisjon mellom en personbil en lastebil i Jämtland i Sverige i går kveld. Også en annen norsk kvinne som satt i personbilen er fraktet til St. Olavs hospital i Norge med alvorlige skader, opplyser svensk politi.

NRK - 11 feb. 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Nome

En mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

NRK - 11 feb. 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Telemark

En mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

NRK - 31 mai 20 kl. 21:32

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..

P4 - 13 okt. 19 kl. 12:26

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en bilulykke i Søndre Land kommune i Oppland i formiddag. Bilen har ifølge politiet kjørt av veien og havnet i en grøft. De pårørende er varslet..

P4 - 09 feb. 20 kl. 07:05

Mann omkom i bilulykke

En mann som var innvolvert i en bilulykke i Nome i Telemark i går tidlig, døde som følge av skadene. Bilen mannen kjørte skal ha kjørt av veien, over et jorde og truffet et autovern..

P4 - 31 mai 20 kl. 21:37

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 31 aug. 20 kl. 21:55

Mann omkom i bilulykke

En mann i 40-årene som var involvert i en bilulykke på Holsnøy i Meland kommune nordvest for Bergen i ettermiddag døde av skadene han ble påført. Mannen ble funnet fastklemt under en bil, og politiet tror ulykken oppsto i forbindelse med reparasjonsarbeid. De pårørende er varslet..

P4 - 01 sep. 19 kl. 22:13

Kevin Hart alvorlig skadd i bilulykke

Den amerikanske komikeren og filmstjernen Kevin Hart skal være alvorlig skadd etter en bilulykke i California. Det melder flere amerikanske medier. Hart var passasjer i sin egen bil, da sjåføren mistet kontrollen og kjørte av veien.

Aftenposten - 02 sep. 19 kl. 06:21

Kevin Hart alvorlig skadet i bilulykke i California

Komikeren og skuespilleren Kevin Hart (40) ble alvorlig skadet i en bilulykke ved Malibu i California søndag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 45 minutter siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 45 minutter siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 1 time siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 2 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 3 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 3 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt