P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:16

P4 - 06 Dec 19 kl. 05:51

Kvinne omkom i bilulykke

En kvinne i 80-årene omkom og en kvinne i 40-årene er hardt skadet etter å ha kollidert med en bil i Svolvær i går kveld.
To personer i den andre bilen kom fra hendelsen uten skader.
Politiet sier det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det skal ha vært svært glatt på stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Svolvær

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, omkomi , bilulykke
P4 - 7 timer siden

Norsk kvinne omkom i bilulykke i Sverige

En norsk kvinne omkom etter en kollisjon mellom en personbil en lastebil i Jämtland i Sverige i går kveld. Også en annen norsk kvinne som satt i personbilen er fraktet til St. Olavs hospital i Norge med alvorlige skader, opplyser svensk politi.

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Nome

En mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:16

Mann omkom i bilulykke i Telemark

En mann omkom etter en bilulykke i Nome, mellom Lunde og Gvarv i Vestfold og Telemark fylkeskommune, tirsdag morgen. Mannen ble liggende fastklemt under bilen, skriver Varden..

P4 - 09 Feb 20 kl. 07:05

Mann omkom i bilulykke

En mann som var innvolvert i en bilulykke i Nome i Telemark i går tidlig, døde som følge av skadene. Bilen mannen kjørte skal ha kjørt av veien, over et jorde og truffet et autovern..

P4 - 13 Oct 19 kl. 12:26

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en bilulykke i Søndre Land kommune i Oppland i formiddag. Bilen har ifølge politiet kjørt av veien og havnet i en grøft. De pårørende er varslet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 20:10

Omkom i bilulykke i Svolvær

En ung kvinne døde av skadene etter at en bil kjørte i vannet ved fergeleiet i Svolvær i Nordland lørdag. To andre er fremdeles hardt skadet, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø til NRK. Det er ikke kjent hvorfor bilen havnet i havet..

NRK - 15 Dec 19 kl. 11:31

Kvinne i 50-åra omkom i ulukke

Ei kvinne i 50-åra omkom etter ei trafikkulukke ved Rossfjordstraumen i Troms søndag morgon. Pårørande er varsla. Tre personar måtte bli frigjort frå eit køyretøy etter ei utforkøyring.

P4 - 19 Dec 19 kl. 20:25

Kvinne i 90-årene omkom i ulykke

En kvinne i 90-årene omkom etter en ulykke med en personbil og en lastebil i SKien i kveld. Kvinnen var sjåfør i personbilen, som ifølge politiet trolig kom over i feil kjøreretning. Hun ble bekreftet død på sykehuset like etter ulykken..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 12:01

Kvinne omkom i utforkjøring i Troms

En kvinne i begynnelsen av 50-årene mistet livet i en utforkjøring ved Rossfjordstraumen i Lenvik kommune i Troms søndag morgen. Kvinnen omkom på stedet..

NRK - 06 Dec 19 kl. 02:25

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 45 minutter siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.

P4 - 1 time siden

I fremtiden kan biff dyrket i laboritorier bli helt vanlig

Om 20 år kan hamburgeren du bestiller ha blitt dyrket frem på et laboratorium og tomatene du spiser ha blitt genmodifisert til å være enda sunnere enn i dag. Det spår flere eksperter på fremtidsmat, som i dag var samlet til et seminar om hva vi kommer til å spise i 2040. Spesialrådgiver i genteknologi, Sigrid Bratlie i Norsk Landbrukssamvirke sier genredigert mat vil bli mye mer vanlig..

P4 - 1 time siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 1 time siden

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 1 time siden

Mer kraftig nedbør på vei

Et nytt lavtrykk treffer Vestlandet i morgen. Etter en kort pause fra regn og vind i dag, blir det en ny runde fra i morgen. Sør for Stad vil det blåse opp i liten storm enkelte steder de neste dagene og gjennom helgen.

P4 - 1 time siden

Hevder kapteinen tok med seg passasjerer i døden

Australias tidligere statsminister Tony Abbott hevder kapteinen på Malaysia Arlines-flyet, som forsvant i 2014, tok med seg passasjerene i døden. Flyet med 239 personer skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, mens forsvant sporløst. Det var Australia som koordinerte søket.

P4 - 1 time siden

Ny skattemelding i år

Nesten tre millioner nordmenn får en helt ny skattemelding i år. 18. mars får mange vite om de får tilbake penger, eller om de betalte for lite skatt i 2019.

P4 - 2 timer siden

Gransker tipshåndtering etter moskéangrepet

Et ekspertutvalg har satt i gang gransking av et tips PST mottok om terrortiltalte Philip Mansahus ett år før moské-angrepet i Bærum i august i fjor. Utvalget skal se på om PSTs tipshåndtering er god nok, skriver VG. PST mottok sommeren 2018 tips om at Mnashaus hadde utviklet et konservativt tankegods.

P4 - 3 timer siden

Funnet død i elv

En mann er bekreftet omkommet etter å ha blitt hentet opp av en elv i Kinsarvik i formiddag. Det melder Vest politidistrikt. Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på at mannen er utsatt for en straffbar handling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt